Még annyi kérdés hogy mi a különbség hardy 1 disc és a hardy 1 team disc váz között?
szerintem semmi, a hardy vazaknal amugyis ha csak vazat veszel semmi kulonbseg nincs, talan annyi h 2 felett nincs rajta Vfek konzol, ha jol tudom.
Még annyi kérdés hogy mi a különbség hardy 1 disc és a hardy 1 team disc váz között?
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
az sima hardy nem tûnik rossznak, tényleg ilyen mindenes váz, bár a félintegrált kormánycsapágyról nincsenek tapasztalataim.
Sziasztok!
Dirt\Street bicajt építenék de nem tom milyen vázra
a lehetséges jelöltek:
polar x table top 07
Umf Hardy 1
Umf Hardy steel team
Kiványcsi lennék a véleményeitekre hogy mit ajánlotok!
ja akkor ezesetben viszaszivtam . Gondoltam ha ebay, akkor hasznalt. akkor viszont okes.ja, azt nem mondtam hogy zsír új az egész!
így szerintem okés
haat, igy hasznaltan hatar eset, hogy jo ar vagy sem. Szoval a szereles az ugy ok, viszont ... a magura julie tarcsafekek lehet rafazosak. attol fugg mennyi idosek. Lehet kell majd nekik teljes felujito szett. Szimmeringek es olaj csere. Valamint a RS Dart 3 nem egy nagy durranas, sot ! Es akkor a tobbi ? hat a tobbi az ok ... szoval hatar eset, nem egy brutalisan olcso azert a penzert szerintem.
haat, igy hasznaltan hatar eset, hogy jo ar vagy sem. Szoval a szereles az ugy ok, viszont ... a magura julie tarcsafekek lehet rafazosak. attol fugg mennyi idosek. Lehet kell majd nekik teljes felujito szett. Szimmeringek es olaj csere. Valamint a RS Dart 3 nem egy nagy durranas, sot ! Es akkor a tobbi ? hat a tobbi az ok ... szoval hatar eset, nem egy brutalisan olcso azert a penzert szerintem.egybe veszem a bicajt és így 550 euróba fáj. Ehhez lx/xt váltó, magura julie tárcsafék, és rs dart 3-as teló jár. Sztem elég jó az ára...:lick:
Ok, korrekt valasz , nem cafolok rajta semmit, mert nem vagyok CC-s, de ... megis mennyi az annyi ?
ugyertem, beszeljunk szamokban, mennyiert kapod meg azt a vazat ?
Ok, korrekt valasz , nem cafolok rajta semmit, mert nem vagyok CC-s, de ... megis mennyi az annyi ?0.->3.
1.igen
2.igen (itteni forgalmazóhoz képest)
3.akit megkérdeztem és benne van a dologban mind azt mondták hogy ez egy jó gép, ár/érték arány teljesen korrekt, meg azért jól is néz ki...
Es miert esett a valasztas pont erre a vazra ? Amiatt hogy ritka itthon? vagy nagyon olcso ? ugyertem millio cc vaz letezik , erdekel miert pont ez ?
hmm...akkor ezexerint nagyonis eltalaltam a villa meretet. elol - hatul 150mm rugout. pedig mondtak mar hogy hoszu lesz a 150 es villa, miert nem 130ast vettem. nekem tetszik ahogy all. (ja magellan scutum-rol van szo)egzébként meg cc vazakhoz leginkább 80, túra/maraton max 100, fullikhoz meg kb amennyi a hátsó rugóút....
A sebesség mindent megold.