Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Ezen télleg rohatd jók vannak, de az áruk is elég borsós, meg rájön még a postaköltség is, szal inkább hanyagolnám.
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Valaki rendelt már onnan? Mennyi a postaköltség?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
megrendeled, kifizeted, majd megkapod, ha tudsz németül, ha nem, akkor valaki biztosan segít

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Ja, és ami ezeken van:www.bike-mailorder.de, www.hibike.de, ahoz hogy tudok hozzájutni???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, és ennyiért nem biztos hogy meg is kaphatóak:)
www.bike-mailorder.de esetleg www.hibike.de
itt van jópár váz, egész jó áron
böngéssz!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a specinél? :D hát lehet...
nem tudom mennyibe kerül, de ha jól tudom a specik (p2 v p3?) eléggé etalon vázak ebben a kategóriában

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
ns bikes, ha street, akkor suburban, vagy planet-x, vagy specialized, de szerintem az ns jobb

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Hy! Megint én, de most már van 75ezrem valami ütõs street vázra, na szóval ti mit vennétek a helyemben? Jöhet acél, alu, de csúszópapucsos legyen! Várom a javaslatokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

arra gondoltam, a saját vázamat alapul véve, h pl. ugyanakkora rugóút mellett a tag 4 féle állásban eléggé eltérõ tulajdonságokat ad, szóval lehetnek különbségek érzékenységben, progresszivitásban, stb.

ja az biztos....bár mindegyikben van legalább 2 féle állás....ki kell próbálni, de végerédmény hogy sztem a scamp nem az a kategória, mint a másik 2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
arra gondoltam, a saját vázamat alapul véve, h pl. ugyanakkora rugóút mellett a tag 4 féle állásban eléggé eltérõ tulajdonságokat ad, szóval lehetnek különbségek érzékenységben, progresszivitásban, stb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az elejét nem értem, ott mi a kérdés?
eltérni meg... kb mindenben eltérhetnek... amit Tigger írt, meg mellette a rugózás karakterisztikájában is

még tán abba se sok.....ha 6" rúgóutat nézünk, ugyanakkora sztrokú tagból hozzák ki, kb ugyanugy is áll bennük a tag, az ac meg a coiler /régi sztinki/ geóban is eléggé hasonló......scamp is olasmi, igaz igy tapizva /már scutum matricás változatát tekintve/ ha kihasználod a rugóutból adódó lehetõségeket, akkor a scamp elég hamar el fog halálozni, mikor a kona meg a giant még teljesítõképessége felénél sincs.....scamp inkább a dawg-ot közeliti meg erõsség terén...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

attol még lehet jó...

Kérdés:ha van két-három nagyábo azonos váz régebbi konák(stinky pl)giant ac és a scamp colt? aminek a mogzása elvileg azonon,azzal a külömbséggel hogy a scampnek a láncvilán van a forgópontja,ergó fsr rednszert használ...

jól gonolom?ha igen akkor kb miben lehet más a három váz egymástol?

az elejét nem értem, ott mi a kérdés?
eltérni meg... kb mindenben eltérhetnek... amit Tigger írt, meg mellette a rugózás karakterisztikájában is

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

attol még lehet jó...

Kérdés:ha van két-három nagyábo azonos váz régebbi konák(stinky pl)giant ac és a scamp colt? aminek a mogzása elvileg azonon,azzal a külömbséggel hogy a scampnek a láncvilán van a forgópontja,ergó fsr rednszert használ...

súly és masszívság.....és geo

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
attol még lehet jó...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nem vazformara mondtam. csak azt, hogy a bergwerk ezt a fajta rugozast mar evek ota hasznalja.

én leginkább tucattémának mondanám

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Mit szóltok a magellan vega fr vázhoz? Egyik haveromnak van õ agyon dicséri. Nekem is tetszik a forgáspontrendszere...

Milyen forgáspontrendszerrõl beszélsz? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szentisten! Tamaska, csak most néztem, hogy mit linkeltél. Szerintem ez még csak nem is hasonlít arra a vázra amit kinéztem.
Továbbra is várom a tapasztalatokat és infokat.

nem vazformara mondtam. csak azt, hogy a bergwerk ezt a fajta rugozast mar evek ota hasznalja.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Mit szóltok a magellan vega fr vázhoz? Egyik haveromnak van õ agyon dicséri. Nekem is tetszik a forgáspontrendszere de a rugóstag nem fasza. Neki se mûködik. Azt mindenképp cserélném. kössz. P.
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szentisten! Tamaska, csak most néztem, hogy mit linkeltél. Szerintem ez még csak nem is hasonlít arra a vázra amit kinéztem.
Továbbra is várom a tapasztalatokat és infokat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

teszteltek az angolok most a Canyon Nerve hosszuutas gepet, [volt mostanaban szo canyonrol onnan jutott eszembe] de lehuztak csunyan. vagyis nem csunyan, csak kicsit. mert ugye a nemetek csak beletoltak egy bagyobb villat meg egy masik tagot a 4" mozgo vazba, es lett belole 5.5". asszem. meg ezer kilometer magas monoblokkhaz, meg iszonyat meredek fejcsoszog. szal canyonbol csak 4". de amugy az tetszett nekik, hogy ar/felszereltseg kategoriaban alaver barminek amit ma angliaban lehet kapni :D

pedig nem.....ha a nerve xc /115 mm út/ és a nerve es /135 mm/ azokban ugyanakkora tag van és látszik is jócskán az es hosszabb linkplatje meg vázsúlyban is van vagy 20 deka különbség....