pár tippet mondhatnál is ebben az árkategóriában(kis + pénzben még belefér),meg persze más is
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hát elvileg ez lenne a link :üdv
cc vázak méretbeli adataira lenne szükségem
(nem csak az itt felsoroltakéra;lenne pár jelölt ,pl Author Vision/ennek megvan/,Merida HFS/szintén megvan/ )a Magellan-ét már nem is keresem...
Tigger,Neked megvan vhol a 2005-ös stumpjumper váz geo adatai stb?
megköszönném, mert tudnék mihez viszonyítani
kb 6o.ooo szánnék majd rá (kb nyár eleje)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ilyet még én se mondanék....Nnnu most jöttem vissza Cannondale nézõbõl. Hááááát......
Most legalább elhiszem, hogy Hand made. Minden varrat mellet iszonyat ronda csiszolókorong nyomok vannak. Pedig nem is alapszintû vázakat néztem. Szal az az érzésem, hogy annyi pénzért én is össze tudom hegeszteni olyan minõségben kb fél év gyakorlás után.![]()
Ez persze túlzás, de egy Kona varratai pl össze sem hasonlíthatók vele, ráadásul a Kona jobb anyagból van és egy százassal olcsóbb.
Eléggé körüljárom már lassan a témát és arra kezdek rájönni, hogy ár/érték arányban a Kona Kula Primo a legjobb.
Ki hitte volna, hogy egyszer ilyet mondok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jó csak az lelsõ postból ezt szûrtem le...
fiúk azért nem kell egy más nyakának ugrani.. vki Kona, vki Speci, vki ...
a bringák ebben hasonlítanak a nõkhöz vki a barnát, vki a szõkét,... stb. szereti.
Olee szerintem ha van rá lehetõséged akkor próbálj ki minél többet közülük, hiszen 150 egy merevvázért nem kevés.. és ha nem tudnál dönteni akkor utald a számlámra a pénzt és én választok:D:D
KTM-eketnézted??
Dehogy az a fõ szempont. Inkább a tömeg, oldalirányú merevség, tartósság.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy azért nem baj, ha nem jön velem szmbe a Pilisben egy 20 fõs társaság, ahol mindenkinek ugyanilyen van. És ilyen szempontból még bõven esélyes az Author és a GT is.
ez is igaz, hozzáteszem a Ya. az egyetlen akinél értékelem a kézi munkát....neharagudj, egyántalán nem fikázás volt, semmi negatívumot írtam, csak hogy én úgyhiszem ilyen árkategóriában kiugró teljesítmény nem nagyon van.
egyik géppel készül, másik kézzel, egyik ritkább, másik kevésbbé, egyik német, másik amerikai, harmadik taiwani, negyedik hazai gyártmány, de közel ugyanazt tudja mind
neharagudj, egyántalán nem fikázás volt, semmi negatívumot írtam, csak hogy én úgyhiszem ilyen árkategóriában kiugró teljesítmény nem nagyon van.
egyik géppel készül, másik kézzel, egyik ritkább, másik kevésbbé, egyik német, másik amerikai, harmadik taiwani, negyedik hazai gyártmány, de közel ugyanazt tudja mind
neharagudj hogy belekotyogok, ez nem csak ugyanolyan elvakult hozzáállás mint minden más nagy márka fanatizálása?
mármint ez is csak egy váz, nemtöbb.
mégcsak kávét se fõz közben ennyiért:D
Rob az akkor is csak egy irreálisan túlárazott nagyjából tömeggyártott cucc, a Yasec meg sokkal inkább egy egyedi gyártott ipari mûalkotás....