Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

...2006 utan gyartott specialized vazakra orok elet garancia van.

Tehát a 2006-osokra még nem?

na közben keresgettem a specialized.com-on

tehát:
"For a period of time we went down to a 5 year warranty, but now we have decided to go back to a limited lifetime warranty on all frames. This warranty covers all older frames that were sold under the 5 year warranty change but is limited to covering the frames for manufacturer defects and is valid only for the original owner of the bicycle.
We noted that while other companies were dropping to 5 year, 1 year and 90 day warranties that their quality was dropping as well. We want to hold on to our following and let everyone know that we want to stand behind every bike we sell."

azért ez így korrekt:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

2006 utan gyartott specialized vazakra orok elet garancia van.

tényleg? :scared:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ne vedd egészen komolyan
nem dobnám ki, ha lenne egy
de inkább költenék kevesebbet egy okosabb vázra, kicsit olyan érzése van az embernek, mintha csak a design miatt született volna ilyennek
és a design meg a májerfaktor pont elég minden alkalommal, hogy csámcsogjak rajta, aztán logikusan végiggondolva a dolgot, már ejte van :)
no ezen lépjünk túl :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

köszönöm a választ :)
nem mintha lett volna 440 tartalékba, de így, h tudom, h jó matricával ellátott designos ratyi, nem is álmodozom róla :D

hm

en probaltam. igaz csak aszfalton, de semmi furcsat nem ereztem. olyan volt, mint egy ossztelos bringa. akarmilyen. elvileg ugye terepen rangatja a lancot, de erre ok azt mondjak, hogy nem hibaja, hanem tulajdonsaga a rendszernek. noviszont gyokeres dh szakaszon nem probaltam, igy nem tudok rola nyilatkozni.

csak azt tudom mondani, hogy az 5 perces tesztkor utan nem ugy szalltam le rola, hogy "ez egy mukodeskeptelen szar", hanem ugy, hogy "na mentem ilyennel is". draga, de relativ jo sulyban van [egyedi epitesu bringa volt] szerintem szep, majerfaktor ++, stb

nem vennek ilyet, max ha mar lenne vagy 5 yetim, de nem is irnam le egy kep alapjan.

2006 utan gyartott specialized vazakra orok elet garancia van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
még a legkisebb specire is adnak

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
specializedre is van élettartam garancia ugy tudom :chin:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Köszi a válaszokat!
Most az Author Vision-ba vagyok szerelmes és valószínûleg ez is lesz, nagyon megfogott egy szépen hangzó név columbus... Már volt ilyen csövekbõl épített vázam csak kinõttem. Soha semmi probléma nem volt vele tökéletes volt.
Már csak azért kell imádkoznom,hogy legyen 20-as vagy 21-es....

hali sztem jól döntöttél..

ha meglesz majd írj róla pls..

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Köszi a válaszokat!
Most az Author Vision-ba vagyok szerelmes és valószínûleg ez is lesz, nagyon megfogott egy szépen hangzó név columbus... Már volt ilyen csövekbõl épített vázam csak kinõttem. Soha semmi probléma nem volt vele tökéletes volt.
Már csak azért kell imádkoznom,hogy legyen 20-as vagy 21-es....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
köszönöm a választ :)
nem mintha lett volna 440 tartalékba, de így, h tudom, h jó matricával ellátott designos ratyi, nem is álmodozom róla :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Egy ilyen vajh mennyire merev menet közben?
http://apro.bikemag....ct=62082&cat=12

vitrinbõl vizsgálva kifejezetten kolbász....../bike laborteszt/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Egy ilyen vajh mennyire merev menet közben?
http://apro.bikemag....ct=62082&cat=12

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én nem mondtam a trek vázról, hogy jó csak azt hogy szép :) . 67e körül van az ára.

A sebesség mindent megold.

mókuska:D

mókuska:D

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szép a TREK váz ...Zoly iet kapott :D mind1...na az a helyzet hogy beletettem a vázba a kormánycsapágyat, de elég nehezen...szal remélem nem tettem tönkre...:S de hogy ha ez tönkremegy hogy szedem ki az már rejtély számomra... csak 1 jónagy satuba sikerült belehúzatni!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ilyen Trek vázam lett volna,de nem kell ennyi pénzért

van, akinek muszáj ilyennel menni (nem mintha sajnálni kéne ezért, csak mondtam :) )
a tömeget benéztem, a csekert.hu alapján a mostani Pyxis egy súlyban van a Cougarral (1640 vs 1670 gr., 17'es méretek), én meg még a szürke-fekete és piros csíkkal ellátott Pyxisre gondoltam, ami ilyen méretben 1720 gr. volt

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ilyen Trek vázam lett volna,de nem kell ennyi pénzért

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hááát nem is tudom
Nemrég szereltem egy ilyet
Feltöltött kép

Sztem még a Specinél is jobban túl van árazva, annak ellenére, hogy az élettartam gari szép dolog.Valszeg sokáig is bírja, mert nem is olyan könnyû darab :) Ennélfogva végképp nem értem pl. a felülhegesztést rajta, fõleg, h elég meredek az üléscsõ szög is ahhoz, hogy ott legyen a legkésõbb probléma vele.

Mali, Altrix, Caprine ha kevesebbet akarsz rákölteni
Magellan, Author, Kona, ha többet :)

Altrix Cougar fut a családban, és nagyon tudom ajánlani; könnyû (még a Pyxisnél is könnyebb) , merev és olcsó, és bírja is a strapát. Ha úgy döntenél, belemegy nagyobb gumi és 120-as teló is gond nélkül. A festése pedig, bár nem feltûnõ, de szép.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Idei crux, szerintem a legjobb ár-érték arányú.
Más, ma láttam egy ezüst/polír trek 8500 vázat, gyönyörû, csak a keresztmerevítés hiányzik róla, de a legszebb merevfarú azok közül, amiket eddig láttam.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Author Vision?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
50nbõl inkább vennék pyxis-t.
az idei úgyis szép lett.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Hello mindenkinek!
Épp Mali vásárlásra adom a fejem(falcon), valaki okos árulkodna egy keveset,hogy mi a hátulütõje a Maliknak? Eddig semmi pénzért nem vettem volna,de a boltos ismerõs ma volt nagykerben és azt mondta,hogy simán be lehet vállalni, jó a váz, csakhát nem akkora név, minimál ár.

Ha végképp elveti a "vének tanácsa" akkor milyen XC vázat ajánlotok még max 50e-ig ?
Köszi a válaszokat!