Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

sztetek egy 183 magas (100 kiló) embernek 18"-as vagy 20"-as magellan serpens váz kell?

szia
180 magas vagyok és 100as stucnival jó a 18" serpens

ab

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
szerintem elég a 18"
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
sztetek egy 183 magas (100 kiló) embernek 18"-as vagy 20"-as magellan serpens váz kell?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

és milyen volt ? :)

tényleg csak kiváncsi vagyok...

végülis súly annyira nem számít, ha jó a geója és nem pogozza szét magát a trance is nyerõ lehet.....

nekem egy álom volt,majdnem jó volt minden beállítás(amennyire én meg tudom ítélni :) ) a Stumpi + Marzo lock out után felfelé sem kellett annyit koncentrálni,lefelé meg majd bepisáltam :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

31,4

kösz, kösz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

tulfolyo ;)

es szerintem nincs annyira serulekeny helyen. de nagyon "kemeny" az a bringa. szal telleg csak akkor mozog, ha nagyon kell neki. en mar a Terralogic foxokat is eleg perverz dolognak iteltem meg, most is gondolkodtam rajta, hogy a verda utodja egy epic lesz, mert jo konnyu, de asszem inkabb kihagyom.

meg kulonben is otthagyom a specialized kereskedoi halozatot, szal a kovetkezo gepem vagy Giant, vagy Gary Fisher, vagy GT/Mongoose lesz.

a triad szerintem zsenialis, nem tudok jobbat elkepzelni ebben a pillanatban. Persze a vaz is jo, de akkoris. varosba, vagy aszfaltos maszasban lockout, siman maszasnal PPD, lefele meg nyitva es szoljon neki. Az RP23-nak vegulis van 5 allasa, de egyik se full zart, vagy full nyitott. ami azert neha jol jonne.

tok jo lenne, ha az anthem mozogna 4"-t, a Trance meg 5"-t. mert igy ott vagyok, hogy az anthemnak jo a sulya, de tul rovid utas, a trance meg mar kb eleget mozog, de [szamomra feleslegesen] tul van epitve - nehez.

pont azért gondoltam az epic-re, igazából nem biztos hogy kell nekem ez a "mindent kisimító" hintaló érzés amit a dawg tud ......de meglátjuk most kap egy rs mc3,1 tagot meg egy u-turnös recont aztán kiderül...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

én az Epic et próbáltam és elég elfogult is vagyok(Ez meg miattad lett :P) ,súlyunk elég hasonló.egy pont a Speci mellett :-) asszem könnyebb is a Trance-nél

és milyen volt ? :)

tényleg csak kiváncsi vagyok...

végülis súly annyira nem számít, ha jó a geója és nem pogozza szét magát a trance is nyerõ lehet.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tulfolyo ;)

es szerintem nincs annyira serulekeny helyen. de nagyon "kemeny" az a bringa. szal telleg csak akkor mozog, ha nagyon kell neki. en mar a Terralogic foxokat is eleg perverz dolognak iteltem meg, most is gondolkodtam rajta, hogy a verda utodja egy epic lesz, mert jo konnyu, de asszem inkabb kihagyom.

meg kulonben is otthagyom a specialized kereskedoi halozatot, szal a kovetkezo gepem vagy Giant, vagy Gary Fisher, vagy GT/Mongoose lesz.

a triad szerintem zsenialis, nem tudok jobbat elkepzelni ebben a pillanatban. Persze a vaz is jo, de akkoris. varosba, vagy aszfaltos maszasban lockout, siman maszasnal PPD, lefele meg nyitva es szoljon neki. Az RP23-nak vegulis van 5 allasa, de egyik se full zart, vagy full nyitott. ami azert neha jol jonne.

