Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ez legalább költséghatékony volt, és az asszonykád is boldoggá tetted. Virág helyett nem rossz nõnapi ajándék.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nnna én a vázkérdést megoldottam véglegesen. Asszony kapott egy XTC-t én pedig nem veszek magamnak semmit.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

belerakod a pikeot meg az elemet hatra, es jo esely van ra, hogy utalni fogod a bringadat.

Ez bíztató :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Zasszony váza már meg van. Most Õ lett Giant-es.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
belerakod a pikeot meg az elemet hatra, es jo esely van ra, hogy utalni fogod a bringadat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
DHX Air és AM. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kis villával 165ös,nagyobbal meg a 190es..

Volével meg megkommunikálom h mi legyen...

Ha lenne levegõs tagom/most épp 5.elem van benne/akkor visztont a dual air pike is jó lenne...

Örülök h van még ilyen elborult ízlésû :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én várnék egy kicsit, hátha lesznek akciós revoxok ;) persze nem tudom mekkora tag való a tomac-ba.
egy ideig én is szerettem volna olyat. persze nekem közismerten sz*r az izlésem :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a vaz sir a vole fele atutos AM-ert. es vegyel bele egy DHX air-t.

amugy gyonyoru
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
de ezt hiába mondod, mert az jó lenne neki, meg relatív olcsó is. de majd vesz valami ótvart azt panaszkodik. :)

mondjuk ez a tomac is egy érdekes választás pláne elemmel, de remélem legalább olcsó volt.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ott vannak pocoknál az All Mountain villák.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hahó

no meglett a váz,meg most megjött a tag is hozzá,csak villa kéne bele
http://www.flickr.co...57594571155181/
errõl van szó

szal ha van valami tipp hogy mit rakjak bele,örömmel halgatom
Sherman/black volt gyárilag benne,de valami 15körül mozgó kéne,jó áron :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Kamisama:
Egy jo vas kitolhatja a hataraidat, plusz boldogsagerzetet okoz. Es hat mirol szol az evolucio?
De en nem akarlak rabeszelni ,ezt neked kell eldontened. Ha csak bringazgatsz akkor folosleges ,de ha "bringazol" vagy akarsz "bringazni" akkor elgondolkodtato egy csere.
Inkabb erre koltsd mit piara ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szevasztok!

Még az érdekelne hogy a Kelly's-nél a DUALTEC aluminium pontosan mit takar,milyen minõségû,melyikhez hasonlítható(7005,6061),mennyire tartós?

Elõre is köszönöm.

szerintem ilyen válaszokat itt nem fogsz kapni.
biztosan jó minõségû, nyilván tartós is. a súlyból általában lehet következtetni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tamás! Ne rontsd el a páromat! :no:
És az üzlet az üzlet. Ígért nekem egy vázat.:D

Üdv: Kitti

jujj ezt de bebuktam :D

szia Kitti

Udv: Tamas

RAUH-Welt
B E G R I F F

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Szevasztok!

Még az érdekelne hogy a Kelly's-nél a DUALTEC aluminium pontosan mit takar,milyen minõségû,melyikhez hasonlítható(7005,6061),mennyire tartós?

Elõre is köszönöm.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

sztem ezért

igen...azért

leginkább azért boldog a meridával, mert piros:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hoppá, a Zasszony befigyelt.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

vegyel magadnak egy karbon xtc-t, a fonoknek meg egy alut. es majd azt hazudod, hogy csak festesben kulonboznek. na? :D

Tamás! Ne rontsd el a páromat! :no:
És az üzlet az üzlet. Ígért nekem egy vázat.:D

Üdv: Kitti

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vegyel magadnak egy karbon xtc-t, a fonoknek meg egy alut. es majd azt hazudod, hogy csak festesben kulonboznek. na? :D

RAUH-Welt
B E G R I F F