Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
csak a nomad azért egy más árkategória ;) 5.5-bõl meg van annyi mint szemét és ezért olcsóbb.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Köszi, már segített. Tényleg én voltam béna hozzá... :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
viszont a blur lt-nek nem rövid a felsõcsöve (mondjul a speckónak sem) és az nem is kifejezetten enduro váz ....sc-bõl inkább a nomad....sztem

VV, Bagi, csak az a topik elsõ része volt......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Oké, értem. Tényleg régen jártam már itt.

Lényeg az, hogy írtam, higy keresõvel kezdtem, de két találatot dobott ki mindössze. Mindegy, biztos én csináltam rosszul, próbálkozom újra.

Amennyiben nem segít a keresõ, menjél vissza kb. szeptemberig, és rágd át magad a topicon. Elég sokat beszéltek róla; lesz mit olvasnod.

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Akkor már csak az érdekel, hogy szerintetek melyik? a vpp tetszik, meg intense-nél van xs is méretben, az jó.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nem reklám de iljics vagy vole:D

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Még szép, hogy nem feltétel, csak ki hozza be? :)
mert pl a speci enduro az itthon kissé drágább, meg mind drágább, mint kis hazánkban.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Oké, értem. Tényleg régen jártam már itt.

Lényeg az, hogy írtam, higy keresõvel kezdtem, de két találatot dobott ki mindössze. Mindegy, biztos én csináltam rosszul, próbálkozom újra.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
bagi: nekem müxik de akkor valszeg valahol hiba van a rendszerben :) mindegy, az a lényeg hogy írd be a részletes keresésbe a mali war szavakat és keress hozzászólásokra. elég sok teória lett felállítva róla, de legjobb tudomásom szerinte még nem volt a fórumon akinek lenne is.

prof8: ennyi zsébõl kintrõl szinte bármit tudsz hozatni. 05 speci enduro, intense 5.5, blur lt ... persze, ha nem feltétel, hogy itthon is hozzá lehessen jutni. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ne haragudj, ezt nem értem. Azt írja ki a linkre, hogy nincs találat, próbáljak más kifejezést. Mit akartál ezzel?

A Keresõ segítségével kutakodjál ebben a topic-ban, mivel korábban elég alaposan kivesézték a vázat.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

kezdésnek olvasgass kicsit ;)

Ne haragudj, ezt nem értem. Azt írja ki a linkre, hogy nincs találat, próbáljak más kifejezést. Mit akartál ezzel?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Giant AC
az dirt-dh váz

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Na kérdés.

Március végén kapok zsét. Ebbõl kb 250-et szánok vázra. Endurót szeretnék, 165 magas vagyok, és 50 kiló, tehát nem egy Piedone. Csak hagyományos fejcsapis érdekel, és szeretném, ha minél kisebb és rövidebb felsõcsöve lenne, továbbá mozogna kb 130-150-et, mert Pike megy bele.

Csõváz

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kezdésnek olvasgass kicsit ;)

nos amit még felrónak még hibaként, hogy magas a középcsapágyház ... egyébként elvileg jó lenne arra amire szeretnéd. fõ elõnye, hogy a kvitelezéséhez képest olcsó.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Sziasztok!

Légyszi segítsetek nekem, nem találtam sokmindent a Mali Warhorse vázáról, mindössze annyit, hogy az baj vele, hogy Mali és hogy egy homokfúvás csodákat tud tenni... :-)
Namost én 90 kiló körül vagyok és maratonozni, túrázni szeretek. Semmi ugribugri, déhá meg divatos frííííííség, de lefelé azért nem húzom folyamatosan a féket.
Ami adott, az egy Marzo EXR alapteló 100 mm-rel, 19,5 cm nyakkal (meg persze a többi cucc, ami egy bringához kell, de az most lényegtelen), a kérdésem, hogy jó-e ehhez a telóúthoz ez a váz, mekkora a mozgása, való-e egyáltalán iylen jellegû felhasználásra?

Köszike.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Vagy ha nagyon fully, akkor kisbighit:)
De a merev is jó szeritem. Pláne spálya tanácsa

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
p.3, +marzo dj1-3-ig manitou goldlabeljumpseries minden ami átutõs. Az idei p3 odabsz!
Merev vázba: szimpla, vagy dupla vállas, de max 13-15cm úttal! A villaszögre figyelj oda (minél meredekebb annál jobb ugribugrira, a csopper kinyírja a vázat)!
Kormánycsapágy: csak és kizárólag hagyományos 1,1/8"!
250-300ból megvan.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
add el a boxxert, vegyél egy pike-ot meg egy polarixet, és lesz egy jó biciklid.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Akkor lehet hogy neked egy polarx kéne, az jó és nem is oly drága. De ne rakj bele boxert nem belevaló , azt fully-ba rakd. Ezekbe max egy Pike, de az már tényleg a maxi rugóút. De ez csak egy vélemény, nem kelll feltétlenül nekem hinni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ha csak 500ból tudsz bringát építeni az a saját szegénységi bizonyítványod
mit küldesz durván? dirtjump-dh-t?