Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

errõl vélemény?
http://www.chumbaracing.com/f5.shtml

Szép-szép jól néz ki meg ötletes is de csak akkor mondanák véleményt ha ültem is rajta......
Addig ugyse tudni mi nem passzol rajta..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
errõl vélemény?
http://www.chumbaracing.com/f5.shtml

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sztm nem csak a rugóút hossza határozza meg a felhasználási területet, hanem a bringa geometriája is. De az hogy a sport nem fsr-es rendszerû az, nem azt befolyásolja hogy az a freeride váz, mert az orange sem fsr-es mégis dh váz. Az FSR csak abban segít ha fékezel, akkor nem fog a hátsó felfüggesztés felkeményedni hanem fékezés közben is ugyanolyan aktív marad.
FanatiX

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:) A sport a sport, a bighit meg a fr, bár ez nem papírforma, de ugrálásra tényleg jobban bevált annó.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
bighitbõl nem úgy van hogy a sport változat a freeride (ami nekem is van) az fsr meg a downhill?
az 200at mozog fsr erõs meg minden.. vagy mitõl freeride? 200 útnál már sztem dh-ról beszélünk

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Azért a bighit más kategória mint ez a commencal, az egy freeride váz, ez meg egy Dh. Az se véletlen hogy egy váz áráért egy egész bighitet vagy stinky-t veszel. De ez az l-xl méret ehhez már jóval 190 cm felett kell lenni. Ekkora vázat elég kevesen használnak. 180 cm-hez M-es váz kell kb, de ez geometria függõ.
FanatiX

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

sztem nem drága, ha azt nézzül hogy egy stinky van ilyen árba és ebbe 888van, nem is olyan rossz, meg azér sztem jóval jobb a váz is.

és ha azt nézzük, hogy kint mennyiért van stinky akkor megint más a leányzó fekvése. ;)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

olcsónak én se nevezném, inkább most már kezd jó lenni az ár érték arány. legegyszerûbb 888 rocco juicy 3 ruktion, azért nem egy csúcskategória. ráadásul l-xl, amihez azért kell magasság pláne dh-ban ;)

sztem nem drága, ha azt nézzül hogy egy stinky van ilyen árba és ebbe 888van, nem is olyan rossz, meg azér sztem jóval jobb a váz is.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
olcsónak én se nevezném, inkább most már kezd jó lenni az ár érték arány. legegyszerûbb 888 rocco juicy 3 ruktion, azért nem egy csúcskategória. ráadásul l-xl, amihez azért kell magasság pláne dh-ban ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát sztem azért annyira nem olcsó, nekem egy bighit 1 szimpibb az olcsóbban is megvan
vagy ez annyival jobb lenne?

Nem is vártunk mást tõled.:wallbange

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

hát sztem azért annyira nem olcsó, nekem egy bighit 1 szimpibb az olcsóbban is megvan

naaa, azért ezt nem kéne egy bighit 1el hasonlitgatni.Mégiscsak commencal meg 888

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Jól látom hogy a komplett bicó 2000€?
http://www.atoubike....2007-Promo.html

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Persze! Teljesen igazad van! :) Csak belebotlok még valami jó akcióba :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Remélem nem rontottam el nagyon az örömöd - 260 körül egy ilyen kategóriás váz nagyon jó, de ha nem a te méreted, nem fogod annyira élvezni, akkor meg már drága :s

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
pitypangba! Mindennek utánajártam,csak ez nem szurta kia szemem,hogy csak L-es méret van :S Bár 180cm vagyok,de a kisebb lenne az igazi.
A 2008-as modellért a közel félmillió már abszolut sok :(
Azért körbenézek még 1-2 UK shopba :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a Cut: L itt a méretre utal? Elég magas vagy hozzá? :)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Nahja :) Bár ilyenkor jól jön 1 angliába élõ pajtásom :)
Amugy szerintem nagyon profi 4X,freeride váz,csak azért még igy leértékelve is necces az ára :S

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
szállítással 264-ért? ;)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
üdv!