Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Mit szóltok a magellan vega fr vázhoz? Egyik haveromnak van õ agyon dicséri. Nekem is tetszik a forgáspontrendszere de a rugóstag nem fasza. Neki se mûködik. Azt mindenképp cserélném. kössz. P.
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szentisten! Tamaska, csak most néztem, hogy mit linkeltél. Szerintem ez még csak nem is hasonlít arra a vázra amit kinéztem.
Továbbra is várom a tapasztalatokat és infokat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

teszteltek az angolok most a Canyon Nerve hosszuutas gepet, [volt mostanaban szo canyonrol onnan jutott eszembe] de lehuztak csunyan. vagyis nem csunyan, csak kicsit. mert ugye a nemetek csak beletoltak egy bagyobb villat meg egy masik tagot a 4" mozgo vazba, es lett belole 5.5". asszem. meg ezer kilometer magas monoblokkhaz, meg iszonyat meredek fejcsoszog. szal canyonbol csak 4". de amugy az tetszett nekik, hogy ar/felszereltseg kategoriaban alaver barminek amit ma angliaban lehet kapni :D

pedig nem.....ha a nerve xc /115 mm út/ és a nerve es /135 mm/ azokban ugyanakkora tag van és látszik is jócskán az es hosszabb linkplatje meg vázsúlyban is van vagy 20 deka különbség....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
normális, h egy P3-as saruja olyan szûk, h még gumikalapáccsal sem tudjuk benyeletni vele a 9mm-es tengelyt?
vajh' meg kéne-e reszelni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nagy villával lapos lesz a fejcsõszög...
amugy a canyon nem is magas, a fisherem 362mm magasan hordja a közepét. és "csak" 139 mm-t mozog.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kicsit tajvankatalogus kinezete van. elegge hasonlit erre pl

Feltöltött kép

kisebb villaval persze, mert ez eleg gaz.

teszteltek az angolok most a Canyon Nerve hosszuutas gepet, [volt mostanaban szo canyonrol onnan jutott eszembe] de lehuztak csunyan. vagyis nem csunyan, csak kicsit. mert ugye a nemetek csak beletoltak egy bagyobb villat meg egy masik tagot a 4" mozgo vazba, es lett belole 5.5". asszem. meg ezer kilometer magas monoblokkhaz, meg iszonyat meredek fejcsoszog. szal canyonbol csak 4". de amugy az tetszett nekik, hogy ar/felszereltseg kategoriaban alaver barminek amit ma angliaban lehet kapni :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
furi.
németnek tûnik, de még nem hallottam róla. :chin:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Valaki tudna esetleg infoval, tapasztalattal,...... segíteni Vortrieb vázakkal kapcsolatban? Sajnos én nem ismerek senkit, aki ilyet használna.

Fõleg ez érdekelne:link

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Hú de röhög, hú de röhög!" :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én is csodálkozok, hogy ha beszorzom a 18 colt akkor az jön ki, hogy 45,72, az meg nekem nagyon kicsinek tünik, mert az a két legkisseb méret közé esik.

55 v 58,válassz :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én is csodálkozok, hogy ha beszorzom a 18 colt akkor az jön ki, hogy 45,72, az meg nekem nagyon kicsinek tünik, mert az a két legkisseb méret közé esik.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mit csináljon ha centiben van megadva? ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Átváltod, vagyis osztod 2.54-gyel.

osztod?:)

Hotmaat,minimum 56cm-es,mert nekem 54-es van és kicsi,de inkább 58 ha kényelmes vagy :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Átváltod, vagyis osztod 2.54-gyel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Olyan kérdésem lenne hogy:
18 colos Mtb van ami nekem teljesen megfelel, egyébként 182cm vagyok.
Most akarok városban rohangálós bringát építeni EBBÕL , de itt cm-ben van megadva és nem colban ebbõl nekem mekkora váz kéne?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

mi a fa**nak már boccs...merevfarúra?? ezér törnek el...nagyon max 185 de az is inkább össztelósra való méret

AZÉ KÉRDEZTEM V@ZZE

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sose volt még 200mm-nél kisebb tárcsám hátul, és még egy vázat sem törtem el vele.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Biztos nem lesz semmi baja. Legalább kényelmesebben lehet vele fékezni.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Suerintetek örülne egy UMF dirt fun váz egy 203-as tárcsának?

mi a fa**nak már boccs...merevfarúra?? ezér törnek el...nagyon max 185 de az is inkább össztelósra való méret

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
sok baja nem lenne, de szerintem felesleges