Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
kösz a képeket;)
a 60 nekem kicsit sok lenne érte, de fõleg az a gond, h a Dr és az FS csak tárcsafékhez van, a bugyikék pedig nem az én világom;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy FS nalunk, majd megemelgetem, es megmondom hogy milyen nehez kb-ra jo? :) amugy szep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Posted Image

Posted Image

:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ez a merida 28-as váz szép,jó az ára is, hol/kinél lehet esetleg rendelni?
Áttételbe nekem a 44/32/22 a bevált,és hegymenetbe is elõnyös,a bringát én hegyen is használnám néha földúton ezért gondoltam 60mm-es telóra,és sztem a városba is sajnos sokszor szükség van rá.
Még érdekelne h 28-as kerékre milyen méretû,és melyik külsõt tennéd,ami ideális,mert az is fontos.

Ez a cross bringa gyönyörû elfogadnám, pont ideális.Súlyba mennyi lehet,13-14kg kb?A dew vázakat nem láttam külön vázszetbe factornál sajnos,pedig érdekelne,egybe meg drága,és sok esetbe egy-egy alkatrész számomra felesleges/vagy éppen hiányzik.

Sajnos így igaz én is néztem,80K-t biztos nem szánok rebára,esetleg még ez van ebike-nál tûrhetõ: http://ebike.hu/term...p/trekking/2857

pedig vannak , most nem tudom hol a faktor katalogúsom, de kaphatók vázként is...40 rugó körül ha jól rmléxem....de hivd fel a faktort megmondják mi van raktáron...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Merida TFS 800V-t is az 35.
http://www.bikefun.h..._tfs_800_v.html
áttételek megválasztása még sztem a nagy kérdés, fõleg h 48/38/28 v 44/32/22, ez nagyrészt függ a stílustól és az otthon lévõ alapanyagoktól;)

Ez a merida 28-as váz szép,jó az ára is, hol/kinél lehet esetleg rendelni?
Áttételbe nekem a 44/32/22 a bevált,és hegymenetbe is elõnyös,a bringát én hegyen is használnám néha földúton ezért gondoltam 60mm-es telóra,és sztem a városba is sajnos sokszor szükség van rá.
Még érdekelne h 28-as kerékre milyen méretû,és melyik külsõt tennéd,ami ideális,mert az is fontos.

esetleg dew fs?

Posted Image

Ez a cross bringa gyönyörû elfogadnám, pont ideális.Súlyba mennyi lehet,13-14kg kb?A dew vázakat nem láttam külön vázszetbe factornál sajnos,pedig érdekelne,egybe meg drága,és sok esetbe egy-egy alkatrész számomra felesleges/vagy éppen hiányzik.

meg bmelyik dew vázat is lehet kapni vázként....telót bármilyet tehetsz bele , bár nincs túl nagy választék ekkor kerékmérethez......180-hoz meg 58 as váz a jó kb.....

Sajnos így igaz én is néztem,80K-t biztos nem szánok rebára,esetleg még ez van ebike-nál tûrhetõ: http://ebike.hu/term...p/trekking/2857

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

de nem ujat szeretnék
hanemépiteni vagy valamithasználtan
csak azt nem tom hogy mien vázat(vázasat ha használtan)

ezt én se teljesen értem..

Amúgy igen, 40 körül Polar-x a legjobb, csúszópapucs, jó súly, jó geo, a table top még szép is.
Umf-ek is jók ennyiért. Rosszul egyikkel sem járnál.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
modósít gomb ;)
polarx nem dirt váz?
nem teljesen értem a problémát..

http://apro.bikemag.hu ha használtat keresel

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
jah és dirt vázat keresek

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
de nem ujat szeretnék
hanemépiteni vagy valamithasználtan
csak azt nem tom hogy mien vázat(vázasat ha használtan)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
újan ennyiért polarx szerintem. az ujak egész tetszetõsek.

vagy nézz körül apróban hátha van valami jó cucc.

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
szal mondjuk ilyane max 40 ér vázat

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
nah szal az egészre 170 ezretde mongyuk a teló lejöhet a számitásbol mer a az a névnapra megy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
oké, köszi
azt akkor még nem láttam;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

azt értem, de ha a nyeregvázcsõ méretét jelölik akkor kb uakkora kéne nem?
ráadásul itt elég mtb-os georól van szó
tehát a 18"~ 46cm nem?

speciel dew-ból 49-es a legkisebb de az már majdnem gyerekméret....

olvasd el mégegyszer az elözõ postot , még írtam hozzá közben...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
azt értem, de ha a nyeregvázcsõ méretét jelölik akkor kb uakkora kéne nem?
ráadásul itt elég mtb-os georól van szó
tehát a 18"~ 46cm nem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

58ast? hogy vannak itt a méretezések, cm-ben?
1" az nem 2,54cm? mert én magamnak azt számolgattam, h 18as vázam van, akkor az cm-ben 2,54*18=45,72, nem?
én is 180cm magas vagyok.

az monti....
országúti, és egyéb aszfaltra szánt borzalmaknál többnyire cm-ben méreteznek.....és mivel alacsonyabb a középcsapágy meg ritkább a -le kell ugrani a bringáról de hirtelen - szituáció, így nem is kell annyira alacsonynak lenni a váznak, mint egy montinál, meg amúgyis más a geo......nekem pl 18-as monti a jó-igen az kb 46 cm- és 55-56 cm-es ilyesmibõl...

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
58ast? hogy vannak itt a méretezések, cm-ben?
1" az nem 2,54cm? mert én magamnak azt számolgattam, h 18as vázam van, akkor az cm-ben 2,54*18=45,72, nem?
én is 180cm magas vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
meg bmelyik dew vázat is lehet kapni vázként....telót bármilyet tehetsz bele , bár nincs túl nagy választék ekkor kerékmérethez......180-hoz meg 58 as váz a jó kb.....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
esetleg dew fs?

Posted Image
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

28-as esetleg 29-es méretû vázak felõl érdeklõdnék h mit tudnátok ajánlani amit külön vázként is meglehet vásárolni.Szeretnék egy biciklit amit a városban 100%-ig kilehetne használni de mégsem országúti bringa, sebességileg megközelíti,és kicsit komfortosabb(és nem SS).Az elképzelés egy kona dr dew-hoz hasonló de elõl egy 60-80mm-es telóval szeretném felszerelni az utak miatt.180cm magas vagyok,ehhez mekkora méretet ajánlatos választani 28-as vázméretbe?Köszi a tippeket.

szia,

Magellan Corvus vázat lehet külön kapni 24e körül
Merida TFS 800V-t is az 35.
http://www.bikefun.h..._tfs_800_v.html
ezek trekking vázak, sztem 60mmes telóhoz van a fejcsõszög.
probikeban van 29"es reba ha sokat mozgó telót akarsz, de sztem városba felesleges annyi
én is tervezek egyet építeni, de abba 25mm-t mozgó teló lesz
áttételek megválasztása még sztem a nagy kérdés, fõleg h 48/38/28 v 44/32/22, ez nagyrészt függ a stílustól és az otthon lévõ alapanyagoktól;)