hát én 183 vagyok és országutiból 56ost használok, én kicsit kicsinek érzem az 52-st
Lehet a tied nagy nem?
hát én 183 vagyok és országutiból 56ost használok, én kicsit kicsinek érzem az 52-st
Hi
Megtudna vki mondani hogy 185cm-hez jo-e a 52cm-es váz?
Merida crossway 300 kerekparrol lenne szo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
lehet hogy szikláson nem függõleges hajtókarral kéne menni... vagy kanyarban a belsõ oldalon ha lent van a pedál akkor bizony úgy is leérhet. mondjuk egy demo vagy egy stab sokkal alacsonyabb közepû váz. azért is fordulnak olyan jól. illetve jól lehet õket dönteni. meg kell tanulni biciklizni, amúgy a gyárin se ér le a hajtókar. (bighit 1 ugye)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
3-4 centi telóútkülönbség ad kb 1 centi kcsapágymagaságbeli különbséget, szal kb elhanyagolhatóinkább attól félek alacsonyan lenne túlzottan a monoblokk és leérne mindenhol
vagy ez hülyeség?
az "occsó" alap szereltségûben gyárilag is az vanbighit fsr nagyon hülyén állna 150es villával?
(ideiglenesen lenne így kb fél évig)
2008-as, de itt van konkrétan:ha 2007 elõtti akkor picit hoszabb mint a speci, ha idei (tavaly nem volt 18-as) akkor rövidbb cca 1 centivel
ha 2007 elõtti akkor picit hoszabb mint a speci, ha idei (tavaly nem volt 18-as) akkor rövidbb cca 1 centivelhi!
eddig 17-es speci és GT vázat használtam, most viszont láttam egy magellan pyxist, ami jó lenne, csak 18-as. nem tudja valaki, mennyivel hosszabb a felsõcsõ és a nyeregvázcsõ? köszi a válaszokat
hi!
eddig 17-es speci és GT vázat használtam, most viszont láttam egy magellan pyxist, ami jó lenne, csak 18-as. nem tudja valaki, mennyivel hosszabb a felsõcsõ és a nyeregvázcsõ? köszi a válaszokat
A sebesség mindent megold.