Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
bighitbõl nem úgy van hogy a sport változat a freeride (ami nekem is van) az fsr meg a downhill?
az 200at mozog fsr erõs meg minden.. vagy mitõl freeride? 200 útnál már sztem dh-ról beszélünk

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Azért a bighit más kategória mint ez a commencal, az egy freeride váz, ez meg egy Dh. Az se véletlen hogy egy váz áráért egy egész bighitet vagy stinky-t veszel. De ez az l-xl méret ehhez már jóval 190 cm felett kell lenni. Ekkora vázat elég kevesen használnak. 180 cm-hez M-es váz kell kb, de ez geometria függõ.
FanatiX

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

sztem nem drága, ha azt nézzül hogy egy stinky van ilyen árba és ebbe 888van, nem is olyan rossz, meg azér sztem jóval jobb a váz is.

és ha azt nézzük, hogy kint mennyiért van stinky akkor megint más a leányzó fekvése. ;)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

olcsónak én se nevezném, inkább most már kezd jó lenni az ár érték arány. legegyszerûbb 888 rocco juicy 3 ruktion, azért nem egy csúcskategória. ráadásul l-xl, amihez azért kell magasság pláne dh-ban ;)

sztem nem drága, ha azt nézzül hogy egy stinky van ilyen árba és ebbe 888van, nem is olyan rossz, meg azér sztem jóval jobb a váz is.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
olcsónak én se nevezném, inkább most már kezd jó lenni az ár érték arány. legegyszerûbb 888 rocco juicy 3 ruktion, azért nem egy csúcskategória. ráadásul l-xl, amihez azért kell magasság pláne dh-ban ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

hát sztem azért annyira nem olcsó, nekem egy bighit 1 szimpibb az olcsóbban is megvan
vagy ez annyival jobb lenne?

Nem is vártunk mást tõled.:wallbange

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

hát sztem azért annyira nem olcsó, nekem egy bighit 1 szimpibb az olcsóbban is megvan

naaa, azért ezt nem kéne egy bighit 1el hasonlitgatni.Mégiscsak commencal meg 888

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Jól látom hogy a komplett bicó 2000€?
http://www.atoubike....2007-Promo.html

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Persze! Teljesen igazad van! :) Csak belebotlok még valami jó akcióba :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Remélem nem rontottam el nagyon az örömöd - 260 körül egy ilyen kategóriás váz nagyon jó, de ha nem a te méreted, nem fogod annyira élvezni, akkor meg már drága :s

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
pitypangba! Mindennek utánajártam,csak ez nem szurta kia szemem,hogy csak L-es méret van :S Bár 180cm vagyok,de a kisebb lenne az igazi.
A 2008-as modellért a közel félmillió már abszolut sok :(
Azért körbenézek még 1-2 UK shopba :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a Cut: L itt a méretre utal? Elég magas vagy hozzá? :)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Nahja :) Bár ilyenkor jól jön 1 angliába élõ pajtásom :)
Amugy szerintem nagyon profi 4X,freeride váz,csak azért még igy leértékelve is necces az ára :S

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
szállítással 264-ért? ;)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
üdv!

Ti bevállalnátok 240-ért?

http://www.atoubike....ENCAL-2007.html

Agang 16"

Agang 16"

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Helo.

2004-ben vettem egy Author A-gang a.m. 2003-as vázat.Akkor csak 14"-os méretben lehetett kapni és azóta is úgylátom csak ez az egy méret van.Volt 16"-os de csak p.m. vázaknál.A a.m. váz merevvillához lett tervezve és ugrálásra, jó kis street váz.184 centi vagyok és egyre többet tekerek ezzel a vázzal.Van egy 10 éves Marzocchi-m amit semmiért sem cserélnék le és ez a villa annyira alacsony hogy ebbe a merevvillához terevezett vázba pontosan beleillik, nem emeli ki károsan az elejét, pont jó.A probléma az hogy kicsi a 14"-os váz tekeréshez.Az érdekelne hogy ti tudtok e róla, hogy lehet e kapni bármilyen street, ugrálós vázat ami 16"-os és merevvillához van tervezve?Én csak 120-130 mm-es telókhoz tervezett vázakat láttam amik ugrálásra valók.Új telót meg nem szeretnék fõleg olyat ami 130 mm-t mozog.

Köszönöm.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

nem a hegesztesre vonatkozik. ha a festes es az osszeszereles amerikaban zajlik, akkor mar rairhatjak hogy handmade in usa. pl az osszes Cannondale. szerinted az mindet kepesek lennenek kezzel nyomni? sokkal kevesebbet tudnanak eloallitani, vagy sokkal dragabban ugyanennyit.

a yeti is csak a versenyvazakat csinalja amerikaban, seven, 575, arc, stb mind tajvan. pedig ott meg nem is beszelunk akkora mennyisegrol...

kezzel mar csak nagyon pici cegek dolgoznak, IF, Dekerf, stb

a nicolai pl mindent kézzel hegeszt és ha úgy van szerel is, noh de meg is látszanak az árain és persze a minõségen is.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A váz kialakításától függ, hogy lehet e rá tenni. Ha "standard" a kialakítás, akkor felférhet a szokásos bilincses változat. Ha nem, szóba jöhet az E-type rögzítés, ahol a monoblokkra/alá megy az elsõ váltó. De lehet olyan kialakítása is a váznak, hogy egyik típus se jó hozzá.
Egyébként meg minek DH bringára elsõ váltó? Már sokan rájöttek (én is), hogy ez öszvér megoldás és igazán tökéletes soha nem lesz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
e-type elsõváltót fel lehet szerelni + rá lehet dobni bovden megakasztót, ha valahol van neki hely, de hogy értelme van-e, azt nem tudom. mondjuk konkrétan milyen vázról lenne szó?