Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

ugy erted a hatso kerek mogott ??? :scratchhe az eleg sux-nak hangzik, ha kiallok a nyerebol akkor annyira hatulra kerulne a sulypont ??? azert annyira nagy villat nem teszek bele. 150mm es bomber csupan :) szoval nem Chopper-t epitek :lol1:

Vegyél bele egy 150-es Drop Off-ot vagy vmi Nixon, Sherman-t esetleg!
Amugy van MSN-ed?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
ugy erted a hatso kerek mogott ??? :scratchhe az eleg sux-nak hangzik, ha kiallok a nyerebol akkor annyira hatulra kerulne a sulypont ??? azert annyira nagy villat nem teszek bele. 150mm es bomber csupan :) szoval nem Chopper-t epitek :lol1:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor ok a deneb.
effölött nem eröltetendõ, majom a köszörûkövön, ha felállsz a nyeregbõl, akkor a kerék mögött van valahol a súlypont :)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
hat egy hozzaszolassal elobb irtam hogy 1.76m vagyok es 76 kilo :)
Miert ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ugye 180 cm-nél nem vagy sokkal több?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Def Jam koszi a hasznos velemenyt ! En is 17" ra gondoltam, 1.74 vagyok, 76 kiloval. Meg hozzatennem, lehet hueseg , de olvastam tesztbike-on a scutum-rol (1etlen hozzaszolas van a vazhoz) hogy a gyari rugostag nagyon gagyi es hogy a perselyek is, meg hogy 66 kilo alatt szetment a rugostag. Remelem a Deneb-ben a rugostag nem ien, de azert kicsit tulzasnak is tartom. Manitou rugostagot adnak elvileg a Scutum-al ... ok hogy van manitou-ban is also kategori, na de ennyire ?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Helo hali mindenki ! Egy ujabb kerdes regi tema. Vaz vasarlas elott allok, meghozza full suspension vaz kellene. A ket kiszemelt aldozat, ami meg ugy megfizetheto aron kaphato es talan jo is, a Magellan ket tavalyi harcosa a Deneb es a Scutum. Talan a kerdes mar magatol ertheto, de felteszem azert. Szoval segitseget kernek a dontesben, ha valaki meg tudna magyarazni hogy inkabb melyik es miert ? Deneben ultem kb 2 percet, tetszett a dolog, csak anyit vettem eszre szemely szerint, hogy kicsiket talan rovid a felso cso, de lehet csak nekem szokatlan egy polaris hosza utan :)
Szoval 17" es Scutum vagy Deneb kellene, meik legyen a nyertes ? (gyari rugos taggal hasznalnam, szoval azt is figyelembe venni

Csáó! Nekem is mint látod Deneb-em van!
Szerintem elég jó váz, Fr-ra használom 150-es Manitou Stance Flow telóval!
Amugy azt ajánlom ha ilyen 170cm-nél magasabb vagy akkor a 17"-osat vegyed mert én vagyok 173cm és 16"-os a Deneb-em, de nem azt mondom h kicsi, hanem énis vmennyire ugy érzem h rövid, de ez egyántalán nem baj, bár akinek! Ugyhogy szerintem nyugodtan vedd meg! ;) Jó Kis váz!

Itt ezen az oldalon találhatsz róla pár képet a Galériában!

http://www.freeriderz.mlap.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A scutumban szar a gyári tag és nem dh, fr váz viszont egészen jól tekerhetõ, ha durvulni akarsz válaszd a denebet.

