Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. június 13. - 16:30

Írta 2007. június 13. - 16:29

vagy ez nem jelent semmit jó taggal nincs probléma ezeknél a vázaknál se?
mozgásban melyik váz milyen a másikhoz képest? én amit próbáltam az scamp colt és az bejött csak azzal az a bajom h sztem nem egy túlépített váz és én fõleg dhra ugrálásra használnám.. és ennél a coiler és társai kb 1 kilóval nehzebb tehát több anyag van benne. bár lehet az én súlyomat 60 kiló mind2 elbírná csak nem akarok kockáztatni.
coilerbõl akkor a 2005 elõttieket nem nézem..
az 5" meg 6" rendes mértékegységre váltva hány mm kb?
Írta 2007. június 13. - 15:43

akkor bocs......belépett az a pont hogy annyt nem nézegettem és hülyeségeket írok....az fr egyforgáspontos, így nem lehet horstos
a sima vega meg a scutum az
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 13. - 15:41

Írta 2007. június 13. - 15:38

pont ezt kezdtem írni de aztán kitörltem..(mellesleg ugyanabból a csõszettbõl készült mint a 05-tõl készülõ 6"-t mozgók, egyedül a támvillája volt nagyobb keresztmetszetû, de azonos a falvastagsága annak is) ettõl független itthon nagy többségük duplavállas telóval futott, többé kevésbé bírták, de azért ennyi idõ alatt ezek jórészt agyongyilkolt vázak, én hanyagolnám.....leginkább fiatalabbakat néznék, lehetõleg ismerõstõl...A régi coiler-t (2004) nem erre építették és úgy emlékszem csak 5"-t mozog.
giant ac-bõl meg azt a változatot keresném ami csak vázszettként volt kapható /mint Thy-é anno/ ugyan ez csak saját feltételezés, de az uccsó években komplett bringaként kapható változat sztem kicsit "csövesebb" tecnológiával készült mint a korábbiak..../elég sokaknak -itt is- problémája a rendszersen összetörõ forg pont csapágyak/
geóban meg masszívságban kb hasonlók , -AC ha jól emléxem tud többet mozogni is-
vega meg csúnya de legalább horstos, ha jól emléxem....
Írta 2007. június 13. - 15:27

Írta 2007. június 13. - 15:19

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 13. - 15:15

Írta 2007. június 13. - 14:25

most fõleg ezek jönnének szóba..
egy 2004 körüli használt váz nem törik könnyen? sok múlik azon h már 3 éves egy váz? colier-re azt mondták nekem h túléptett és bírja a strapát...
Írta 2007. június 13. - 13:40

csak hangosan gondolkodtam......de nem új....Tigger, milyen új kék vázad lesz?
Írta 2007. június 13. - 13:35

Írta 2007. június 13. - 12:10

Most elkezdtem gondolkodni, melyek azok felfüggesztési rendszerek, ahol a fékezés, csak minimális mértékben befolyásolja a hátsó rész mozgását.grim: csak hogy ne ott offoljunk
a rugóstagnak köze nincs a felkeményedéshez, ez mindig a váztól függ.
próbáld ki, nekem is volt konám, scottom minde felkeményedtek, de nem tûnt fel.. aztán lett a reign, ami nem keményedik fel és mosolyt csal az arcomra, ennyi
Javítsatok ki, de ha jól emlékszem ezek: Horst Link/FSR, Maestro, VPP, DWLink. Tuti, hogy kihagytam egyet-kettõt, de ha megfeszülök, se jut eszembe több, pedig van egy pár.
Írta 2007. június 13. - 12:07

vagy a "nagykerekes"bighit is jó lenne
ktmekrõl mit lehet tudni?
csak vázként kéne,taggal,ha kell h aggyal
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 13. - 12:06

pedig az nem is horst linkes....grim: csak hogy ne ott offoljunk
próbáld ki, nekem is volt konám, scottom minde felkeményedtek, de nem tûnt fel.. aztán lett a reign, ami nem keményedik fel és mosolyt csal az arcomra, ennyi

kár hogy nincs a trance meg a reign közt egy 5"-t mozgó változat....(mondjuk mûanyagból, ha már liba legyen disznó)
Írta 2007. június 13. - 12:02

éés a nox flipper és alrix airbone???
kona shred?
ezek közul meik?
Ezek közül egyikrõl hamarosan lehet tudok tapasztalatot mondani:)
Nekem kona vázak nem jöttek be, mentem sokat egy S-es scrappel, aztán haver eladta, jól tette. Nem streetre való, dirtön meg akkor még nem nagyon használtuk, mer nem volt pályánk(most sincs..)
De nem kell rám hallgatni, nekem az UMF geoja nagyon bejön(a sima Hardy-é, és a Steel geoja is), Dacinak és Grimnek pedig pont az tetszik ami nekem nem:)
Emellett a Table top is jónak tûnik: rövid, alacsony, csúszópapucs..Persze ezek akkor jönnek jól leginkább, ha streetre/dirtre kell.
Mire akarod használni?
Írta 2007. június 13. - 11:54

Írta 2007. június 13. - 11:24

Írta 2007. június 12. - 22:41

azért kérdezz rá, mert lehet van tavalyi vagy régebbi azok olcsóbak is votlak meg szoktak is rá kedvezményt adni...Pillanatnyilag a tárcsa nem gond, mert már enyhe túlzással lassan egy árba van a v-fékkel(avid bb5),ami komoly gond tárcsánál az a súly viszont,szal gondolkodom én is h melyik.A 60K valóban sok,még akkor is ha kona.
Írta 2007. június 12. - 22:25

kösz a képeket;)
a 60 nekem kicsit sok lenne érte, de fõleg az a gond, h a Dr és az FS csak tárcsafékhez van, a bugyikék pedig nem az én világom;)
Pillanatnyilag a tárcsa nem gond, mert már enyhe túlzással lassan egy árba van a v-fékkel(avid bb5),ami komoly gond tárcsánál az a súly viszont,szal gondolkodom én is h melyik.A 60K valóban sok,még akkor is ha kona.
Írta 2007. június 12. - 22:21

Köszi szépen,igen ez a katalógus nincs meg csak a kona 2006-osa.De majd beugrok a factorba hátha van változás.
van egy FS nalunk, majd megemelgetem, es megmondom hogy milyen nehez kb-ra jo?
amugy szep
Az jó lenne kösz,de azért bevethetsz mérleget is a biztonság kedvéért, ha van egy a közelben.