nekem van otthon egy 15"ös magellan dracom, az simán jó volt egy hasonló magasságú leányzónak...
nem tudom, hogy mennyiért és hogy szerzed a kona-t, de ilyet már találsz apróban ~10-ért.
mondjuk a 120as villa felejtõs bele

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
most megin elbizonytalanodtam
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
nem tom én pl. egyáltalán nem tudok felfelé (meg egyáltalán) menni egy abnormálisan rövid bringával. azt sosem értettem, azért mert lejtözünk miért kell letolni a nyerget (jó alapból nem kell elmebeteg módón kihúzni).köszi .)
a) mert felfele ugysincs sietés, lefele meg sokkal rosszabb egy cc váz letolt nyereggel, mint egy normális geojú pici dirt. legalábbis én így tapasztaltam. 14es polarxszel anno végigtoltam kõszegi maratont...
Firemountainban gondolkodtam még. De abban meg hogy állna egy 120as villa? Meg ha jól sejtem hosszabb is, alacsonyabban van a mono stb.
b, jólVélemény kellene.
13"os kona shred jó lesz egy ~162cm-es lánynak? Értsd. ki lehet-e annyira húzni a nyerget értelmes (max 400as) nyeregcsõvel, hogy nyújtva legyen a lába?
Lesz rajt váltó, meg uturnos villa, hogy felfele is lehessen használni, meg kisebb túrákra elmenni, de mivel lefele is menne a leány úgy gondoltam, hogy egy kisebb vázat könyebben kezel majd.
másik
jól látom, hogy a 2008as vázba félintegrált fejcsapágy kell?
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Probikeban van 165-ös tag, manituo-ból több darab is volr nekik, de xfactorban/hajduban/ is tuti lesz ilyen, csak ott foxból. ne spórolj ezen, ha nem töröd el a vázat,akkor legalább jó darabig nem kell hozzáányúlni és még jól is fog mozogni. 200as tag nagyon nagy bele, szar lesz a geometria plusz bele fog érni a kerék a nyeregvázcsõbe.Sziasztok!
Következõ kérdéssel fordulnék hozzátok:
van egy 2004-es kikapu vázam
ehez gyárilag 165mm szemtávolságú tagot írnak elõ de én csak 200-ast tudok szerezni hozzá
a másik pedig a lánchossz mennyire változik menetközben mert egysebességes csodát szeretnék belõle. tanácsokat kérek össztelós profiktól mert én eddig merev voltam