nem volt ott az ®

Olee:
nem olvastam, hogy merev kell mielõtt ment a privi...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én meg specit....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
Az én vázamat meg lehet, hogy most tették fel apróba.
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
ott volt a tervezettek közöttBBB Author Vision??
bár Tigger említette a sárférõhelyet...
nekem az Egoist szimpi:D csak senki nem tud róla semmit..
-=B.B.B.=-
Üdv, érdekelne hogy a leader fox cocaine vázról van e valakinek véleménye, tapasztalata,(azon kivül hogy olcsó szar,mer azt már hallottam)
találtam tavalyi Pyxis Team 18"-os vázat,de hááát az a zöld...sztem rövidebb, de elvileg kéne itt lenni vkinek aki tudja
-=B.B.B.=-
Üdv, érdekelne hogy a leader fox cocaine vázról van e valakinek véleménye, tapasztalata,(azon kivül hogy olcsó szar,mer azt már hallottam)
sztem rövidebb, de elvileg kéne itt lenni vkinek aki tudjaa Pyxis nekem is tetszik,de vajon a 2005-ös 18-as Pyxis Team után milyen hosszú lehet?Te tudod ,hogy milyen gondban voltam..köszönöm,megnézem ezeket is(remélem bírják a bulldózer súlyomat
)
sztem az új pyxis nagyon jó lett, és rövidebbnek is látszik (nem a team) mint a régi /eleve 17-19 - 21 a méretezés/ súlya is jó.....veszek is egyet merev villával aszfaltos/görgõs bringának...vagy az author easton vagy columbus csöves cucca, nézd meg a kelliz jobb vázait /kb a 17,5-es olyan hosszú mint a 17-es speckó, és 1500 g alatt van/ giant xtc....így hirtelen...
-=B.B.B.=-
sztem az új pyxis nagyon jó lett, és rövidebbnek is látszik (nem a team) mint a régi /eleve 17-19 - 21 a méretezés/ súlya is jó.....veszek is egyet merev villával aszfaltos/görgõs bringának...vagy az author easton vagy columbus csöves cucca, nézd meg a kelliz jobb vázait /kb a 17,5-es olyan hosszú mint a 17-es speckó, és 1500 g alatt van/ giant xtc....így hirtelen...Tigger,nagyon köszönöm
mindjárt berendezem táblázatkezelõvel
pár tippet mondhatnál is ebben az árkategóriában(kis + pénzben még belefér),meg persze más is
-=B.B.B.=-