Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. március 10. - 14:58
Nem azt mondtam, hogy a bringa nyerte meg a versenyeket, hanem hogy élvonalbeli versenyzõk nem használnák a sz*r vázat, ha az télleg olyan sz*r lenne, nem? Lásd.: idegesítõ spv, meg lrs.
Akkor pl. Rita sem a Meridánál nyomná le az ellen sokkal sokkal jobb bringásait és bringáit.
Ha a merida team-nek megfelel évek óta, akkor csak jó lesz nekem is. Nincs most pénzem értelmetlenül drága cuccokra. Most dobjak ki félmilliót egy epic, vagy stump cangáért, mert valamivel szebben mozog?
Na, de jó lenne ha valaki leírná, miért nem olyan jó az LRS, mert TÉLLEG érdekel!!!
THX
Írta 2007. március 10. - 14:46
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 10. - 12:32
az, hogy a merida team ezzel nyert, az szvsz csak azt jelenti, hogy erõs versenyzõik vannak, akiket jól meg tudnak fizetni, semmi mást (meg mintha nekik carbonból lett volna az a mission+full xtr?..). ha mondjuk hermida vagy gunn-rita alá egy specializedet/cannondalet/corratecet/stb-t adnak, azzal is ugyanolyan erõsek...a világ elitjébe tartozó versenyzõk azzal tekernek, amit adnak alájuk, nem igazán érdekli õket, hogy mi van ráírva a vázra...(persze ilyen teszkós csodákat meg 12 kilós gépeket nem fogadnak el, de a szerzõdés aláírásakor általában tisztázzák, hogy mit kapnak...)
on
Írta 2007. március 10. - 12:22
Azért csak be lehet jól állítani...nem? A Merida Team azért csak nyert ezzel a vázzal vb-t, meg nemgagyi versenyeket, vagy miket... Nem? Meg ez nem olyan hogy kinek mi jön be?
Egyébként most komolyan...Mi az idegesítõ benne? Mire legyek felkészülve? Behimbilimbizik amikor nem kéne?
Írjatok gyorsan, nem akarok sokáig parázni!
Írta 2007. március 10. - 11:34
epic horst linkes, meg rúgóstag van benne, nem csak probálkozásEpic-rõl is ez a véleményed? Elsõ blikkre ugyan olyan rendszer.
Egyébként nekem LRS Transmission bicajom volt a stumpi elõtt és valóban ég és föld a mozgásuk. De én ezt a swinger 3way (idegesítõ állandó SPV) és a Fox triad közötti különbségnek tudtam be.
de optimálisran beállítva jó eséllyel az epic sem mozog úgy mint a stumpid, bár nem is az a dolga....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 10. - 11:16
Egyébként nekem LRS Transmission bicajom volt a stumpi elõtt és valóban ég és föld a mozgásuk. De én ezt a swinger 3way (idegesítõ állandó SPV) és a Fox triad közötti különbségnek tudtam be.
Írta 2007. március 10. - 09:46
Írta 2007. március 09. - 21:14
ha nem ez lenne a véleményem másfél éve, akkor igazad lehetneRob : a te véleményed nem számít, nem vagy pártatlan
amugy igazad van :nyalnyal:
(off: bikepositive isis hajtókar épp tizezer, a mono meg 1500 körl van hozzá. pár hónapig tuti elég, de inkább valami használtat keress, mindjuk octás deore-t) - de go meghajtás topic.Nagyon köszi a hozzászólásokat Mission ügyben.
Olee: pont az a tulaj állította, hogy 05, amelyik drágább+jobb )) Hát, vannak szituk.
Az okosabb télleg a drágább lesz, de akkor le kell mondanom egy idõre a Hone hajtómûrõl, mert a büdzsé igencsak szûkös már. Így is 2.7k-t nyaldossa.
Tudtok még abban segíteni, max.1-2 hozzászólásig, vagy priviben, hogy 10ezerbõl hogyan lehet olyan igénytelen hajtómû+monoblokk párosítást összepattintani, ami bírja 1-2hónapig az 60-40%-ban aszfalttúra-enyhe allmountain párosítást egy 105kg-s emberke alatt? Bocsi az offért.
Köszi mégegyszer a segítséget!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 09. - 20:19
Olee: pont az a tulaj állította, hogy 05, amelyik drágább+jobb )) Hát, vannak szituk.
Az okosabb télleg a drágább lesz, de akkor le kell mondanom egy idõre a Hone hajtómûrõl, mert a büdzsé igencsak szûkös már. Így is 2.7k-t nyaldossa.
Tudtok még abban segíteni, max.1-2 hozzászólásig, vagy priviben, hogy 10ezerbõl hogyan lehet olyan igénytelen hajtómû+monoblokk párosítást összepattintani, ami bírja 1-2hónapig az 60-40%-ban aszfalttúra-enyhe allmountain párosítást egy 105kg-s emberke alatt? Bocsi az offért.
Köszi mégegyszer a segítséget!
Írta 2007. március 09. - 17:39
amugy igazad van :nyalnyal:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. március 09. - 17:15
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 09. - 16:53
túrtam 04-es lánc katalógust, abban van lángnyelves mission elite, 05-ben meg nincs
Írta 2007. március 09. - 16:47
Írta 2007. március 09. - 13:19
Még annyi, hogy az olcsóbbikat venném, de most derült ki, hogy az alsócsõ a fejcsõ találkozásától nem messze egy szállítás során megkarcolódott és kicsit horpadt is. A fényképen nem látni jól, most kértem róla képet, de egyébként nem tûnik veszélyesnek. Ez hosszabb távon gáz lehet?
Megmondom õszintén, hogy azért horpadt vázat nem szívesen vennék, akármilyen kicsi is a sérülés, de nem értek hozzá.
Írta 2007. március 09. - 11:50
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 09. - 10:58
Írta 2007. március 09. - 09:57
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan 2005-ös merida mission elite xc vázról, aminek alu alapon kék-zöld lángnyelves festése van?
Mert azt tudom, hogy 2004-ben ilyen volt a mission. És most 2 váz közül kell választanom, mindkettõ ilyen festésû, de az egyik tulaj azt mondja, hogy az övé 2005-ös és nem 2004-es. És a neten sem lelek sehol ilyen színnel 05-öst.
Egyébként mi a kettõ között a különbség? Ja és a 04-es 80ért lenne, a másik 95ért. Melyiket érdemesebb megvenni? Mindkettõ azonos állapotú.
Köszi a segítséget!
üdv
Írta 2007. március 09. - 02:14
magadnak miert nem vettel semmit?
vagy van masik?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 09. - 01:36
Írta 2007. március 09. - 01:26
áhh biztos rakott a vázába (ehehe) (is) virágot (is)..
on
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda