Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
bike katalog adat

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"4350g +tag"

A High Octane nincs ennyi. Nagyon konnyu vaz.
Valahol fel volt irva hogy mennyi pontosan, de most nem talalom.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
van benne igazság, mert a robot ritkán téved. az ember annál sûrûbben.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
dobáljatok + nyugodtan, de kiindulva bizonyos madeinusa feliratú termékek általános minõségébõl (most nem a cdalere gondolok nyalván) én 100 x inkább választanék egy tajvani robotok (áramot és nem rizst zabáló robotra gondoltam) által varrt kiváló anyagból készült speckót mint egy akármiluen hm in usa cuccot....most pusztán a gyártási tecnoligiára értve, és a mûködési elvet és egyéb szubjektív szempontokat figyelmen kívûl hagyva...bár a közeljövõbem men fenyeget a dh gép beszerzésenek veszélye :)

és ne legyen belõle 8 oldal meddõ vita, ez csak az én véleményem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
bazz, tényleg nem mûködik a módosít gombom!

a különbség az, hogy a demot ferde szemû gyerekek által irányított gépsorok csinálják a cannondale meg ugye "handmade in usa". szóval a specializadnál valszeg az innovációra megy el a lóvé, míg a kancsinál a handmade feliratra.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
magától érthetõdõ. mi más lenne a király? :) persze, hogy nyernek bármilyennel. peat is most majd sc-n fog nyerni nem az egyforgáspontos orange-n. szóval az tök szubjektív, hogy kinek mi tetszik. többnyire az,amilye épp van. de nekem nincs cannondale-em, úgyhogy én tudok objektív lenni;)
még kb. egy hétig.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
jó mivel nem érted mire akarok kilyukadni úgyhogy: cannondale a kirááááály. :rolleyes: csak megint arról van szó, hogy azért mert cedric egyforgáspontos cannondallel nyeri a vk-t (nem a 2900 grammossal, hanem a ~4 kg-os dh-val ;)) rögtön az az isten technológia. pedig valószínûleg, ha alátennének egy fagyistriciklit, azzal is nyerne :)

de azért maradjunk annyiban, hogy olcsóbb elõállítani egy egyforgáspontos valamit és utána lecsiszolgatni a heggesztéseket (az nagyon tetszik, tényleg szép) és végül ugyanannyiért árulni mint mondjuk egy agyonforgáspontozott demot.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

helyesbítek: olcsóbb elõállítani :) de most megint kis himbakaros megoldás van, szóval újra kezdenek bonyolítani.
Feltöltött kép

olcsóbb lenne tajvanban gyártatni,gépsorokon vagy nem lecsiszolni a hegesztéseket. mégsem teszik.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

a cannondale sosem volt olcsó. sõt így is drágább, mint az ultrainnovatív egyéb cégek.szóval nem hiszem,hogy az ár számít nekik.

énis éppen ezen gondolkodtam miért hagytáka hiprszuper felfüggesztéseket, és tértek vissza az egyforgáspontosra.
lehet hogya kifinomultabb hiperszuper felfüggesztés által jelentkezõ többlettömeg valamint a rosszabb felfüggesztés és az alacsonyabb súly közötti versenyben az utóbbi a nyerõ?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
helyesbítek: olcsóbb elõállítani :) de most megint kis himbakaros megoldás van, szóval újra kezdenek bonyolítani.
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

vagy mert olcsóbb elõállítani? ;)

a cannondale sosem volt olcsó. sõt így is drágább, mint az ultrainnovatív egyéb cégek.szóval nem hiszem,hogy az ár számít nekik.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
hihetetlen hogy valakinek milyen 0km-es régi ritkaságai vannak.
érdekes a középcsapinál az a lemeznyúlvány hátra. gyári láncfeszítõ?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
vagy mert olcsóbb elõállítani? ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ha jól emlékszem,akkor hajtástól független felfüggesztés volt.
szóval õk már akkor csináltak virtuális felfüggesztést,amikor mások még talán csak gondolkodtak rajta. azóta meg inkább visszatértek az egyforgáspontra.
biztos azért mert az rosszabb...:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

újra egy Cannondale ritkaság:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

nem értemén ezt a vázat konkrétan a hajtás nem tiszta. mi akar ez lenni?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

4350g +tag

hát, Vole akkor az elég messze van a 2900 grammos geminitõl meg a 3100 grammos lapierre-tõl. ja, persze tudom; ezek nem dh vázak...:)

újra egy Cannondale ritkaság:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
az nehéz:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
4350g +tag

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

De a High Octane is kb. ilyen sulyban van, ami meg DH.

mert az mennyi is?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem. Ti beszéltek a Scott-ról, én meg a Turner-rõl. Micsoda fantáziatlan névválasztás (mármint a Turner részérõl, mivel a Scott a régebbi modell).:D

áááá eszembe juthatott volna, hogy hazabeszélsz :)