Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Neked a Geminibe 135*12-es agy kell valszeg, ha nem valami spéci gány RT cucc.
Lehet nálatok is kapni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ha egy váznak 12mm a tengelye akor abba mien agy kell!?
ill hol lehet pesten beszerezni és menyibe kerül?!?!?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Linkage 2.0
Autist Team:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi is annak a programnak a neve/fellelhetõsége amivel egy fotó alapján lehet szimulálni a váz mozgását meg ilyeneket?
aszsem GerMan szerzeménye, de nem találtam rá se itt se googliban.
köszi!

edit: thx conor ;) azzaz, itt volt a nyelvemen )

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
az áruházban járva én is rájuknéztem.....ami feltûnt h naon csúnyák a varrások rajta
nem toom mennyire szempont ha jó áron van
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha jól emlékszem, azt írtam a cikkben, hogy 5 év váz- és 2 év alkatrészgarancia.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem, ha Neked tetszik, nem jársz szarul vele.
Csak a márkás kiegészítõkre kell figyelni jelen esetben, az alkatrészutánpótlás miatt. A vázat meg úgyis ugyanott készítik, ahol a többi sorozatban gyártott távolkeleti cuccot. Mellesleg egy év gari biztos itt is van, többet me a Kona is csak plusz pénzért ad.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Persze. Tessék, mazsolázz: http://www.decathloncycle.com Érdemes szétnézni köztük, jó ár/értékarányú gépeik vannak. Lásd január-februári szám összehasonlító tesztje.

Hogy konkrétan meiket lehet itthon kapni ezek közül, azt az áruházaktól fogod megtudni.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Amit a 6.0-sról és társairól írtál az nekem elég kínai,mivel a helyen nem igazán láttam õket.Tudsz esetleg vmi weboldalt ahol utána lehet nézni?

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Köszi a helyesbítést:-)!!!Szóval azt mondjátok érdemes bepróbálkozni vele?Már csak azért is tetszett meg,mert egy hasonló árú ismertebb márkájú gépen a felszereltség egy katogóriával alacsonyabb.Pl. 160-ért nézegettem merevvázas bringákat, egy specialized vagy scott,alivio/acera váltóval és mechanikus tárcsafékkel kínál bringákat,amíg itt ezért a pénzért deore váltóval és hayes hidraulikus tárcsákkal kapok egyet,tehát legroszabb esetben vázcsere.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Rockriderek 6.0-tól indulnak, ez ien Top Gun telós, vasvázas (tom, hogy acél) csoda, egészen a 9 Freeride-ig, ami már 8 kiló körül van, Metel RP-vel, Firefly-jal, stb.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Pár hónapja nyílt Budaörsön egy Decathlon (sportáruház) és ott.Valami saját márkájuk lehet,ezért is vannak fenntartásaim vele szemben.Amúgy egész jól néznek ki a bringáik csak a vázuk ilyen számomra (is) ismeretlen márkájúak,a többi cucc amit rátettek már szerencsére nem.

Szia!
Az ilyen márkákat csak kinézetük alapján lehet beazonosítani. Ugyanis a Decathlon a saját márkájaként forgalmazza, de õk csak matricákat rendelnek hozzá. Valamilyen tajvani gépsoron készül ez is, csak más a festése. Egyébként utánanéztem és bejegyzett márkaként nem is szerepel a nyilvántartásban!:oczko:
Ja és igen! Rockrider! Van mezük is!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, hogy ja. Az speciel Rockrider.

Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a márkával. A márciusi számban lesz egy városi géprõl teszt, nekem nagyon tetszett, és az ára elfogadható.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Pár hónapja nyílt Budaörsön egy Decathlon (sportáruház) és ott.Valami saját márkájuk lehet,ezért is vannak fenntartásaim vele szemben.Amúgy egész jól néznek ki a bringáik csak a vázuk ilyen számomra (is) ismeretlen márkájúak,a többi cucc amit rátettek már szerencsére nem.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez a márka ez biztos? Merre láttad?

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
lenne még egy olyan kérdés is,hogy valaki próbált e már rockwilder márkájú bringát.hallani még nem hallottam róla,viszont élõben egész baráti volt,fõleg az ára és a felszerltesége közti kapcsolat(hayes nine tárcsafékek,shimano lx/deore válto,rock shox tora teló,a rugós tagra nem emlékszem, 220eFt)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Váz-, rugóstag- és beállításfüggõ, ezek nagyrésze pedig pénztárcafüggõ, szal eltervezed, hogy mennyit szánsz rá, utána kapsz válaszokat és tippeket.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy jól tervezett váz és/vagy jó rugóstaggal semennyire.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
sziasztok,gondolom nem én vagyok az elsõ aki ehhez hasonló kérdést tesz fel ezen e a fórumon.Szóval az az én próblémám, hogy lecserélném a bringámat és nem tudom eldönteni,h ösztelós legyen vagy merevvázas.A mostani természetesen merevvázasrockmachine).Leginkább az okozza dilemmámat,hogy nem tudom ,hogy egy hátsó telós bringa mennyire leng be hegymenetkor,mert azért lefelé jól jönne,de valahogy fel is akarok mászni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

SZiasztok! A 2005-ös és a 2006-os (scrap,shred,stuff) vázak ugye teljesen ugyanolyan??

a stuffok nem egészen .....a tavalyi 7005 alu, az idei 6061....ami biztos különbözik vastagságban az az alsócsõ
idei 62,5x1,8/1,4/1,2/1,5t
tavalyi 62,5x2,4/2,2/0,9/1,5t shred meg scrap ua.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való