Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Köszi,etttõl féltem h nem lesz tökéletes a tag...kicsit mesélnél bõvebben errõl az spv rendszerrõl mert nem volt manitou tagom,esetleg ne is feltételezzem h a mozgást le lehet zárni? Lehet akkor télleg marad egy ilyen merida AM5000 szerûség, és abba cserélhetõ a tag,bár igazából én 165mm-es fox float rl-el képzeltem el egy könnyû vázat 130K-ig(lehetõleg taggal együtt 3kg alattit), csak az asszem ebbe kicsi lenne mert 190mm-eset ír...na még nézelõdök aztán majd bizti kérdezek.

SPV-rõl rengeteg infót találsz a neten. Szubjektív. Nekem nem jött be, de van akinek igen. Szerintem is jobban jársz az AM5000-el. Használhatóbb, sokoldalúbb megoldás.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás

hello
keresek idei (fehér) magellan pyxis vázat, 17-es méretben, újat.
Ha valaki tud/van ilyenje, keressen privátban.
köszi, Balázs

apro!:no:

apro.bikemag.hu !
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hello
keresek idei (fehér) magellan pyxis vázat, 17-es méretben, újat.
Ha valaki tud/van ilyenje, keressen privátban.
köszi, Balázs

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Nekem volt ilyen vázam egy évig. Alapvetõen teljesen rendben van. Egyetlen gond vele, hogy a rugóstag szerintem nagyon érzéketlen, ezért a gép mozgása nem túl aktív. Az SPV-t pedig nem lehet kikapcsolni rajta. A másik gond a taggal, hogy nem nagyon tudod másra cserélni. Gyárt ugyan hozzá a DT, de az aranyárban van. Ezt leszámítva szuper kivitelû, merev és szép váz, kellemes geometriával és jó súllyal.

Köszi,etttõl féltem h nem lesz tökéletes a tag...kicsit mesélnél bõvebben errõl az spv rendszerrõl mert nem volt manitou tagom,esetleg ne is feltételezzem h a mozgást le lehet zárni?Lehet akkor télleg marad egy ilyen merida AM5000 szerûség, és abba cserélhetõ a tag,bár igazából én 165mm-es fox float rl-el képzeltem el egy könnyû vázat 130K-ig(lehetõleg taggal együtt 3kg alattit), csak az asszem ebbe kicsi lenne mert 190mm-eset ír...na még nézelõdök aztán majd bizti kérdezek.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Nekem volt ilyen vázam egy évig. Alapvetõen teljesen rendben van. Egyetlen gond vele, hogy a rugóstag szerintem nagyon érzéketlen, ezért a gép mozgása nem túl aktív. Az SPV-t pedig nem lehet kikapcsolni rajta. A másik gond a taggal, hogy nem nagyon tudod másra cserélni. Gyárt ugyan hozzá a DT, de az aranyárban van. Ezt leszámítva szuper kivitelû, merev és szép váz, kellemes geometriával és jó súllyal.

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

én +nézném a helyedben ezt : (semmi közöm hozzá, még mielõtt)

http://piacter.bikem...t=102732&cat=15

elég erõs, jól mocorog stb.

köszi,csak 1 problémám van;jövõre lenne rá pénzem, csak már most elkezdtem nézelõdni vázak után h kb. képbe legyek addigra árral,teljesítménnyel,szal a bolt nálam a biztos ilyen szinten,de majd várok jellemzést is,fõleg a tag érdekelne h milyen, mert nem ismerem egyáltalán.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hali,érdekelne http://www.kepfeltol...s.hu_.jpg]errõl a Trans Mission HFS 66vázról egy rövid jellemzés+az spv tagról (minõség,út,zárhatóság,cserélhetõség),mindenféleképpen lock-os taggal lenne ha nem azzal szerelték eredetileg.Esetleg milyen másik fully vázat tudtok ajánlani 130K környékén ami minél könnyebb,de erõs váz is egyben.Könnyû/közepesen nehéz terepre,és hosszú távra kellenne a bringa.

