Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. augusztus 15. - 12:50

Írta 2007. augusztus 14. - 20:03

az elsõváltóhoz a bowdennek csupaszon kell eljutnia. a monoblokkház alá kell egy bowdencsúszka.
Oké, köszike! Asszem marad a láncvezetõ mégis

szép napot
Írta 2007. augusztus 14. - 19:42

Írta 2007. augusztus 14. - 12:36

igazán ez a reign,meg az idriveos ruckus maradt fent a sokszoros szûrõn...
dönteni meg nem tudok
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 14. - 12:08

hahó
giant reign vázat valaki használ!?
mik a tapasztlatok?kb mekkora villa jó bele stb...
kösz
nyimi, málna, illetve jómagam.
nyimi egy régi dropoffal használja ha jól tudom, málna travisszel (de az õ váza 17-et moccan, amit máig nem értek hogy hogy van) edit: jahogy az reign X, áhá .)
én meg pikekal hol 100-on, hol 140en
geóra nekem elég meglepõ volt. az M-es alig hosszabb felsõcsövileg mint a 14,5"es polarx-em, szóval a magas nyeregvázcsõ ellenére kezes kis gép. nomeg az átlépési magasság is tökjó a felsõcsõkialakítás miatt. 18" ellenére egyáltalán nem tökönverõs pedig csak 175cm vagyok. felfele kicsit rövid a pilotafülke, de hátranyulo nyeregcsõvel meg hosszabb (>35mm) stucnival szerintem majd jobb lesz, ennek ellenére jól mászik, nem kapar el a segge stb. pogózás csak kiállva tekeréskor van, de SPV-vel meg kicsit máshogy tekeréssel lehet csökkenteni a dolgot. )
lefele álom (bár nekem ez az elsõ fullym szóval elfogult vagyok .) )
kicsit lehetne könnyebb de remélem így legalább örökélet plusz egy napig bírja.
összesítve nekem naon bejön, tegnap is lenyomtunk kettesben egy sarazós esõs írottkõ túrát és se felfele se lefele nem hagyott cserben, ideális allmountain, enduro masina, nem bántam meg .)
Reign mini "test" off )
Írta 2007. augusztus 14. - 11:24

Sziasztok!
Elsõ sorban olyan fórumosok válaszát várom, akik valóban tudják, h pontosan mirõl is beszélek
A minap vettem egy 2006os Bighit vázat, amelyen elsõ átdobót szeretnék használni. A kialakítás miatt csak a monoblokkhoz rögzített váltó kerülhet fel, ez is ok. A gond az, h nem tudom hogyan juttassam el a bowdent a váltóig. A bighit alsócsövének fejcsõfelöli végén alul van egy "normál" beakasztós bowdenszem, amely nyit. Vagyis a váltókartól ideáig jön a bowdenházzal a bowden, majd innentõl --elvileg-- menne lefele immár csak a bowden. Csakhogy lent nincsen szem, amelybe be lehetne akasztani a bowdent, h onnan már újra házban juthasson el a váltóig. Ez az én nagy dilemmám.A felül lévõ szem tuti, h az elsõ váltóhoz van, mivel a h. fék és a h. váltónak is megvan a helye, ahol vezeted a cuccot... Még nem vettem meg az átdobót --ha van valakinek eladó ilyen, szóljon nyugodtan
--, de gondolom, h attól függetlenül valahova csak meg kéne érkeznie a bowdennek alul is
Elõre is köszi,
Gk2
az elsõváltóhoz a bowdennek csupaszon kell eljutnia. a monoblokkház alá kell egy bowdencsúszka.
Írta 2007. augusztus 14. - 10:53

Írta 2007. augusztus 13. - 23:37

giant reign vázat valaki használ!?
mik a tapasztlatok?kb mekkora villa jó bele stb...
kösz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 13. - 00:21

én is inkább a freddy-re szavazok! szerintem sokkal jobban néz ki, meg a 666dh szerintem már nem egy új váz... meg mondjuk én a malit mint márkát nem szeretem alapból...hello
tudnátok segíteni abban h dh járgányhoz melyik vázzal járnék jobban?
umf freddy 1 disc
avagy mali 666dh?
elõre köszi
Írta 2007. augusztus 12. - 18:45

Írta 2007. augusztus 12. - 15:40

Elsõ sorban olyan fórumosok válaszát várom, akik valóban tudják, h pontosan mirõl is beszélek

A minap vettem egy 2006os Bighit vázat, amelyen elsõ átdobót szeretnék használni. A kialakítás miatt csak a monoblokkhoz rögzített váltó kerülhet fel, ez is ok. A gond az, h nem tudom hogyan juttassam el a bowdent a váltóig. A bighit alsócsövének fejcsõfelöli végén alul van egy "normál" beakasztós bowdenszem, amely nyit. Vagyis a váltókartól ideáig jön a bowdenházzal a bowden, majd innentõl --elvileg-- menne lefele immár csak a bowden. Csakhogy lent nincsen szem, amelybe be lehetne akasztani a bowdent, h onnan már újra házban juthasson el a váltóig. Ez az én nagy dilemmám.

Elõre is köszi,
Gk2
Írta 2007. augusztus 12. - 14:44

hello
umf freddy 1 disc
avagy mali 666dh?
elõre köszi
En freddyre szavaznek, de a Mali vaz geometriailag inkabb DH ra keszult vaz. Freddy kicsit freerideosabb. De valahogy ... megis .
Írta 2007. augusztus 12. - 14:41

umf freddy 1 disc
avagy mali 666dh?
elõre köszi
Írta 2007. augusztus 10. - 20:16

Írta 2007. augusztus 10. - 20:07

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 10. - 19:51

ja a bringa 60-ba került. szal eddig is megvolt a véleményem errõl a kategóriáról de most aztán végképp...
Írta 2007. augusztus 10. - 16:51

Írta 2007. augusztus 10. - 16:20

bicikliboltosbácsi hozott nekem ma egy csomagot:)

Kész bicóról kép vmikor jövõhéten.
Írta 2007. augusztus 09. - 23:44

Még annyi kérdés hogy mi a különbség hardy 1 disc és a hardy 1 team disc váz között?
szerintem semmi, a hardy vazaknal amugyis ha csak vazat veszel semmi kulonbseg nincs, talan annyi h 2 felett nincs rajta Vfek konzol, ha jol tudom.
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"