Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2006. September 20. - 20:10
stinky, coiler.
ezerszer arra valóbbbak mint az eddig említett vázak.
és jók 13cm-es kisvillákkal is.
Posted 2006. September 20. - 20:05
sztem nem jól gondolod..../már ha jól értelmezem hogy a monguzt erõsebbnek gondolod az AC nél/...ja wasp is de áraban is kéccer annyi.
mer a giant ac is am vagy enduro elvileg mégis szerintem népszerû a dhsok körében.és ha ez a váz van olyan erõs mint az akkor mér nem jó 50kg-s dhra?
gondolom erõssebb mivel sztem mindekttõ endur csak a mongoose 40 mátyással több
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. September 20. - 19:51
Posted 2006. September 20. - 19:50
Mongoose:vannak nagykeres haverok de zet most apróban láttam 85ért és az állapota is tutkó.gondoltam meg hogy a sid-et nem lessz nehéz elcserélni egy rugós tagra mármint nem levegõsre.tehát akkor alkalmatlan dhra?
mer a giant ac is am vagy enduro elvileg mégis szerintem népszerû a dhsok körében.és ha ez a váz van olyan erõs mint az akkor mér nem jó 50kg-s dhra?
gondolom erõssebb mivel sztem mindekttõ endur csak a mongoose 40 mátyással több
Posted 2006. September 20. - 19:46
ilyen blõdséget mily megfontolás alapján kérdezel egy fórumon?Valaki nem tuggya az ac nagykerárát?
képzeld nemtudja senki. ha valaki igen, az meg úgyse mondja el, mert abból él hogy árulja más áron.
Albert: igen mert a dhx az dh tag, az 5ik elem meg egy endúró
de ha a tekerés a cél tessék venni egy enduro vázat, vagy megerõsödni;)
Posted 2006. September 20. - 18:27
Posted 2006. September 20. - 18:20
Posted 2006. September 20. - 18:04
Edit: csak nálunk adja a mali kft. siddel, az tuti, h vanillával árulták ezeket még pár éve ny. Európában. Én is csak most látom a szutyok honlapjukon
Posted 2006. September 20. - 18:03
csak a SID pl. nagyon nem DH tag
Posted 2006. September 20. - 17:55
az az egy forgáspontos van egy aproba olcsóért.
egyébként a mongoose-al kapcsolatban nekem 13 as drop offom van, csak azért gondoltam mivel a fejcsõ elég meggyõzõ meg állitható is és nem valami vékony szar de ti tapasztaltabbak vagytok, és én se szeretnek egyhamar ujj vázat (kivéve most) tehát atrtósabb darabot szeretnék, viszont a kisbighit(spec,vayg sport ki hogy szereti)szerintem nem mozog szépen.
nekem elég lenne a tizen öt de eddig amit láttam az /látszatra/ nem mozgott szépen, bár még eggyet se próbáltam.
ha estleg össze tudná hasonlitani a bighit sport mozgásást egy giant ac vel akkor megköszönném mert ac-n már ültém és marha jól mozgott.
Valaki nem tuggya az ac nagykerárát?
Posted 2006. September 20. - 17:27
Kala olvass vissza :
azt hittem korábban csak Mario fejtegette, h mi merre mennyi
sztem DH-ra nem OK a dolog, nem csak mert egyszerûen nem DH váz (nem annyit mozog) hanem mert integrált csapis (ez lehet, h a vesszõparipám, és csak nekem volt pechem azzal, h idáig mindig olyan helyzetben találkoztam a rendszerrel, ami nem ajánlott mûködési terület, tandem és dirt... )
lehet bele hagyományos csapágyat tenni, vagy úgy, h az ember perselyt tesz az eredeti fejcsõbe, de így több lesz a beépítési magasság ~1.5 centivel, ergo még kevésbé lehet bele nagy villát tenni
vagy úgy, h az ember áldoz rá, és legyárt egy új fejcsövet amibe süllyeszti a csapágyat, ez már faszább
de a limit akkor is valahol 130-140mm út környékén van azzal a Siddel
egy Black-kel vagy Psyloval lightosabb irányokba elindulva viszont nagyon jó alapot ad, ilyen setupot látni is párat hegyen...
Posted 2006. September 20. - 17:13
azaz dh gép dh villával....
lineáris út ami a végén felkeményedik . . . azaz progresszív.
van villád ilyen 180-200as vázba? boxxi 888 dorado minimum...
tekerhetõség innentõl kizárt, ha viszont spv meg anyámkinja, akkor meg nem mozog...
válassz mi kell.
hát ja kb ez a bajom
hát ha megmarad a z150 akkor valszeg az lessz bele,ha elmegy akkor még nem tudom
spv többet nem nagyon akarok,inkább a dhx
multkor próbáltam 2 bullitot ugyan az a konfig,ugyan úgy beállítva és a 5.elem meg a dhx5 volt csak külömbség,de ég és föld mozgásilag...
az 5.el jobb mászni,míg a dhx lefelé volt jobb,de mászni is nagyon hasonló mint az 5.elemmel...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 20. - 15:04
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. September 20. - 14:42
Kala olvass vissza :mi érdekel, mire kellene?
hello!
na megint itt vagyok,mit gondoltok a mongoose grand marquz-ról?(asszem igy irják)
van hozzá egy rs sid tag.Én inkább ugrálnék vele meg dh-znék de csak lightosan meg kb 50kg vagyok tehát gondolom birna.
Szerintetek?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. September 20. - 14:37
egy nagyon jó enduro váz egy nagyon jó taggal
érzékeny mozgás, okos fejszerkezet és lengõkar, 8 féle beállítás
marquez
Posted 2006. September 20. - 14:24
Posted 2006. September 20. - 13:55
hát jól látom hogy 152mm mozdul?mert ha igen akkor az kevés lessz...
olyan 180-200körüli kéne
azaz dh gép dh villával....
lineáris út ami a végén felkeményedik . . . azaz progresszív.
van villád ilyen 180-200as vázba? boxxi 888 dorado minimum...
tekerhetõség innentõl kizárt, ha viszont spv meg anyámkinja, akkor meg nem mozog...
válassz mi kell.
Posted 2006. September 20. - 13:32
olyan 180-200körüli kéne
Az AC sem rossz,de valahogy nem jön be a mozgása,hiába indul meg nagyon könyen,meg mozog végig együtt a villálval,olyan mintha nem 7col körül mozogna hanem kb 5öt...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 20. - 09:11
Switch akkor nem kell ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.