Sajnos nem mentem vele. Ha a közelben áll meg a tulaja simán megkérem, de úgy elhúzott. Azonban kiköpött én voltam a cangán paraméterileg. Majdnem ugyanolyan magas és súlyú volt, ráadásul látszott, hogy kb. 100-as teló van benne és így nagyon jó volt a geometriája. Azt hiszem most, hogy egy csomót bámultam a Thez által megadott oldalon (nagyon szépen köszönöm), hogy Specialized bringáról van szó, csak nem úgy néz ki, hogy idei modell. Ha meg idei akkor vagy Stumpjumper FSR (INT) vagy Enduro expert. Mondjuk húzos áraik vannak, de nem érdekel valahogy összeszedem rá a pénzt, egy álombringa már csak ilyen. De sajnos külön a vázat nem találtam, pedig nekem nem kell az a felszereltség ami rajta van (habár nagyon jó, de egy kicsit másra van szükségem).MEg azon gondolkodom, hogy állítólag külföldön olcsóbb, mint nálunk, nem tud errõl valaki valamit? Tamaska, téged meg nagyon irigyellek, hogy azt a Yeti-t hajthattad. Amúgy szerintem a rugóstagból meg lehet állapítani, hogy milyen karakterisztikájú a bicaj. Mert ha vízszintesen áll akkor az elnyeli a hajtást, mivel az is vízszintes irányú. Vagy valamit kihagytam? Jó, persze ha áttételezik akkor az más. Ezért is gondolom pl., hogy a Kona Coiler inkább enduro bringa. Nah köszi mindenkinek a segítséget, mostmár csak legyen meg (bár nem hiszem, hogy a közeljövõrõl lenne szó

)