nehezen tudom elképzelni hogy egy stynki, duplavállas telóval felfelé tekerhetõ konfig legyen,,,esetleg egy ETA-s 66-al, propedalos vagy tst-s taggal, de az sem lesz még turatempós "mászógép" sem...Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem! Le szeretném cserélni a merev vázas bicóm egy össztelósra. Csak vázat és villát szeretnék cserélni, nem teljes bicót. Szóval Most egy Kona chute om van amin elég jók az alkatrészek, de milyen vázat vegyek? Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa. Én egy 2007 es stinky vázra gondoltam meg egy Rock Shox boxxer villára. De azért megkérdezem mert lehet van hasonló árban jobb is. Választ elõre is köszi.
üdv.
Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2007. August 25. - 14:59

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. August 25. - 14:36

Tanácsra lenne szükségem! Le szeretném cserélni a merev vázas bicóm egy össztelósra. Csak vázat és villát szeretnék cserélni, nem teljes bicót. Szóval Most egy Kona chute om van amin elég jók az alkatrészek, de milyen vázat vegyek? Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa. Én egy 2007 es stinky vázra gondoltam meg egy Rock Shox boxxer villára. De azért megkérdezem mert lehet van hasonló árban jobb is. Választ elõre is köszi.
üdv.
Posted 2007. August 24. - 23:30

A Rocsi mondta nézzem meg a Fórumot, mert az én vázamról van szó. RUckus!!!
Nem dícsérem agyon, azt viszont cáfolom, hogy nem lehet vele tekerni, mert amíg össze volt rakva kipróbáltam, szerintem tekerhetõ bõven.
Higgyétek el volt már pár bringám és ez tényleg Ok-s volt.
A ruckus-idrive nem mondom, hogy a legkönnyebb, de szerintem bírja is a strapát, meg az itthon light-os dh-t, túrát is. Egyébként ha nem viszik el, összerakom és 4x-re dh-ra is jó bõven.
Akit érdekel annyit tudok mondani tényleg vadi zsír, szét lett szerelve árulom már egy ideje.
Ha valaki könnyebbet szeretne van egy Cannondale Prohet SL vázam, LEFTY MAX 120 villával is. Az 2900 gr rugóstaggal. A GT 3600 körül van a mérlegen mértem. Az már drágább kategória. 1000km-t futott. Esetleg kompletten is eladó.
üdv
Big
Posted 2007. August 24. - 23:14

majd próbáld ki a stereomat. nagy reményeket fûzök hozzászerintem is reign, de az X, ProPedálos lehetõséggel

de sajnos amellé is kell egy merev váz.
az i-drive-al az a baj, hogy:
a) eltörik a dogbone, ráadásul teljesen random néha - váz összeesik, és haználhatatlan

c) maga a rendszer nehéz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. August 24. - 19:23

Lcs, igen szerintem a Minute jó lenne bele. (már ha meg fogom venni egyáltalán a vázat)
Posted 2007. August 24. - 13:00

Ne cikizzé' LCS, mert hozzátok fogok járni téglát lopni.
![]()
király, legalább iszunk egy sört

melyik villa érdekelne esetleg egyébként? a minute?
Posted 2007. August 24. - 11:51

Az egyetlen bibi az ilyen vázaknál, hogy a nyeregcsõ elég kis lehetõségek közt állítható, illetve az I-drive nagyon kényes. A tagról nem tudok mondani semmit.
Posted 2007. August 24. - 11:06

Ne cikizzé' LCS, mert hozzátok fogok járni téglát lopni.mert olee sokkal keményebb

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem tudok biciklizni. (tényleg)
Posted 2007. August 24. - 09:44

Posted 2007. August 24. - 08:41

Nekem a stumpi lefelé kevés volt.
Én nem érzem kevésnek, pedig hiperérzékenyre van belõve a tag, és nem sajnálom a lefeléken.
Jó, volt már olyan, hogy elfogyott a rugóút, de akkor nem éppen trail bike-ként használtam

Posted 2007. August 23. - 21:46

Ha csak a váz 2000 dezsõ környékén mozog, az azért elég "embertelen."és ezeken mi a nem emberi ár? mármint k vasok lé, persze.
De nem embertelen..
Nemértem én
Melllesleg sztem ahol valaki pl a stumpimmal nem tud feltekerni, az mással sem fog már nagyon.
Lefelé meg hadd szóljon.
Posted 2007. August 23. - 21:31

meg sem mozdult.
(akkor mozog egy tag amikor õ akar? majd én LO-zok ha akarok)
Egyszer tényleg összefuthatunk, és kiprószálhatod.
Posted 2007. August 23. - 21:30

Posted 2007. August 23. - 21:26

Nekem a stumpi lefelé kevés volt.
hirtelen ezt nem tudom elképzelni.
Nem emberi tudás miatt, egyszerüen csak úgy.
Én a végét még nem éreztem a váznak.
Miben nyilvánult meg ez?
Jaa.. leesik.
Ugye BRAIN-es volt?
Posted 2007. August 23. - 21:19

röhögni fogsz , a dawg-gal is fel lehet tekerni bárhol, ami még tekerhetõ -nyilván nem cc race tempóban- (bár a következõ cca 12 kiló lesz és összecsukott telóval 70 fok körüli fejcsöszõg, már csak a magas középcsapágy a necces) ....lefelé megMelllesleg sztem ahol valaki pl a stumpimmal nem tud feltekerni, az mással sem fog már nagyon.
Lefelé meg hadd szóljon.

Posted 2007. August 23. - 21:18

Posted 2007. August 23. - 21:13

De nem embertelen..
Nemértem én

Melllesleg sztem ahol valaki pl a stumpimmal nem tud feltekerni, az mással sem fog már nagyon.
Lefelé meg hadd szóljon.
Posted 2007. August 23. - 21:12

Posted 2007. August 23. - 21:12

pl az fsr pont az egyik ilyen, igaz nem feltétlen a braines taggal..
Posted 2007. August 23. - 21:11