én +nézném a helyedben ezt : (semmi közöm hozzá, még mielõtt)

http://piacter.bikem...t=102732&cat=15

elég erõs, jól mocorog stb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hali,érdekelne http://www.kepfeltol...s.hu_.jpg]errõl a Trans Mission HFS 66vázról egy rövid jellemzés+az spv tagról (minõség,út,zárhatóság,cserélhetõség),mindenféleképpen lock-os taggal lenne ha nem azzal szerelték eredetileg.Esetleg milyen másik fully vázat tudtok ajánlani 130K környékén ami minél könnyebb,de erõs váz is egyben.Könnyû/közepesen nehéz terepre,és hosszú távra kellenne a bringa.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

az engem is érdekelne
cdale gemini miben olyna nagy szám?
full ugyanaz az egyforgáspontos rendszer mint a bighit sport csak kicsit többet mozog és 3x annyi árban..

akkor nem is értem minek van annyi különbözõ márkájú merevváz.
vagy minek van annyi autómárka. végülis mind négykerekû

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
végülis.. van a kona, meg a bullit, meg a vega... :chin:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
az engem is érdekelne
cdale gemini miben olyna nagy szám?
full ugyanaz az egyforgáspontos rendszer mint a bighit sport csak kicsit többet mozog és 3x annyi árban..

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

na azt ne. cannondale gemini? pont tudnék egyet ;)

es kicsit bovebben kifejtened hogy megis miert ne ? mi baja van az umf freddynek ?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na azt ne. cannondale gemini? pont tudnék egyet ;)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
császtok!:)
akarok venni egy össztelós vázat, lájtos DH-FR-ra min 160 úttal, valami olyat, amit ki is bírok fizetni. A Merida UMF Freddy jónak tûnik. Szerintetek? Ha nem, tudtok mondani valami más vázat?
elõre is köszi
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Rob!
ha megtaláltad a canyon katalógust, írnál, h. mit mond az es5 rugóútjáról..?
(130nak kell lennie, de jó volna biztosra tudni)

itt van a lomod a 05-ös bike workshopból, nyugodt lehetsz 130 :)
Feltöltött kép

ja nem Rob voltam :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

pontosan:)

Helyes, helyes... latom ugy alakitod hogy te ne jarj roszul :D ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

az nem baj hogy az adott hirdetes csak a vazat arulja ? Akkor ha jo neked a vaz, mi marad belole ? az atdobo ? :D

pontosan:)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

http://piacter.bikem...t=103832&cat=15
ezt kapja anyukám apumtól meg tõlem ... nem baj, hogy õ 151 cm,, jó lesz nekem a váz:D:D

az nem baj hogy az adott hirdetes csak a vazat arulja ? Akkor ha jo neked a vaz, mi marad belole ? az atdobo ? :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=103832&cat=15
ezt kapja anyukám apumtól meg tõlem ... nem baj, hogy õ 151 cm,, jó lesz nekem a váz:D:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

esetleg olcsóbb tárcsafék?az kevesebb macera

de még egy valag pénz, és akkor bõven túllépem azt a határt, amit szánok a városimra (20-22ezer). itt van minden, v fékes B+ SS-agy befûzve egy rigida zac 2000 felnibe, illetve elõre a régi kerekeim, shimano alivio hajtókar, a régi shimano 4szöges monoblokkom, deore fékkarok, a meridáról a gyári stucni meg kormány, egy rst teló, b+ nyeregcsõ, b+ kormánycsapi, promax fékek...

namost a tárcsásítás még egy valag pénz lenne, és nem érné meg, mert cask feltûnõbb lenne a bringa - ez pedig elkerülendõ.

szóval tárcsa nem.

Olee: nemtudom - cask úgy beírtam, hogy hátha van valakinek...a boltos azt mondta, hogy van egy csomó különbözõ, csak vigyem le a vázat, hogy bele tudja próbálni - remélem lesz jó.