tok jo lenne, ha az anthem mozogna 4"-t, a Trance meg 5"-t. mert igy ott vagyok, hogy az anthemnak jo a sulya, de tul rovid utas, a trance meg mar kb eleget mozog, de [szamomra feleslegesen] tul van epitve - nehez.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

itt volt kitárgyalva még be is linkeltem a képet---meg így ránézésre nem biztos hogy van a forgáspontokban csapágy, de ha nincs legalább nem kotyogosodik ki :) .....fritzek amúgy sehr gut-ot adtak rá, - igaz a 3000-esre, de csak tagban meg setupban más-....majd meglássuk....1ébként kb miliméterre kona dawg geo, tán a középcsapágy alacsonyabb 1 centivel, meg a linkplate formát lopták a trektõl /likvid, remedi/....és mernék rá nagyobb összeget tenni hogy ha haladni is akarsz vele akkor lokolható tag kell bele...hacsak nem alkotott az rp23-al nagyon nagyot a fox...kiderül, ja meg állítható utas teló.

megtaláltam a képet.
háááááát elgondolkoztató.....
megvárom a bikkmakk tesztet. vázként RS taggal vmi 114 ezer péz...
azt meg remélem h raktak bele csapit...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
De a Trance azért jóval masszívabb az Epic-nél, meg az a túlfojó elég sérülékeny helyen van sztem a Specin....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ja lejárt a 15 perec...de esetleg tapasztalatok, vélemények, még jöhetnek az említett 3 típusról....:) kösz

én az Epic et próbáltam és elég elfogult is vagyok(Ez meg miattad lett :P) ,súlyunk elég hasonló.egy pont a Speci mellett :-) asszem könnyebb is a Trance-nél

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
ja lejárt a 15 perec...de esetleg tapasztalatok, vélemények, még jöhetnek az említett 3 típusról....:) kösz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

az rp23 egy kicsit jobb, mint az rp3, de meg mindig nem ertem , hogy a triadot miert nem lehet kapni aftermarket.

szvsz legjobb fox tag manapsag. [cc-re]

eleg draga, de kapsz hozza egy specialized vazat :D

én is így gondolom, erõsen gondolkodom is rajta :)

most még meglátom milyen lesz a dawg az új taggal....aztán....

szal elméleti síkon gondolkodom vagy egy stumpjumper fsr-en /triados nem braines/, vagy egy epicen - kezdem azt hinni hogy a stilusomhoz alapvetõen ez lenne a legjobb, másik oldalról félek hogy hamar legyilkolnám.....vagy egy trance....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az rp23 egy kicsit jobb, mint az rp3, de meg mindig nem ertem , hogy a triadot miert nem lehet kapni aftermarket.

szvsz legjobb fox tag manapsag. [cc-re]

eleg draga, de kapsz hozza egy specialized vazat :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

mintha arról mondtuk volna, hogy elég ropinak látszik a linkplate..
(asszem jövõéviújdonságoktopic)

itt volt kitárgyalva még be is linkeltem a képet---meg így ránézésre nem biztos hogy van a forgáspontokban csapágy, de ha nincs legalább nem kotyogosodik ki :) .....fritzek amúgy sehr gut-ot adtak rá, - igaz a 3000-esre, de csak tagban meg setupban más-....majd meglássuk....1ébként kb miliméterre kona dawg geo, tán a középcsapágy alacsonyabb 1 centivel, meg a linkplate formát lopták a trektõl /likvid, remedi/....és mernék rá nagyobb összeget tenni hogy ha haladni is akarsz vele akkor lokolható tag kell bele...hacsak nem alkotott az rp23-al nagyon nagyot a fox...kiderül, ja meg állítható utas teló.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mintha arról mondtuk volna, hogy elég ropinak látszik a linkplate..
(asszem jövõéviújdonságoktopic)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
emberek az új AM meridák milyenek vázilag?
én speciel egy AM 500-D-t néztem ki...
tudom h még friss tapasztalat nincs de így ránézésre?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kerüljük a személyeskedést...
a rövid felsõcsõ az azt jelenti, hogy ilyen 530-as körül van. és ahhoz képest maga a váz többi paramétere nem passzol.
viszont csapágyazott forgáspontok vannak, meg ugy amugy is egy jó konstrukció.
de elég beszûkült felhasználási területre való, ami fourcross verseny és nagyjából ennyi :D
kell bele egy jobb rugóstag, mint az o2 ami gyárilag benne van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ok, én egy psylo sl-re vagy egy pike-ra gondoltam bele. kicsi vagyok én szóval a rövid felsõcsõ nem akadály. edited

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem jó váz csak rövid a felsõcsöve.
max. 130-as villa való bele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.