A sebesség mindent megold.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
az igaz :) na tehat azt en is lattam hogy scutum fokkal jobban nez ki. jobb a szine, szebb az alakja...de nem biztos hogy jobb. szerinte.... na de itt jon a ti velemenyetek. Na tehat a polaris, amit le kene cserelni , kapott egy bomber drop off 4 es, atutost. 150et mozog ez a dog. Az atutos azert kellett hogy ne csavargassa a Juicy az elejet. Na ez sikerult is, de most meg nagy a telo, kene hozza vaz is :lol1: na ez igy erdekesnek meg huenek hangzik de most jon a lenyeg. Free ride, enyhe dh, szova... hegyrol le, lepcsorol le, mindenrol le :D deeee ... azert lehessen vele valamenyit maszni is, szoval ugy enyhebb lejtokre is aze ne kelljen feltoljam. Tehat nem kimondottan DH gepet keresek, hanem .... ugy atmenet. En valahogy erossebbnek latom a Deneb-et, meg csunyabbnak, de nalam ez nem hatrany. A rugostagon tobb mindent lehet allitani ugy nezem, valamint fel integralt kormany csapagy, 30.9 es ulles cso, felso cso hossz (vizszintesen) 548mm, tengely tav 1087mm. Na a scutum , elozovel ellentetben gyengebbnek latszik, de szebb :scratchhe Alitolag integralt kormi csapagy, felso cso hossz (vizszintesen) 560mm, tengelytav: 1090mm. Ja esetleg ha szamit .... Lancvilla hosz Deneb: 435, scutum 430mm. :cool2: Ezeket az infokat egyenesen a Cseke Rt.-bol vertem ki nehezen :D
Na tehat ... most telleg a ti velemenyetekre is szuksegem lenne. Esetleg meg jobb lenne valaki oan,aki mar birtokolja egyikuket . Szoal mindenki lecci lecci szoljon hozza barmit ! biztos segit ! ... koszonom szeken

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
szerintem a scutum jobban néz ki csak azért választanám. de ha leírod h mire kell és milyen villával használod, akkor jobban tudunk segiteni a döntésben (szerintem).

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Helo hali mindenki ! Egy ujabb kerdes regi tema. Vaz vasarlas elott allok, meghozza full suspension vaz kellene. A ket kiszemelt aldozat, ami meg ugy megfizetheto aron kaphato es talan jo is, a Magellan ket tavalyi harcosa a Deneb es a Scutum. Talan a kerdes mar magatol ertheto, de felteszem azert. Szoval segitseget kernek a dontesben, ha valaki meg tudna magyarazni hogy inkabb melyik es miert ? Deneben ultem kb 2 percet, tetszett a dolog, csak anyit vettem eszre szemely szerint, hogy kicsiket talan rovid a felso cso, de lehet csak nekem szokatlan egy polaris hosza utan :)
Szoval 17" es Scutum vagy Deneb kellene, meik legyen a nyertes ? (gyari rugos taggal hasznalnam, szoval azt is figyelembe venni

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Na sikerült! Az volt a baj hogy azt hittem hogy az egyik oldalon fordított menet van, és rossz irányba tekertem. Simán kijött.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

aha.....egy rövid próbára -amig nem teszek kárt benne :) - én is bevállalnám .
de nem egy occsó darab az biztos...

Hát nekem sem az ára miatt tetszik. :)
Mondjuk aluból jobb lenne nekem is, mert mondjuk versenyzésre kéne, de nem szponzorál a Scott, hogy futamonként újat adjon. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Tigris: mondjuk ezzel kiegyeznék:http://www.scottusa....ct.php?UID=9848

aha.....egy rövid próbára -amig nem teszek kárt benne :) - én is bevállalnám .
de nem egy occsó darab az biztos...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tigris: mondjuk ezzel kiegyeznék:http://www.scottusa....ct.php?UID=9848

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
persze még csak az kéne nekem :D bár csábitó. de inkább kitekerem a tüskéket hátha kell még ;)

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Szerencsés ember...

Fújd át rózsaszínre és köszörüld le róla a v fék tüskéket! :hehe:

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem felülrõl látszik és acél. abból nem lehet akkor kivenni? (na jó csak viccelek) amúgy ns capital (ma jött meg és nagyon szép. bár a szine a sárgára egyáltalán nem hasonlit. inkább olyan kapucsínó barna, de attól függetlenül szép)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a polarix-en anno en is eltortem a 9es villaskulcsot

de amugy elvileg minden aluvazbol kijon. foleg ha alulrol latszik is a menet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
menetrögzítõ.

Érdemes a 9-es villást mellõzni, könnyen gallyra lehet vágni.
bármi mással egy erõsebb mozdulattal, erõkarral könnyedén.