Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

maggotmoldava

maggotmoldava

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Mit szoltok a Kona Howlerhez mert sztem nagyon kirly bikenak nézz ki!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kicsit benézték a ferdeszemûek, de nekem nem jelent gondot a korrigálás, szóval ennyivel együtt IS top3, remélem ez magyarázza a többi kvalitását...
nem lemaratni kell belõle, mert nem egy összekötõcsavar van, hanme egy összekötõlemez, amit 2 csavar fog, szóval oda egy U alaku összekötõlemez kell, ami lefelé lóg. egyszerû marós meló, 2-3 ezerbõl megvan anyaggal együtt.
az idei váz már javitva van, levették a rugóutat 143-ra 150-rõl :)
de a máli még a tavalyit akciózza.

Köszi. Idei vázat szerintem csak jövõre hoz a nagyker, inkább majd megcsináltatom a tavalyit.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kicsit benézték a ferdeszemûek, de nekem nem jelent gondot a korrigálás, szóval ennyivel együtt IS top3, remélem ez magyarázza a többi kvalitását...
nem lemaratni kell belõle, mert nem egy összekötõcsavar van, hanme egy összekötõlemez, amit 2 csavar fog, szóval oda egy U alaku összekötõlemez kell, ami lefelé lóg. egyszerû marós meló, 2-3 ezerbõl megvan anyaggal együtt.
az idei váz már javitva van, levették a rugóutat 143-ra 150-rõl :)
de a máli még a tavalyit akciózza.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tehát nem jó:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mondjuk én azt sem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ. ja, meg azt sem, hogy egy ilyen jól megtervezett és letesztelt váz hogy kerülhet top 3-ba:)

A váz jó csak van rajta egy elég nagy hiba.:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mondjuk én azt sem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ. ja, meg azt sem, hogy egy ilyen jól megtervezett és letesztelt váz hogy kerülhet top 3-ba:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.
kis marással/esztergályozással megoldható, és jó váz amugy, geometriailag, sulyban és árban is.
én is olyat vennék, azaz benne van a top3-ban. (hornet, fusion raid, intense spider xvp bár európában nem szeretik a vpp-t, szóval ki kellene találnom helyette valamit....)

Szezon végén szeretnék venni egyet(árban tényleg az egyik legjobb). A linkplate összekötõcsavarjából vagy a támvillából érdemes lemaratni?

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
sztem is Giant AC
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
igen, ezek a bizonyos hozzáértõbb emberek is megerõsítettek abban hogy ez egy giant AC.
Pesten láttam egyik arcnak ilyet, young robinak hivják, nem ismeri valaki innen?
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Ebbõl a szemszögbõl elégé hasonlít egy Giant AC vázra.....de majd más hozzáértõbb ember kijavítja/megerõsíti ezt.

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
sziasztok

annyit szeretnék kérdezni hogy a képen látható váz gyártójának a neve meg a váz típusa micsoda? :)

http://freeriderz.fw...eretlen_vaz.jpg

elõre is köszönet a helyes megfejtést beküldõknek :D
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Wheeler hornet 30 -ról tud valaki valamit a katalógus adatokon kívül?

2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.
kis marással/esztergályozással megoldható, és jó váz amugy, geometriailag, sulyban és árban is.
én is olyat vennék, azaz benne van a top3-ban. (hornet, fusion raid, intense spider xvp bár európában nem szeretik a vpp-t, szóval ki kellene találnom helyette valamit....)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...

Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...

nem léelemem,de nem ragaszkodnék a swinger taghoz tul sokáig...
mivel amugy sincs tulkinálat tagokbol itthon,ráadásul 190es hoszban eléggé ritkán találni,most pedig van egy rc.

szal ezért csak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Wheeler hornet 30 -ról tud valaki valamit a katalógus adatokon kívül?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsoló: kérdezd meg majd hétvégén a Gács Petit, õ most Anchi-val megy. Geometriailag, meg merevség, mozgás terén nagyon jóknak látszanak.

Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...

04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!

Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nekem 200as volt benne a 190es helyet

tejesen jó volt, bár az régi fajta volt még...

de tamsnak volt benne 190 és 200as is, kérdezd õt, hátha mondd vmi különbséget.. de teljesen jól állt, még egy kis blackel is

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
viszont (ha még mindig így van) akkor csak a gyári rugóstagot tudod használni benne. és csúnyán zörög a lánc a láncvillán:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Zsoló: kérdezd meg majd hétvégén a Gács Petit, õ most Anchi-val megy. Geometriailag, meg merevség, mozgás terén nagyon jóknak látszanak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
esélyed van bõven azonos cégtõl, de nem mindig. van 2-5 féle menetemelkedés és menetvastagság, akárcsak a telóknál.