Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

A giant dh vázon van bowdenházmegakasztó szem az elsõváltó számára?

Nincsen...

purge4

purge4

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

E-TYP elsõ váltó+végig bowdenház+kötegelõ=nem szép, de mûködik.
Üdv:Thy

A giant dh vázon van bowdenházmegakasztó szem az elsõváltó számára?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Én pirosat láttam winetounál megrepedni, zöldrõl nam hallottam rosszat.

1 évjárat, egy széria, egy márka egy típus.
lehet hogy a zöld szín ellenállóbbá teszi a vázat!
lehet azért van mert win pirosat használt más pedig pirossal lájtolt

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

a giant dh ra ugye sehogy sem lehet elsõváltót applikálni? ...

E-TYP elsõ váltó+végig bowdenház+kötegelõ=nem szép, de mûködik.
Üdv:Thy

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Bevallom neked, hogy eszembe se jutott. Az a váz nagyon nem arra való, jobban tolerálja a láncterelõt.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a giant dh ra ugye sehogy sem lehet elsõváltót applikálni? ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
A Felsõ csõ és a nyeregcsõ találkozásánál a heggesztésnél mindkét oldalon.
Egy srác azt mondta, hogy neki a piros 3 hét alatt elrepedt, de a zöld bevállt neki.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hol repedt?
Autist Team:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Én pirosat láttam winetounál megrepedni, zöldrõl nam hallottam rosszat.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
halihó

a 2005ös zöld singlespeed polarx-rõl van vmi legenda hogy hol szokott baja lenni?

vagy nyugodtan megvehetem?:-)
Autist Team:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

Csak méret ügyben szoltam hozzá, bár igaz hogy 188 centivel a 14,5 tényleg kicsit kicsi lehet..mindegy engem mindig azzal szivatnak hogy gyerek bringám van.

190cm-hez 14,5-ös polarx és szerintem az még magas is :)

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Hát igen, a KTM-emnek a felsõcsöve 570mm 17"os vázé, a hardy 16"osé 580. A KTM-en megtanultam már nem rugdosni a kormányt, de mostanában én is lightos DH-zni járok meg ökörködni városba, de sokat tekerek is, de nem számít a CC-s style. A kona 15,5"os(M) felsõcsöve 589mm, 17"esé 596mm. Igaz ezek pár cm-ek de sokat számítanak. Amúgy a 17,5ösé már 617mm, de az már tényleg hosszú és magas is. 16"os váz kellene leginkább, ami elég hosszú. Ja és polarx váz méretei, merre találhatom? (nem nagyon tudok böngészni, mert éppen modemes nettel nyomom... :( sry!)
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Lol nem arra céloztam hogy KTMet vegyen mert a Geo-ja mindkét bringának ugyan az :)

Csak méret ügyben szoltam hozzá, bár igaz hogy 188 centivel a 14,5 tényleg kicsit kicsi lehet..mindegy engem mindig azzal szivatnak hogy gyerek bringám van .. amugy meg felugrottam az UMF oldalra, ott azt irják hogy a fejcsö 69,5fokos a nyeregcsö meg 72.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Jah, csak gondolom KTMet nem akar KTMre cserélni. Bár kitudja.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Hát nemtudom de nekem 14,5ös gépem van (KTM Tombstone) DHzni járok vele meg néha csak leveskedni városba, de baromi ritkán esik meg hogy belerugok a váltokarba/kormányba még térdvédöben sem...ja és aszem 178 cm vagyok...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Igen, Kona jóval hosszabb, ellenben Hardy szerintem sokkal inkább Dirt/FR specifikus váz. Bazi erõs+merev, und baromi nehéz is. (2,5 kg)

14,5öset felejtsd el!

176 centi vagyok, 16os Hardym van, szintén 130as telóval. A teló szerintem simán elmegy vele, értelemszerû nem túl meredek homlokcsõszög, nyeregvázcsõ meg kifejezetten lapos. Elõbbi 66 fok asszem. Lehet vele haladni, persze nem úgy mint CCgéppel.

Na, szal, csak ma kétszer rúgtam le a váltókart, erre vigyázni kell.

Lehetséges, hogy neked a 18as kellene, csak az meg ronda.

edit: PX hosszabb, 16os abból megfelelõ lehet hosszú nyeregcsõvel.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

188cm vagyok és 130as telóval szeretném használni. Nemtom melyik legyen és hogy a kona megér-e annyival többet. Mondjuk HARDY-t lehet szerezni jó állapotút oylan 20ért simán, Konat meg nem nagyon, újonnan meg 45-50.

A 130-as teló kicsit hosszú, de meg lehet próbálni. A 14,5" hardyn én a kormányt rugdostam állva tekeréskor, 178 cm vagyok. Polarx-en nem gondolkoztál?

A sebesség mindent megold.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
188cm vagyok és 130as telóval szeretném használni. Nemtom melyik legyen és hogy a kona megér-e annyival többet. Mondjuk HARDY-t lehet szerezni jó állapotút oylan 20ért simán, Konat meg nem nagyon, újonnan meg 45-50.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi Aske!! És akkor a HARDY 1,2,3,4 végülis mind ugyanaz, csak színekben különböznek, mint a stuff,scrap,shred? Vélemény? HARDY vs. (stuff,shred,scrap)? Vagy esetleg még valami más ebben az árkategóriában?

Ugyanaz az összes Hardy, nekem kicsit hanyatesõs a geometriája meg elég rövid, de erõs a váz (fõleg a hátulja), a konák meg túl hosszúak.

A sebesség mindent megold.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Köszi Aske!! És akkor a HARDY 1,2,3,4 végülis mind ugyanaz, csak színekben különböznek, mint a stuff,scrap,shred? Vélemény? HARDY vs. (stuff,shred,scrap)? Vagy esetleg még valami más ebben az árkategóriában?