Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A vázak tömegkérdésérõl én kezdek lassan letenni. A forgó tömegeket az ésszerûség és pénztárcám keretein belül a minimálisra csökkentettem.
De hogy egy boltban dukmálnak rám egy vázat kétszer annyiért, mert az 300 grammal könnyebb.... hát. Vizdivel is pont errõl beszélgettünk. Ez ugyanakkora tömeg, minthogy tele van a kulacsom, vagy csak félig.
Szal inkább mozgás és mászás szempontjából érdekelnének egyéb alternatívák.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

az epic az 286 ezer 2005-ös akciós. azé az nem 150-200.
Természetesen eddig Giant-en gondolkodtam, mert 200-ért tudok Trance+FoxRP3 kombót.
Konák?
KTM vázakat lehet itthon kapni?

ja azér mondtam az epic 200 körül mert azt sztem 230-240-ért meg lehet venni....

viszont a trance a maga 3000 g fölötti tömrgéel sztem annyira nem eredményorintált cc váz, és ahogy a bikemagos tesztbõl kivettem elég pogo....esetleg anthem, de azt nem emléxem vázként van e....

ami konából cc-váznak nevezhetõ /2005 ös the king/ az 300 fölött van a legjobb áron....a többi nehéz és annyira nem cc geo, meg a gyári taggal mindehgyik élvezhetetlenül pogozik, normális 200-as tagot meg nem lehet itthon kapni....

ktm passz.....

én megpróbálnék valami tárgyalóképes boltban egy tavalyi akviós fsr-xc-t szétkapatni váznak, és bele egy rs mc-3,3-at vagy dt 190-s tagot....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
az epic az 286 ezer 2005-ös akciós. azé az nem 150-200.
Természetesen eddig Giant-en gondolkodtam, mert 200-ért tudok Trance+FoxRP3 kombót.
Konák?
KTM vázakat lehet itthon kapni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Vajh melyik most a legjobb váz+rugóstag cc-re 150-200 ezer körül?

specko epic.....bár kicsit több, de tavalyit meg lehet venni nem sokkal drágábbé szerintem

vagy z fsr xc, de azt problémásabb vázként megvenni......
amúgy meg az új rm element de az kicsit drágább.....

itthon sztem nincs más értelmes cc-fully ebben az árban.....vagy nrs ha van még új.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Vajh melyik most a legjobb váz+rugóstag cc-re 150-200 ezer körül?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
325 ezerért szerintem ígyis-úgyis vicc.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
engem a felsõcsõ egy kicsit a denebre is emlékeztet..
látszik egy jó festés és egy elcseszett vázforma széppé válik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

s egy cég...

na ezt nem tudtam. :)
ettõl a váz egy kinesis marad, látszik a felsõcsövön.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

planet-x: angol
on-one: angol

s egy cég...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
planet-x: angol
on-one: angol
a váz meg egy kinesis.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hogy milyen azt nem vágom de azért ez most kicsit meglepett
http://www.bikediszk...006/Growler.jpg

még csak a nevet se változtatták meg. vagy le vok maradva és köze van egymáshoz a két cégnek?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Itthon egyik sincs, nézd meg a review-kat az MTBR-en vagy vegyél belõlük és meséld el milyenek.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ezek vajon milyenek?
http://www.chainreac...x?ModelID=15039
http://www.chainreac...px?ModelID=7588
http://www.chainreac...px?ModelID=7695

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

az L-es is nagy lenne szerintem.

Én is kb úgy gondoltam, de mondom hátha mégse...:P Kösz!
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A kérdésem az lenne, hogy EZ a váz mennyire lenne nagy egy kb 186 centis embernek? Ha nagy lenne...:chin:
XL-es, 53 centi a nyeregcsõmagasság (C-T), és 65 a vízszintes felsõcsõhossz (C-C)...
Kösz!
Péter

az L-es is nagy lenne szerintem.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én meg úgy olvastam, hogy a voitl nevû ember a votecnél dolgozott.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
A kérdésem az lenne, hogy EZ a váz mennyire lenne nagy egy kb 186 centis embernek? Ha nagy lenne...:chin:
XL-es, 53 centi a nyeregcsõmagasság (C-T), és 65 a vízszintes felsõcsõhossz (C-C)...
Kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát van ugye a Votec.Nekem valahogy úgy rémlik hogy egy rettenet koppintás az egész,sõt még a logó is nagyon hasonló...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tud nekem valaki infót a Voitl márkáról, konkrétabban egy Votil Ml Vl vázat vennék használtam, csak nem tudom mennyire megbízható ez a márka, bár alattam csak nem törik el :)
Más: van egy Specialized Rockhopper 2005-ös vázam, apróbb karcokkal, jó állapotban, kb. mennyit kérhetek érte ?
Elõre is kösz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
más geó-val rendelték katalógusból;)
de ez kit zavar? senkit.