Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2007. August 28. - 12:43
Posted 2007. August 28. - 12:36
írjon már egy sözszenyetnyit rolla,külhonban eléggé occsó lett,aztán egy dánia kinézõben van mostanába
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. August 28. - 10:55
Talán az egyik legkönnyebb 4X váz, hiszen egy picivel 2 kg alatt van. Én 85 mm-t mozgó villával használtam, és így elég nehéz volt kiemelni, de nagyon jól gyorsítható és jól ugrik. Viszont szokni kell egy kicsit a geometriát, ha mondjuk egy magas és kompakt kis dirtgéprõl ülsz át rá.
Könnyen lepattogzik a festése, és nincs túlépítve, tehát nem lehet állat módra gyilkolni, ha azt akarod, hogy sokáig váz maradjon.
Posted 2007. August 27. - 11:03
Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.
itt van e:
http://www.bionicon....0000fdee57b7b3e
Posted 2007. August 26. - 10:38
Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.
Köszi! Annyit azért nem szánnék rá. Max 550-600 körül. Stinky 570 körül van. Annyiért én azt találtam a legjobb vételnek a kategóriában. De lehet tévedek.
Posted 2007. August 26. - 10:18
Posted 2007. August 26. - 00:12
Hello Mindenkinek!!!
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Ha vki bármi érdemelegeset tud nekem mondnai az Author Prokop 4X vázról az legyen szives minden elõnyét és minden apro hátrányát leirni mert nagyon fontos lenne.
Ha megvan vakkor vagy ide de legjobb lenne ha mialben erre a címre: milan89er@freemail.hu minden apróságot leirna a vázról.
Elõre is kössz.
Csáó
Posted 2007. August 25. - 23:49
Jobb, ha megbékélsz a gondolattal, hogy ilyet nem fogsz összehozni. Vagy erre jó, vagy arra. Jó öszvérmegoldás nincs.
Köszönöm a tanácsokat! De azt hiszem egy kicsit félreértettetek. Én nem mondtam egy szóval sem azt ,hogy egy massziv dh géppel könnyen lehetne hegyet mászni. Azért ennyire ismerem a bicókat, még versenyeztem is igaz már jópár éve és cc-ben indultam. De mindig szerettem a lejtõzést.
Tehát én tudom hogy ha veszek egy dh gépet azzal kemény dió lesz felfelé tekerni. Nem keresek könnyen tekerhetõ dh gépet mert tudom hogy olyan nincs mert az nem hegymászásra való. De ha van rajta egy elsõ váltó és átkapcsolod a kis tányérra a láncot azért lassacskán csak feltekersz a hegyre. Legalább is könyebben mint egy közepes vagy nagy tányérral.
Nekem a lényeg hogy igazi fr/dh bicó legyen. Bírja a kiképzést. Ezért is mondtam hogy masszív fr gép kell. Meg lábedzés miatt is kell. Súlyzós edzések kiegészítéseként.Guggolni nem szertnék mert az nagyon megfingatja a térdet. Hadd erõsödjön az a comb meg vádli, nem baj hogy nehezebb vele felfelé tekerni még jól is jön. A térdem meg nem nagyon szereti már a merevvázas bicaj áldását a köves gyökeres lejtõkön.
Én is közben meg hánytam vetettem a kérdést és lehet jobban járok ha nem vázat meg villát veszek hanem eladom a bicóm vagy beszámittatom 150 körül ér kb és rádobok kb.4 kilót és kiguritok egy zsír új stinkyt vagy valami hasonlót. Szóval tanácsokat még mindig várnék, hogy van e valami stinky kategóriájú gép amit szerintetek érdemesebb venni. Természetesen hasonló árban. Bocs de kicsit hosszúra nyúlt.
üdv.
Posted 2007. August 25. - 21:31
Posted 2007. August 25. - 21:00
Posted 2007. August 25. - 20:34
én úgy gondoltam Te szponzorálodOK. Vegyél egyet és add oda egy körre.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. August 25. - 20:30
Posted 2007. August 25. - 20:18
sztem elõször próbáljunk ki egyet....Ilyen gyönyörû vázra, ilyen értelmetlen ocsmányságot összeépíteni. Elnézést az 'S' fanoktól. Ráadásul szubjektív vélemény úgyhogy nem megkövezni!
Posted 2007. August 25. - 20:10
Posted 2007. August 25. - 20:07
hegymenetben tekerhetõ masszív FR/DH gép duplsvállas telóval meg nem létezõ kategória....Berakhattok ide akármilyen enduro/AM bringát, de az nem fog megfelelni annak a követelménynek, hogy masszív FR/DH gép.
de gyõzzetek meg hogy van olyan terep itthon ahova egy pl reignx, coiler, régi stinki, vagy sx trail vázra épített talas 36, 66 ETA, lírik/domain telóval , dhx/air/ roco tst taggal, saint/hone cuccokkal erõs de relativ könnyû kerekekkel épített gép nem elég....és ez bõven 16 kiló alatt kihozható és akár maratonozi is lehet vele
Posted 2007. August 25. - 20:04
specialized enduro
gondoljátok, hogy ilyesmire gondolt, és ilyen árban?

máj féjvörit
http://terrengsykkel...full/stinky.jpg
Posted 2007. August 25. - 20:03
Posted 2007. August 25. - 19:54
Posted 2007. August 25. - 18:14

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. August 25. - 17:19
Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa.
Jobb, ha megbékélsz a gondolattal, hogy ilyet nem fogsz összehozni. Vagy erre jó, vagy arra. Jó öszvérmegoldás nincs.

Sign In
Create Account

Back to top