Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hm és ez ezekszerínt bírja is? Nem mindha ilyet akarnék venni, de azért érdekelni érdekel :D.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A másodikra....szerintem egy Sun MTX et láthattál mert azt elég sokféle szinben árulják, arany(lehet ez tünt sárgának), narancs, fekete, króm stb.... De ha a sárga,feréhet külön értetted a fehér lehet Syncross is vagy Sun Double Wide(amit szinte senki nem használ anyira attomnagydisznóállat hátsó felni :D)

talán ez:
régebben a deemax ilyen volt:
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kérdés; a Reign X-nek milyen fejcsapágya van? Hagyományos, vagy félintegrált? Giant honlapon ez nem derül ki, a sima Reign tuti félintegrált, de a Glory már nem...

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

erre gondolsz? mavic deemax

olyan nagyon szepek... :clap:

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Az elsöre, nekem egyenlöre PolarX em van és abba nem lehet egy bizonyos méretnél nagyobbat belerakni(hátsó tengelyt, mert 7mm a max amit beletok préselni) de ha megvágod a vázat biztos kezelhetõ :D de nem ajánlom! A másodikra....szerintem egy Sun MTX et láthattál mert azt elég sokféle szinben árulják, arany(lehet ez tünt sárgának), narancs, fekete, króm stb.... De ha a sárga,feréhet külön értetted a fehér lehet Syncross is vagy Sun Double Wide(amit szinte senki nem használ anyira attomnagydisznóállat hátsó felni :D)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Feltöltött kép

erre gondolsz? mavic deemax

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ha egy váz nem átütõs meg lehet csinálni, hogy az legyen? Amúgy nem tudjátok véletlenûl, hogy mi az a sárga/ fehér felni amit videókban ill. képeken oly sokszor látni?
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Viszont vázat inkább használtan vennék, valami "Good Condition" vagy "New" felirattal. Ha sikerûlne olyat venni én boldog lennék vele. Most van rajta 1-2 karc, de ezen kívûl nincs baja teljesen jó. Mondjuk télleg messze van még. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de

nem egyszer kerestem már heteket vázat valami kis hülyének, mert neki "tutira vmi fasza kell", emaileztem amcsiba ezret, aztán lett belõle magellán deneb...és hasonlók

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en ket vazat vettem amerikabol az egyikre 45 a masikra 55 dolcsi postakoltseget fizettem. USPS. az egyik egy Yeti a masik egy Iron Horse volt. egyreszt ilyeneket otthon meg latni se lehet nemhogy venni, masreszt meg igy is nevetseges penzert vettem oket.

kanadabol nem vennek vazat, tul nagyok ott a hegyek. a pinkbajkrol vett bringak kozott nem egy volt mar amirol mikor megerkezett derult ki hogy repedt.

aki nem beszel angolul az vehet nemet katalogusaruhazbol szemet penzert uj gepet lasd canyon, rose versand meg meg egy rakat masik amelyiket fejbol nem vagom.

aki meg beszel angolul annak meg ott a CRC.

aki se angolul se nemetul nem beszel annak meg valamelyik haverja tan csak. nem olyan bonyolult ez...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Demo 7-8 illetve Bighit vázak nem átütõsek? Mert a képekrõl ez jön le.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Igazad is van meg nem is :D.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
kinek a pap,kinek a lánya!nekem inkább a lánya!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja,végülis veszel egy vázat 200ért, és sajnálsz 15-20at postaköltségre. inkább megveszed itthon 300ért

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Így azért mégse éri meg :D Annyira nem olcsók a cuccok.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
villát 60-70 $, vázat 100 $ körül küldenek usából/taiwanból. komplett bicajt sokért.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
nekem a vázam USPS postaköltsége Californiából 60$ volt. Egy hét alatt az ajtómnál volt. Aki ennél sokkal többet kér, az egyszerûen csak le akar húzni.

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Ne számits kevésre, nekem egyik közeli barátom azt mondta hogy egy teljes bicót ugy 100.000ért hoznának be de nemtom h. ez igaz vagy csak ferditett kicsit :)

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Kb mennyi Kanadából a postadíj? Nézegettem Pinkbikeon az eladásokat, hát vannak dúrván jó árban jó cuccok.