Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Magellan Vega fr
magellan deneb
Kona Stinky használtan

vad zakariás

vad zakariás

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

nincs ilyen, max duplaennyiért.

nekem volt 365 magasan 130/130mm rugóúttal, de nagyon fura.

értem. körülbelül mik lennének azok a vázak amik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok. Lehetséges már ezren feltették már a kérdést de sajnos nincs sok idõm, hogy végig olvassam a topikot. Kérdésem az lenne, hogy milyen össztelós vázat ajánlotok extreme freeridera ami bírja a gyûrõdést rendesen és esetleg még a dupla vállas telót is elviseli?! 90 és 100 kiló közt ingadozok. összegben lehetõleg maradjunk 100e forint körül már amennyiben ebben a kategóriában van olyan váz ami bírná a súlyom és a durva használatot. válaszokat elõre is köszönöm.

nincs ilyen, max duplaennyiért.

37 centi körüli középcsapágymagasság már nagyon magas egy elöl/hátul 14-et mozgó bicónál? Ha elöl 10-re állítom a rugóutat, akkor ~35 centi lenne.

nekem volt 365 magasan 130/130mm rugóúttal, de nagyon fura.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

A dh gépemen 365:D, pedig elöl-hátul 20-at moccan.

Klassz.

Most a 190-es rugóstaggal, elöl 140-en 35.5 centi, 100-on meg ~34...ebbõl lenne kb. 37 és 35.5 cm. Vállalható, vagy maradjak a kisebbnél?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A dh gépemen 365:D, pedig elöl-hátul 20-at moccan.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Magas, de még belefér, kb nekem is ekkora 55mm magas gumival, nagyobb beülés mellett fel sem tûnik.

A sebesség mindent megold.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
37 centi körüli középcsapágymagasság már nagyon magas egy elöl/hátul 14-et mozgó bicónál? Ha elöl 10-re állítom a rugóutat, akkor ~35 centi lenne.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

vad zakariás

vad zakariás

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok. Lehetséges már ezren feltették már a kérdést de sajnos nincs sok idõm, hogy végig olvassam a topikot. Kérdésem az lenne, hogy milyen össztelós vázat ajánlotok extreme freeridera ami bírja a gyûrõdést rendesen és esetleg még a dupla vállas telót is elviseli?! 90 és 100 kiló közt ingadozok. összegben lehetõleg maradjunk 100e forint körül már amennyiben ebben a kategóriában van olyan váz ami bírná a súlyom és a durva használatot. válaszokat elõre is köszönöm.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
joo ez tök jóó de 2007es stp-t én miért nem találok sehol ?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

most ezt csak azert irtad, hogy irj valamit?

mi is latjuk, hogy szep zold, es mi is tudjuk, hogy valaki vb-t nyert vele. De tapasztalata nagyjabol senkinek nincs rola. akkor mirol akarsz beszelgetni?

ez nem egy chat szoba.

ohh, elnézést uram! :lol1:

szerintem rosszul láttad h mit irtam! :)
kinek h tettszik? de hagyjuk...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most ezt csak azert irtad, hogy irj valamit?

mi is latjuk, hogy szep zold, es mi is tudjuk, hogy valaki vb-t nyert vele. De tapasztalata nagyjabol senkinek nincs rola. akkor mirol akarsz beszelgetni?

ez nem egy chat szoba.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Kinek hogy tettszik az Iron Horse Sunday WC váz?
Szerintem egy isteni váz...

Feltöltött kép

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

régebben a minél több rugóút volt a trendi.
Most minél kevesebb valamint minél kisebb tárcsa - 180 mm-nél járunk.
nézzünkcsakmagunkba.

Ugy velem a hobbi sport a versenysportot koveti valamilyen szinten. Ott pedig a gyartok dontenek a geokrol, rugoutakrol stb. a versenyzok velemenyei alapjan. Ezt veheted meg evrol-evre minden kategoriaban.
Ha erzem hogy "kicsi" alam a bringa nem fogok trendisegbol "kisebbet" venni.
A masik meg , hogy az emberek mindig megprobalnak individuumok lenni es kulonbozni a tobbiektol, ezert ha egyre tobben hasonlot hasznalnak, akkor valoszinu az egyed vasarlaskor picit masfele fog hajlani pl. sokszog tarcsa stb. (foleg ha egyebkent sincs ralatasa a dologra es erzelmi okokbol dont pl szine, szaga alapjan mas parametert figyelembe sem veve) .
A harmadik ok a suly lehet, de biztos lehetsz benne hogy egy hatarig, ami a rider parametereit illeti a minel nagyobb , de azert konnyu a jobb (azok kozul amit felsoroltal). Azon tul pedig mar minden ertelmetlen.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Szerintem is elég idióta váz ennyi pénzért

ezvan... egyéni vélemény... ;) :)

H0sT|s

H0sT|s

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szerintem is elég idióta váz ennyi pénzért

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

És mi a jó benne úgy õszintén?
Csúnya, nehéz, idióta papucs, drága, és tökjó beletenni a totemet/travist, és menni 180/0mm úttal..

Héé nehúzd már le a kedvenc vázamat!!! Csak ezzel lehet 35 méteres lépcsõ gap-eket ugrani az utcán! A hátsó utat meg kárpotolja az elsõ 180!!!!! :D:D:D PFFFF ;)

Amúgy magának a váznak én se látom sok értelmét, fõleg azzal az elsõ váltó foglalattal... de cserébe brutális megjelenése van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kb 19

nekem M-es van es az olyan 17

edit: megneztem igen. a speci honlapon a geometriatablazatban benne van, hogy seat tube length center to top. Es az L-es vaznal 483.4mm. ami 19.031 coll.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
sziasztok! lehet hülye a kérdés.. de egy speci váznál az L-es méret hány collnak felel meg? fsr xcrõl lenne szó.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Csúnya, nehéz, idióta papucs, drága, és tökjó beletenni a totemet/travist, és menni 180/0mm úttal..

Van akinek tettszik... :) Ennyi...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Nem is rossz ez az Evil Imperial váz... :D

Link!