Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2006. September 16. - 19:33
Posted 2006. September 16. - 19:25
Posted 2006. September 16. - 19:19
Posted 2006. September 16. - 19:13
Posted 2006. September 16. - 19:01
www.bike-mailorder.de esetleg www.hibike.de
itt van jópár váz, egész jó áron
böngéssz!
Posted 2006. September 16. - 18:54
nem tudom mennyibe kerül, de ha jól tudom a specik (p2 v p3?) eléggé etalon vázak ebben a kategóriában
Posted 2006. September 16. - 18:51
Posted 2006. September 16. - 18:23
Posted 2006. September 14. - 13:24
ja az biztos....bár mindegyikben van legalább 2 féle állás....ki kell próbálni, de végerédmény hogy sztem a scamp nem az a kategória, mint a másik 2arra gondoltam, a saját vázamat alapul véve, h pl. ugyanakkora rugóút mellett a tag 4 féle állásban eléggé eltérõ tulajdonságokat ad, szóval lehetnek különbségek érzékenységben, progresszivitásban, stb.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. September 14. - 13:19
Posted 2006. September 14. - 13:07
még tán abba se sok.....ha 6" rúgóutat nézünk, ugyanakkora sztrokú tagból hozzák ki, kb ugyanugy is áll bennük a tag, az ac meg a coiler /régi sztinki/ geóban is eléggé hasonló......scamp is olasmi, igaz igy tapizva /már scutum matricás változatát tekintve/ ha kihasználod a rugóutból adódó lehetõségeket, akkor a scamp elég hamar el fog halálozni, mikor a kona meg a giant még teljesítõképessége felénél sincs.....scamp inkább a dawg-ot közeliti meg erõsség terén...az elejét nem értem, ott mi a kérdés?
eltérni meg... kb mindenben eltérhetnek... amit Tigger írt, meg mellette a rugózás karakterisztikájában is
Posted 2006. September 14. - 12:16
attol még lehet jó...
Kérdés:ha van két-három nagyábo azonos váz régebbi konák(stinky pl)giant ac és a scamp colt? aminek a mogzása elvileg azonon,azzal a külömbséggel hogy a scampnek a láncvilán van a forgópontja,ergó fsr rednszert használ...
jól gonolom?ha igen akkor kb miben lehet más a három váz egymástol?
az elejét nem értem, ott mi a kérdés?
eltérni meg... kb mindenben eltérhetnek... amit Tigger írt, meg mellette a rugózás karakterisztikájában is
Posted 2006. September 13. - 21:59
súly és masszívság.....és geoattol még lehet jó...
Kérdés:ha van két-három nagyábo azonos váz régebbi konák(stinky pl)giant ac és a scamp colt? aminek a mogzása elvileg azonon,azzal a külömbséggel hogy a scampnek a láncvilán van a forgópontja,ergó fsr rednszert használ...
Posted 2006. September 13. - 20:37
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 13. - 17:50
nem vazformara mondtam. csak azt, hogy a bergwerk ezt a fajta rugozast mar evek ota hasznalja.
én leginkább tucattémának mondanám
Posted 2006. September 13. - 15:32
Mit szóltok a magellan vega fr vázhoz? Egyik haveromnak van õ agyon dicséri. Nekem is tetszik a forgáspontrendszere...
Milyen forgáspontrendszerrõl beszélsz?
Posted 2006. September 13. - 14:47
Szentisten! Tamaska, csak most néztem, hogy mit linkeltél. Szerintem ez még csak nem is hasonlít arra a vázra amit kinéztem.
Továbbra is várom a tapasztalatokat és infokat.
nem vazformara mondtam. csak azt, hogy a bergwerk ezt a fajta rugozast mar evek ota hasznalja.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. September 13. - 13:29
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2006. September 13. - 10:35
Továbbra is várom a tapasztalatokat és infokat.
Posted 2006. September 13. - 10:28
pedig nem.....ha a nerve xc /115 mm út/ és a nerve es /135 mm/ azokban ugyanakkora tag van és látszik is jócskán az es hosszabb linkplatje meg vázsúlyban is van vagy 20 deka különbség....
teszteltek az angolok most a Canyon Nerve hosszuutas gepet, [volt mostanaban szo canyonrol onnan jutott eszembe] de lehuztak csunyan. vagyis nem csunyan, csak kicsit. mert ugye a nemetek csak beletoltak egy bagyobb villat meg egy masik tagot a 4" mozgo vazba, es lett belole 5.5". asszem. meg ezer kilometer magas monoblokkhaz, meg iszonyat meredek fejcsoszog. szal canyonbol csak 4". de amugy az tetszett nekik, hogy ar/felszereltseg kategoriaban alaver barminek amit ma angliaban lehet kapni