amúgy ha nem csak merevben gondolkodsz, ez sem lehet rossz, sõõõt
http://piacter.bikem...t=107239&cat=15
és ha tényleg lányé volt, gondolom nem túl nagy váz
HT persze......fehér, fox kék felirattalTigger: amúgy ht lesz a következõ???
Olee: kb. mennyit szánsz? mit értesz a váz tudása alatt?
Pedig ez szép színû váz!
és ha jól tudom, akkor össz-vissz 10 db van az országban
Tigrincs
ehelyett is speckó lesz?
Pedig ez szép színû váz!várd meg míg meglesz az új vázam és akkor jó áron eladom a szkandium konát
utána gondoltam rá én is, hogy talán sokallod majd...Konás, remélem viccnek szántad.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
lsd.: ugyanaz, amit Robnak írtam.várd meg míg meglesz az új vázam és akkor jó áron eladom a szkandium konát
várd meg míg meglesz az új vázam és akkor jó áron eladom a szkandium konát35-ért adja
Konás, remélem viccnek szántad.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
35-ért adjaMALI akármi
1500 g és 25K
vagy a Mobster amit a Dani árul
1420g és 50 körül adja....
MALI akármiNe humorizálj!
Csak nézelõdök, de fontos az ár/érték arány. A kinézet és az életérzés az itt nem számít, csak dh vázat veszek úgy.
Szóval Konám még ilyen akciósan sem lesz (Probike) szerintem, mert még így is drága a tudásához.
A Giant-et már unom, nem szeretnék, pedig még mindig az egyik legjobb választás lenne.
Nézelõdöm tovább.
Ne humorizálj!Olee
teszel egy újabb próbát a Kona háza táján?
megint vannak ilyen tutiakciós vázak?
thez, nem ismersz... az utóbbi 2-3 hsz.emnek semmi köze sincs a valósághoz/ szemléletemhez.. ugyanúgy elfogadnék egy Giantet, Specit, GF vázat, stb.Miért alakítja ki a kona ezt a hozzáállást? :chin:
mert ez KONA;)... és szép a színe:D:D