nagyon várja már hogy kész legyen a bringád

(csak vicc, én is tanultam pár dolgot
a sok kérdésedre adott válaszokból)
pite ne legyél már ennyire elméleti biker
összerakatod valahogy, kipróbálod, nemtetszik, átcseréled.
a kettõ között akár 2 hét is eltelhet addig valahogy csak kibirod...
amugy a stucnit megforditani kb 2 perces meló, egy imbuszkészlet ugyis mindenkinek kötelezõ otthonra.
vizhûtést össze- meg szétszerelsz, ezt meg nem tudod megcsinálni? nem hiszem el
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A bilincs túlhúzása könnyen okozhat törést is. Lözsébe láttam egy újságírósrác két darabban hozta le kormányát mert túlhúzta a hayes fékkart, és közvetlenül mögötte letört.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
össztelóshoz szerintem inkább hossu, de ezt már nem mertem mondani
a scott ugyis nyujtja a láncvillát nem is kicsit berugózáskor, aztán egyszer nehogy véletlenül rövid legyen a lánc mert pikkpakk feltekeri a váltót....
Halihó!
Neketek mi a véleményetek a Kona Shredrõl? 05 model.De mondjuk nem tudom hogy mi a külömbség 07 és 05 közöt én nem láttok semmit csak a színét meg az árát.