Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2008. július 30. - 09:53
Azért nem semmi, mit ki nem bír az NRS
MCPite; csinálhatnál akkor a lengõkarról is képet, én nem is látom az alsó likat.. De elhelyezkedésétõl függõen valszeg kicsit több lesz az útja, magasabban lesz a gép alja, és meredekebb lesz a fejcsõszög. De minek tennének rá olyan rögzítési pontot, amit nem szabad használni? Nem inkább arról van szó, h túlfolyótartályos tagot egyes pontokban hogyan NEM szabad rögzíteni?
Írta 2008. július 30. - 09:48
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. július 30. - 09:19
Másfél év tuán eszembe jutott rákeresni a manuáljára a gépemnek (nemröhög!) oszt ilyet látok benne:
"Please use always only the lower mounting hole of the rear shock mount on the swingarm!"
Azaz ha jól értem pont hogy ellenkezõleg kellene mint ahogy most van? A mostani a lejtõzõsebb setup, az alsó a mászósabb... (ott fentebb a segge)
Forrás:http://www.scottusa....sive_series.pdf
a, hagyjam így
b, hát ha ezt írják mi a rákot kérdezek, rakjam át
c, vmit q**a benéztem mert másról van szó
d, kérem mongyon le
:prosze:
(Aki a pédéefet meglesi láthatja hogy 95mm-en van jelenleg a tag; este hama meglesem a másik állásban, 125ön, egyelõre Oleebátyja aszonta fenn érzékenyebb, és azóta úgy van ahogy vettem tõle )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. július 29. - 23:12
összenyomódáskor kell, hogy egy kicsit tudjon forogni, ha leereszted a levegõt és összenyomod kézzel ütközésig szerintem láthatod magad is.sziasztok!
lenne egy sos kérdésem, rendeltem német ebay-rõl egy speci epic carbon vázat. használt. szerintetek az normális, hogy a rugós tagnak saját tengelye körül van kb 5mm holtjátéka? olyan mintha direkt így csinálták volna de nem vagyok ebben tuti, plíz segítsetek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. július 29. - 17:03
Ezt most mégis mire?ÚR ISTEN, egy Socomot összegányolni, mert nem néz ki erõsen pffff.
Írta 2008. július 29. - 16:26
köszi a gyors segítséget!igazából szeretnék scandium vázt,kérdés,milyen az a váz ami scandium,1200gram és csak 300£ ?gyanúsan olcsó?(új a váz)
Én ilyen scandiumvázat vettem. http://cykl.cz/katal...AX 930 DISC.jpg(a képen a váz matt, de valójában fényes felületû) Nekem nagyon bejött. Súly: 1471g.(19 es) Van szürke színû is V fékfelfogatással. Ill. fekete csak tárcsás.
Nekem az utóbbi van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ja és 42000Ft-ért kaptam. Ha küldesz PÜ-t megmondom hol. Ha van még róla kérdésed kérdezz nyugodtan
Írta 2008. július 29. - 16:13
lenne egy sos kérdésem, rendeltem német ebay-rõl egy speci epic carbon vázat. használt. szerintetek az normális, hogy a rugós tagnak saját tengelye körül van kb 5mm holtjátéka? olyan mintha direkt így csinálták volna de nem vagyok ebben tuti, plíz segítsetek.
Írta 2008. július 29. - 14:51
Írta 2008. július 25. - 20:42
erre gondoltamaz könnyebb, mint az idei? hh?évrõl évre nem könnyebbek szoktak lenni?
http://www.xfactorne...nyelv=hun&db=20
ez meg az idei (a supreme csak a neve meg a színe miatt drágább)
http://www.xfactorne...nyelv=hun&db=20
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 25. - 20:33
Írta 2008. július 25. - 20:25
1460 gramm 18-asbansziasztok!
kona kula supreme 2008 váz súlyáról van valakinek pontos információja?
elõre is köszi.
most olcsón tudsz venni tavalyit (az a benetton zöld/fehér) az még a régi kerekcsöves , majdnem 100 grammal könyebb. (1376 g)
Írta 2008. július 25. - 20:23
kona kula supreme 2008 váz súlyáról van valakinek pontos információja?
elõre is köszi.
Írta 2008. július 24. - 16:16
én pl nem szeretem hogy elöl 10 centinél többet mozog a bicó, hátul meg semmit. akkor inkább egy kisfully kb 10-13 centi úttal ha már elöl 14 van bár ez ízlés kérdése. a súlyelõny viszont elvitathatatlan, meg az ár is.
Írta 2008. július 24. - 12:36
tárcsás acél merevváz:
kona explosif (én is olyat szeretnék csak baromi drága még leárazva is, az én pénztárcámhoz képest)
ns society ( www.bikediszkont.hu ) ez se olcsó, de olcsóbb mint a kona, és lehet durván is használni nagy villával (140mm-ig) értelme nincs de legalább erõs
miért ne lenne értelme? ballonos külsõ hátra is meg egy Fox 32 vanilla villa és va egy könnyû erõs am/trail bicód, nem?
az úgy simán tuti, viszonylag könnyû és használható...és ha mondjuk külföldrõl rendeled meg (pl.: crc) kb 20 ezret spórolsz is:)!
Írta 2008. július 24. - 00:44
kona explosif (én is olyat szeretnék csak baromi drága még leárazva is, az én pénztárcámhoz képest)
ns society ( www.bikediszkont.hu ) ez se olcsó, de olcsóbb mint a kona, és lehet durván is használni nagy villával (140mm-ig) értelme nincs de legalább erõs
Írta 2008. július 24. - 00:17
tárcsaféket is fogadni képes cc-s acél vázból mit ajánlanátok?
/kb. olyasmi minõséget gondoltam, mint a "régi" '98-as crux./
eddig csak ezt találtam itthon:
http://xfactornet.hu...un&db=20&kezd=0
Ilyen vázat vett ismerõsöm tavaly, majd fél áv aszfaltos használat után elreccsent. A felsõcsõ anyaghibás volt vagy mi.
Én nagyon csorgattam rá a nyálam, fõleg, hogy merevvillával volt használva.
Írta 2008. július 24. - 00:04
Írta 2008. július 23. - 23:21
a DAWGgal volt ennyi gond? Én annyira nem féltem a szkandit, Tig súlyát és KOnásandrás stílusát is bírta..azért még mindig kb feleannyi mint a karbon
(és a jelek szerint tartósabb is )
itthon kb nem is lehet mást kapni csak konát
amúgymeg megint szopat a stumpi fsr. most kotyog az egyik forgáspont
mindenestre vettem egy 30,0-ás thomson nyeregcsövet.
Írta 2008. július 23. - 23:11
azért még mindig kb feleannyi mint a karbonAluminium ötvözet. Rugalmasabb, erõsebb, könnyebb mint a "normál". Tehát a 6061 vagy a 7075 (vagy nemtom, nem vok anyagmérnök).
Drága mint az állat, és nem is biztos hogy megéri ennyit fizetni érte, akkor már inkább karbon.
A leghíresebb scandiumváz talán a Konáé.
(és a jelek szerint tartósabb is )
itthon kb nem is lehet mást kapni csak konát
amúgymeg megint szopat a stumpi fsr. most kotyog az egyik forgáspont
mindenestre vettem egy 30,0-ás thomson nyeregcsövet.
Írta 2008. július 23. - 23:09
Drága mint az állat, és nem is biztos hogy megéri ennyit fizetni érte, akkor már inkább karbon.
A leghíresebb scandiumváz talán a Konáé.