Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. október 20. - 18:53
Csak más a tárcsakonzol, nincs rajta ISCG und a geometria is láthatóan más.
Írta 2006. október 20. - 18:15
Scamp Goat?
Mindenesetre a hasonlóság kisérteties:D
Na béke veletek
SZJ
Írta 2006. október 18. - 22:20
Magyarországon milyen csúszópapucsos vázakat lehet kapni fõleg városi/xc használatra? Jah és mennyiért?
Elõre is köszi:
Vitya
Írta 2006. október 17. - 08:28
Nekem az SX Trailben 66-van, és teljesen jól lehet vele tekerni. Sztem egy bükk középtávot simán be lehet adni vele, de hosszabbra nem vállalkoznék..Ausztriában 70kilcsit mentem vele egyszerre, de akkor még Nixonnal.hmm ez jól hangzik
és nagy vagy kis villát érdemes belerakni?hogy áll jobban?vagy nézzek egy 170es 66ot?nem ultramaratonokat akarok vele nyomni,arra van másik,csak hogy azért a tetõig föl lehessen tekerni.
valamelyik nap másztam egy v10*888rc kombóval hát nem kellemes...
csóringert csak a két váz árához képest írtam
Üdv:Thy
Írta 2006. október 16. - 21:05
duncan = vega = illmatic = azonic = még sok sok váz.
különösen nagy hátránya nincs, törésrõl nem sokat hallani, javítható, garis háttér, rendes taggal teljesen megfelelõ mozgás...
ha van módod, nyugodtan fektess bele ennyi pénzt.
Márió: nekem 888-al van. van amelyiket nagyobb dropoffal szerelik, az csak a mozgása miatt nem oly' jó..
én élvezem hogy hullámzik az egész:p
nyomás minimálison, rugó egy 500as titán manitou, mindent kimozog, progresszív mint a disznó, eddig mindent túlélt, pedig kapott ezt azt...
egészen nyugodtan válaszd ezt a bringát - egyre vigyázz, hogy érdemes csak fox taggal szerelni:) dhx sorozat(amit gyárilag is adnak hozzá) ennél sokkal érzékenyebb tagot nem láttam még.
kösziköszi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 16. - 19:33
Írta 2006. október 16. - 19:20
különösen nagy hátránya nincs, törésrõl nem sokat hallani, javítható, garis háttér, rendes taggal teljesen megfelelõ mozgás...
ha van módod, nyugodtan fektess bele ennyi pénzt.
Márió: nekem 888-al van. van amelyiket nagyobb dropoffal szerelik, az csak a mozgása miatt nem oly' jó..
én élvezem hogy hullámzik az egész:p
nyomás minimálison, rugó egy 500as titán manitou, mindent kimozog, progresszív mint a disznó, eddig mindent túlélt, pedig kapott ezt azt...
egészen nyugodtan válaszd ezt a bringát - egyre vigyázz, hogy érdemes csak fox taggal szerelni:) dhx sorozat(amit gyárilag is adnak hozzá) ennél sokkal érzékenyebb tagot nem láttam még.
Írta 2006. október 16. - 19:03
Csa.Mint itt fórumban sokszor feltett kérdés mire kell a váz meg mire a telo egy dirt vázba miért raknál 140 es telot?ja ha u turn os akk huzd öszz 95 re és valmi naon f@sza geoja lesz és a váz se fog törni.Csá szerintetek kona scrap 2005-be lehet pike sl-t? tenni? mert a pike 145-öt mozog, de a scrap ajánlott telóútja csak 100mm. Sokszor láttam ezt, vagy hasonló párosítást, és ha ez így király, akkor lehetséges, hogy én is ezt szeretném.
Írta 2006. október 16. - 18:59
Szeretném a segítségeteket kérni!Nagyon úgy néz ki hogy sikerül vennem egy UMF Duncan vázat, de szeretnék azért hallani róla egy-két véleményt (remélem van itt valaki aki kapcsolatba került ezzel a cuccal valamien úton)!Szerintetek mien a cucc, megéri e ilyet venni, mi a pozitívuma, mi a negatívuma stb stb!Elõre is köszönöm a segítségeteket!
A testbike-ot néztem ott összeségébe jókat írnak róla!
Írta 2006. október 16. - 16:21
és nagy vagy kis villát érdemes belerakni?hogy áll jobban?vagy nézzek egy 170es 66ot?nem ultramaratonokat akarok vele nyomni,arra van másik,csak hogy azért a tetõig föl lehessen tekerni.
valamelyik nap másztam egy v10*888rc kombóval hát nem kellemes...
csóringert csak a két váz árához képest írtam
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 16. - 13:09
nekem van ugye. teljesen bejön, amit észrevettem eddig, hogy mikor demóval ugrom ugyanazokat a nagy ugrókat, egy minimálisan könnyebben kerül az ívbe(mármint a demo) - de mivel nem azonos felépítéssel van - stucni, kormányszélesség, hajtókarhossz, egyebek, így ez nem teljesen mérvadó.
eddig gondom nem volt velem bírja a kiképzést, pedig megkapja az ívet.
de ez számomra nem érné meg a váz árának majdnem dupláját. annyival nem tünik jobbnak.
Írta 2006. október 16. - 12:41
mostani big hit vázak milyenek?igazábol mire való?mert van demo nagy dolgokra meg van az sx trail a kisebb/teknikásabbakra.vagy ez van a csóringereknek?
Írta 2006. október 16. - 01:23
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 16. - 01:12
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. október 14. - 23:57
es azert gondolom hogy tul nagy volt bele a pike, mert annak a fejcsoszoge a gyari black-hez volt alakitva, ami alapbol kisebb villa, meg ugye csak 120mm.
szal abbol nekem kisebb kellett volna.
az ami most jorcinal van, az nemtom mekkora, de az kb kenyelmesnek tunt.
enyim csatolva
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 14. - 23:51
Írta 2006. október 14. - 21:39
... milyen merevvázat ajánlanátok kb 35-50 ft-ért, ami az a kategória mint a scrap, csak bírja a nagyobb telóutat? nézegettem sokfélét, de van aminek a formája, a mintája vagy mittomén mije nem tetszett...
Umf Hardy-t nézted már?én 36ért vettem az enyémet és egy RS Tora van benn 130ra állítva.bírja ez a váz és nem is annyira ronda.egy negativum:nagyon sok gyereknek ilyet vesz apuci.
Írta 2006. október 14. - 21:32
Minden, ami köztük van, megfelel.
Írta 2006. október 14. - 21:16
úgy meg jó is a scrapbe, ami a méretét illeti
a hosszú rugóút elõl, merevváz párosítás már annyira nem divat, egy két extrém esettõl eltekintve (evil, letoy, stb.) de azoknak semmi értelme
és nem pike, hanem monster van bennük
igeiglenesen a scrap is bírni fogja, hogy ha ugrálásnál letekered a pikeot és mondjuk csak fagyizásnál vavgy terepen húzod ki
de igazából a pike nem erre való, szóval ha dirtre kell, akkor felejtsd el, ajánlanék valami marzot.
ha meg erre is, arra is, akkor akár jó is lehet a pike+scrap párosítás