Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
ohh, nagyon szépen köszönöm a válaszokat:P további kellemes napot:P:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
deneb teszt nem volt csak vega fr. és az van (volt) neki

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szia ezt kinek cimezted? az énkérdésemre? azaz erre? --> sziasztok, lehet nem ide illö kérdés, csak annyit akarok kérdezni hogy mi a véleményetek és tapasztalaitok a Magellan Deneb 06' FS vázrol? elöre is köszii. :D

szerintem nem neked ment.
kérdezd meg spályát szerintem, valamelyik korábbi bikemagban tesztelte, és szerette a denebet.
egyszerû felépítés, jó ár, szerintem nem lehet vele nagyot tévedni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát szerintem ne kérdezd meg ennyiszer, ez azt jelenti h senkinek nincs itt a fórumon ilyenje, legalábbis én nem tudok róla.
nekem vmi miatt nem jön be, én inkább vega fr-t ajánlok az nem sokkal drágább..

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
Szia ezt kinek cimezted? az énkérdésemre? azaz erre? --> sziasztok, lehet nem ide illö kérdés, csak annyit akarok kérdezni hogy mi a véleményetek és tapasztalaitok a Magellan Deneb 06' FS vázrol? elöre is köszii. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ellenben magyar ugrárabugrához meg dhhoz tökéletes ;) legalábbis egy jó rugóstagga sok mindent ki lehet hozni belõle

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hali Mindenkinek!

Segitségre lenne szükségem. A dilemma az,hogy jövöre új bringát tervezek épiteni. Most van egy '06 Kona Blastom elég sokminden ki lett rajta cserélve, DropOff villa HFX9 stb. Kicsit néha olyan érzésem van nem arra használom a vázat amire kitalálták. Ugrálás Dh Lépcsõzés stb. Semmi gond nincs a géppel csak valami nem az igazi kicsit esetlen. Tavasszal tutti vázcsere lesz csak kérdés mire?
Kiszemeltek 06 Scrap, 07 Shred, 07 Stuff. vagy 04 Coiler.
Kérdés:
Mennyivel lesz jobb a gép és mit lenne érdemes venni. Miért jobb a Dirt váz és könnyebb e a figurázás velük mint cc vázzal. Coilert érdemes e városba venni.

Elöre is Kösz az infókat

coilert ne, felesleges, nem arra való,,,az egy nagyon jó masszív kis all mountain vagy nagyon ligtos enduro váz, /bár ahhoz a 04-es rugóutja már kevés/ de "lételeme" a terep.....betonon csak szétpogozza magát és asszem ilyen sztrítes trükközéshaz nehéz is, ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zsenõ

Zsenõ

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hali Mindenkinek!

Segitségre lenne szükségem. A dilemma az,hogy jövöre új bringát tervezek épiteni. Most van egy '06 Kona Blastom elég sokminden ki lett rajta cserélve, DropOff villa HFX9 stb. Kicsit néha olyan érzésem van nem arra használom a vázat amire kitalálták. Ugrálás Dh Lépcsõzés stb. Semmi gond nincs a géppel csak valami nem az igazi kicsit esetlen. Tavasszal tutti vázcsere lesz csak kérdés mire?
Kiszemeltek 06 Scrap, 07 Shred, 07 Stuff. vagy 04 Coiler.
Kérdés:
Mennyivel lesz jobb a gép és mit lenne érdemes venni. Miért jobb a Dirt váz és könnyebb e a figurázás velük mint cc vázzal. Coilert érdemes e városba venni.

Elöre is Kösz az infókat

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
sziasztok, lehet nem ide illö kérdés, csak annyit akarok kérdezni hogy mi a véleményetek és tapasztalaitok a Magellan Deneb 06' FS vázrol? elöre is köszii.. :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Az elsõ kettõt felejtsd el örökre!!!

PolarX viszont kira. Nem 16"os?

