Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Vinni kell pizzát a nagykerbe, és adnak neked vázat, ha eleget viszel, munkát is!;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

de ha úgy nézed félig speckó a vega :)
mondjuk ugyanabban az árban már bighit vázszettet kapsz jobb taggal... de te tudod (asszem ezt mondták is neked dr. speci)

Szoval : En igazabol SPECIALIZED rajongoo vagyok ,: DE :

-a DEMO 8 es 9-es gepek-ert (vazak-ert') olvadok, :clap: csakhogy nem talaltam a modjat a beszerzesuknek, ... Ha estleg lett volna ra lehetoseg, akkor sem adtam volna fel millio-t vagy tobbet csak egy vaz-ert , a VEGA viszont 229.000 -bol megvan. Ha nem is 'SPECKO' de ''SPE'Ci'' .

Elkepzelesem szerint az egesz gep mire elkeszul nem lesz tobb 800 ezer-nel, komoly cucok-bol osszepakolva. A VEGA-val is jol lehet ropkodni, ha joo'k a telo meg a tobbi alkatreszek !!

--Na a masik: BIG HIT. Jooo, tenyleg nagyon jooo az is !! De mivel jobb ?? geometria ? anyag ? heggesztese'k ?? es azt hiszem egy 50-essel dragabb. Es hol lehet megvenni ujonann ?? merthogy hasznalt NEM kell...

ezert dontottem a VEGA mellett.:cheers:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Van akinek a legnagyobb alma egy Vega? Erthetetlen :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de ha úgy nézed félig speckó a vega :)
mondjuk ugyanabban az árban már bighit vázszettet kapsz jobb taggal... de te tudod (asszem ezt mondták is neked dr. speci)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

:bananadan : Barataim !

Januar 4-en megvettem a hooon ohajtott alapja'-t az uj gepemnek, a Magellan VEGA DH va'za-t. HURAAA !!!

:bananadan Azota is raz a hideg oromom-ben !!! :cheers:

-ja, kepet hogy lehet csatolni ? berakni ide ????

Vega-t venni Dr.Specialized névvel???

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
:bananadan : Barataim !

Januar 4-en megvettem a hooon ohajtott alapja'-t az uj gepemnek, a Magellan VEGA DH va'za-t. HURAAA !!!

:bananadan Azota is raz a hideg oromom-ben !!! :cheers:

-ja, kepet hogy lehet csatolni ? berakni ide ????

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Így már világos. Sima PIG ügyben próbáltad már a Zöldpont-ot? www.bicycle.hu

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
van benne egy ilyen cûkítõ valami

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Cannondale-nek 1.5-ös a búrája. Abba hogy akarsz 1 1/8-s csapágyat rakni?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Hát most azon tanakodom, h vagy 1.5(szûkítõvel), vagy most veszek egy sima PIG-et..ha találnék:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem orrnehéz..:)

mért vv, tudsz szerezni?

Ha jól veszem ki az elhangzottakból, akkor 1,5-s kormánycsapágy kell 1 1/8-s szûkítõvel. A legolcsóbb amit láttam, The Big Fat Pig 1,5R, 30 font.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
De azzal megint meg vagy lõve, mert egy lényegi rész hiányzik...
A másik problémája az volt az Altrixnak, h az utángyártott cucc nem volt TELJESEN passzent, és h a tömítést nem lehetett normálisan felrakni rá, az még kisebb probléma volt.
Az FSA amúgy csak ~4e körül van, ha még megvan.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hmm, és mégis mennyi lenne az az annyi ha netán... :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Persze, arra van, nem azért Xc mert XC hanem mert nemtom, ilyen nevet adtak neki.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Hát nemtudom. Szerintem maradok az fsa-nál...nagyon nem akarom megbontani, meg most annyi pénzem sincs hogy esztergályos meg ilyenek. Azért köszi :).lehet majd elõbb-utóbb. Amúgy az is jól bírná szted a szimplavállasozást?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Iljics: Vehe, akkor vajh' a kinti nagy fr mókusoknak, hány linkplate lehet a hátizsákban?:)

Kinti mókuskák úgy vannak vele, hogy eltört, felhíják a K.nát, kapnap másikat és nem érdekli õket. Vagy eladják Európába "mint" vázként. :D

Tams: van egy CaneCreek DoubleXc Reducer fejcsapim a garázsban de hiányzik belõle az a bigyó amit a villára kell tenned, vagyis az a gyûrû ami kívül 1,5" belül meg 1.1/8". Ha ezt meg tudod oldani akkó óccsón elviheted ($95 újonnan).

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nem orrnehéz..:)

mért vv, tudsz szerezni?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hát vedd ki! :)
Lehet, h ráadásul nem csak persely a két végén, hanem egy csõ a csõben, hogy még nehezebb legyen...
K. szar amikor orrnehéz egy bringa :P

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

Mit is keresel pontosan?

fsa pig bmx...mer az olcsóbb :)
már van benne egy ilyen szûkítés (állítólag akkor acél:D)...abba kell kcs. Az 1 dolog, h a manityu rugany nehezebb, de a romic-nál a dhx is nehezebb sztem. :-/.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jó ilyen öreg esztergályos megcsinálja acélból meg ólomból kategóriás gagyisztikus megoldások miatt még jó hogy nehéz... de a váz magában mitõl ennyi? a bighit több mint 1 kilóval könnyebb nyeregcsõvel kiegészítõ csavarokkal rugóval mindennel együtt.

azt hittem ez egy jó alap egy könnyû bringához, de valaki kiönthette ólommal az alsócsövet:)