Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a gemini is p.csa merev volt. persze a csõtengelyes verzió. a gyorszáras meg hajlott, mint csisztu zsuzsi fénykorában. szóval egy vagy több forgáspont, a lényeg, hogy legyen megtervezve és kivitelezve normálisan.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Pro Pedal:semmivel sem bir több terhelést egy Kona söt...
eleve az egyforgáspontos rendszer másképpen mozog
mint a több és nem a rugostag miatt,sokkal érzékenyebb.
Az már más kérdés hogy egy egyforgáspontost nehéz ugy megoldani hogy elég merev legyen de ennél a bringánál szerintem sikerült.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Biztos nem rossz ,de igy ranezesre szerinem a Konak oldaliranyban erosebb terhelest birnak , .

az lehet, de plusz fél kiló anyagból lehet gazdálkodni......

, ill. az hogy egy hatso csillapito rendszer szepen mozog elsosorban a rugostagon mulik. Szoval a legtobb osztelos vaz kozott szerintem ez adja az elsodleges kulonbseget, na jo es persze az allithatosag.
.

nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nkarcsi: akkor még meg volt a másik gemini, azért akartam cserélni. kettõ nem kellett volna egyszerre.

lcs: megnyugtató:)

scottraider: köszi, privi ment

málna: az fr gemini tag nélkül majdnem pontosan három kiló. ez katalógus szerint 3,5.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Biztos nem rossz ,de igy ranezesre szerinem a Konak oldaliranyban erosebb terhelest birnak , ill. az hogy egy hatso csillapito rendszer szepen mozog elsosorban a rugostagon mulik. Szoval a legtobb osztelos vaz kozott szerintem ez adja az elsodleges kulonbseget, na jo es persze az allithatosag.
(Az allandoan valtozo (fejlodo?) geometriak kapcsan egy magyar csoka talalmanya jut eszembe lasd itt : http://index.hu/tech...ny/spidron5030/)
Most ezzel arra a kulonbsegre probalok utalni ami a nagy gyartok vazai kozott van es amely kulonbsegek ellenere minden "vaz" jol tud szerepelni a megfelelo emberrel a nagy versenyeken.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szerintem se hallgass másra! az én scottomból kiindulva, (ami nekem ugyan kurva nagy volt..) nagyon jó kis váz lehet! ha lehetne scottom, bármikor elcserélném rá a kojlert... és õ nehezebb mint a gemini? mert a gemini se olyan könnyû... az én octaneom 4 kiló körül volt taggal, a gemini az inkább 5 felé van, nem?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

miért ne lehetne?

az új kiszemelt:
Feltöltött kép

kicsit még hezitálok, de asszem Õ lesz az.

Nekem ilyenem van csak fehérben,ha jol viselkedsz kiprobálhatod.
Brutál merev,finoman rugozik néha azt hiszem hogy defektem van annyira,és két év nyuzás után azt sem tudom hogy néznek ki a csapágyak nem recseg nyikorog kattog.
És minden alkalommal amikor ráülök felál a cerka hát kell enél több:D
Ha ki akarod probálni irj privit és talizunk,De semmi sex csak proba:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
bakker ilyened nem lehet!!! ;)

én mióta ilyet teszteltem (2004), az SX ami azt a finomságot hozza mozgásban. pedig swinger volt benne.

szóval rohadj meg ;)

szerk: ja és a merevség miatt ne aggódj, ez scott

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szepseges. bar neztem en is, hogy 5th elem, ami ugye khm... de ha egybol csere, akkor jo lehet. :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Rocsi nekem volt, sõt fel is hívtál csere ügyben. De pénzért hogyhogy nem kellett? (gemini)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
vettem ;) bár hozzáteszem csak a menetet kellett

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
15 centi is elég, bár a csajok mást mondanak:D
Geminit fúrni meg bûn, arra a Vega való, meg a Sinister:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
dig: a geminit szerettem, de ahhoz, hogy 17 centin használjam, át kellett volna fúrni a lengõkart.

vole: ezzel adják, de persze csere lesz. asszem a 2005ös lett csak csõtengelyes. egyébként nekem is az hiányzik belõle. de állítólag elég merev így is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

a középcsapágyat alacsonyabbra lehet állítani, mint a geminin, a felsõcsõ hossz fél centivel hosszabb. igaz, hogy az ülésvázcsõ-hossz 7 centivel lesz hosszabb, mint a geminié (az s-es volt, ez s/m) . ja, és ebbe legalább belemegy a dhx, a geminibe csak a swinger. az is csak 15 centis állásba...
jó taggal nem hiszem, hogy rosszul fog mozogni.
persze még mindig jobban örülnék egy s-es gemini dh-nak, de ritka már, mint a fehér néger.

Nekem ez túl sok pöcsölés, Én még mindig maradnék valami beváltnál, amin nem kell állítagni, meg ez-az. Csak jó és kész.:) De mindenki mást szeret.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Rocsi, jo az, en is nezegettem korabban, csak ne 5th elem taggal vedd. Egy DHX 5.0 -val nagyon jo vazad lesz.

Nekem csak a csotengely hianyzik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a középcsapágyat alacsonyabbra lehet állítani, mint a geminin, a felsõcsõ hossz fél centivel hosszabb. igaz, hogy az ülésvázcsõ-hossz 7 centivel lesz hosszabb, mint a geminié (az s-es volt, ez s/m) . ja, és ebbe legalább belemegy a dhx, a geminibe csak a swinger. az is csak 15 centis állásba...
jó taggal nem hiszem, hogy rosszul fog mozogni.
persze még mindig jobban örülnék egy s-es gemini dh-nak, de ritka már, mint a fehér néger.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

az okot is oszd már meg, légyszi

Amit próbáltam a fogasnál az, szerintem magas volt, és nekem nem tetszett a mozgása, aztán lehet, hogy könnyû, de a végén mivel fogsz menni? Fullkarbon HT-vel?:)
Szóval nekem nem jött be, Én kizárólag valami bevált konstrukciót választanék, kérdés persze, hogy mire kell, ha ilyen fr/am akkor lehet jó, de nekem akkor sem tetszett, Atomnak igen, summázva: Én kipróbálnék egy ilyet élõben is, a helyedben.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az okot is oszd már meg, légyszi

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

yes. már el is adtam. miért? jó ám ez. nincs fél kilóval sem nehezebb, agyon állítható, szép.

Nem tudom, szerintem el fogod adni hamar, de ez csak a személyes kis véleményem.:)
Márió: kabbe;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez nehezen lenne kivitelezhetõ.én is az vagyok:)

ja, minél többet nézem, annál inkább tetszik.