Van váltópapucs.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én úgy tudom lehet
legalábbis rengeteg ss pxet láttam váltóval

de ezekkel a mali vázzakkal ugye csak szórakozol?:Dnemtom mi néz ki jó ezekben, te tudod én biztos nem cserélnék le egy polarist mégha az cc váz
minek variálni?
mért drága egy normál polar x, vagy airborne? vagy ezzekkel mi a baj? nem egyedi?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
drágábban?
aske :D jogos. de az én súlyom alá jó. nem nyúznám én

edit: http://apro.bikemag....t=32357&cat=all

na egy ilyen bicót szeretnék pont, csak egy kis telóval, valszeg maradna a pike leeresztve

editedit: sõt nekem ez a bringa kell: http://apro.bikemag....t=32537&cat=all :D

eladom a mostanit jó pénzéé és a puttó alkatrészeket kicserélem. vélemény? :D

na ez a végleges:

http://apro.bikemag....t=32707&cat=all

ez kell nekem. tehát csak eladom a vázam veszek egy ilyet. (ez 14-es ugye?) és utána már jó. vezsek elõre egy kis tárcsát hogy szolidabb legyem és kész!

----=====szóval a kérdés csak annyi hogy ez a váz 14"-es e.=====------------

még egy (kettõ) kérdés:

1. A single speed magellan px-en van váltópapucs ugye? magyarul tutom használni váltóval nem?

2. Ha legbeljebb csúsztatom a papucsot az ss es px-nél akkor ugyanolyan hosszú a láncvilla hoszz mint a normál px-nél????

légyszi seggitsetek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

hy

le cserélném a mostani polaris vázam valami másra. egy mali cobra-ra cseréltem volna de azt már nem kapni újonnan. Szempntok: 22ezer alatt legyen, kicsi súly, rövid láncvilla. 14.5 tõl 16-os méretig érdekelnek a vázak. cc-re városi furikázásra, streetre és alap enyhe dirt-re hasztnálnám. Javaslat?

nincs ilyen váz ennyiért.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Hát az ilyen mali kategóriájú vázakat a halyedben nem preferálnám.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hy

le cserélném a mostani polaris vázam valami másra. egy mali cobra-ra cseréltem volna de azt már nem kapni újonnan. Szempntok: 22ezer alatt legyen, kicsi súly, rövid láncvilla. 14.5 tõl 16-os méretig érdekelnek a vázak. cc-re városi furikázásra, streetre és alap enyhe dirt-re hasztnálnám. Javaslat?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
A ginat stp alapból street váz, Jeff Lenosky is arra használja. Az ismeretségi körömben is használják teljes megelégedetséggel.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Szerintetek mennyire állja meg a helyét egy Giant STP váz, mert nekem streetelni kellene, csak az a baj, h amit lehet akciósan kapni, az nem csúszópapucsos, de azért érdekelne a véleményetek.
Elõre is kössz!
Ja, és hol, és mennyiért lehet singlespeed változatát kapni?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nagyon köszönöm,én is kb így gondoltam.a KHS-en mûködött,bár ocsmány volt...

mégegy a pezsgõ szín px be mekora villa való maximum?
egy évet kibír ugrálás nélkül a mostanimmal?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Akkor számomra nem világos, ha odáig elviszed házben a bowdent, akkor mi fogja a háznak az ellentartást adni? Tudtommal az e-typ váltók és az összes shimano (elsõk) csak a bowdent képes fogadni, nincs rajta semmi ami a házat visszatartaná.

A felsõcsövön elviszed a bowdent, és veszel a régi trek-eken található ücsõbilincsre rakható kantifék megakasztót. Ez a legtöbb gépen okés. Ha ez sem, akkor alsócsövön viszed, majd két rendõrségi mûanyag kötegelõvel rögzíted fel ugyanennek a kicsit megnyirbált verzióját.
Üdv:Thy

purge4

purge4

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Nincsen...

Akkor számomra nem világos, ha odáig elviszed házben a bowdent, akkor mi fogja a háznak az ellentartást adni? Tudtommal az e-typ váltók és az összes shimano (elsõk) csak a bowdent képes fogadni, nincs rajta semmi ami a házat visszatartaná.