Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Van egy Focus First Team vázam tag nélkül.165-ös tagot fogad

Nekem meg van hozzá tagom ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

UMFbarney

UMFbarney

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

komplett gép nem jön szóba? sokkal jobban jársz szerintem, ha megevszel valamit egészben, még ha a végén az összes alkatrészt le is cseréled.
csak specikbõl tudok kiindulni, de a stumpi fsr váz 400 a bicikli meg 600 tuti nem éri meg vázat venni.

...
most raktam össze a hardy-3 mam.. a gyári gép 120 e.
én ennyibõl raktam össze az enyém...->(tény hogy jól vettem mindent)
hardy 3 mas váz- 13 e
FSA pounder cromo 38 as tányérral rockringgel + fsa platinum DH ISIS monoblokk 25e
Marzó Dirt jam comp teló - 15 e
hátsó kerék- mtx 14e ns coaster ss 8 e füzetés 5e
elsõ kerék volt...
kormány : acor AHB 3000 ft
stucni bikepos flame 6500
pedál odyssey... 3500
lánc 2000 külsõ gumi belsõ gumi 5 összesen
markolat 2000.. fék nincs.. tehát összesen:összesen a sallangokkal 1 ütt: 110000 ft... és ez nem 1 RST teleszkópos szar..:D
ennyi... sztem.. de ehhez szerencse kell!
üdv

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,052 posts

Feltöltött kép
Ezt Kishercegnek. Meg, valójában mindenkinek. A Cannondale-nél még a hajlított csöveket is képesek kívánatossá tenni.

köszi, de szerintem sem igazán jó küllemû bicaj. :( c'dale-bõl a rush tetszik. vázügyben még nézelõdök, lehet megnézem élõben ezt az orbea-t, ha van a bemutatótermükben.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Ok,tolj majd egy mailt az arpi07@freemail.hu ra hogy ne felejtsem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tetszik:D Januárban majd megnézném ilyen geometriát szeretnék és még a szín is stimt
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Anyagi helyzetem miatt használt ,és nem sürgõs

Van egy Focus First Team vázam tag nélkül.165-ös tagot fogad,90-100 az útja,teljesen merevfarú geometria,tag a felsõcsõben.0km WCS félintegrált fejcsapi van benne és 50 pénz.Ilyen mint a képen,világoskék-fehér.[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/081230/first_team_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

új vagy használt?

Anyagi helyzetem miatt használt ,és nem sürgõs

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Aki Mongoose Ritual vázat keresett az elébb, annak annyit tudok segíteni, hogy Ritual Dirt bringa jött a Malihoz ehónapban. Nekem ezt írtál a mailben.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Segitsetek keresek olyany ösztelos vázat 180cm-hez maratonra amibe elég elöl a 80-as teló (nem akarom lecserélni a mostani foxot) a régi bringát épiteném át ha találnék valami árban is kedvezöt.

új vagy használt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kona king/kikapu, cannondale Scalpel, giant anthem vagy valami softtail

Kala: nem akarlak elkeseriteni de ez az uj scalpel szerintem egyenesen hanyinger.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Segitsetek keresek olyany ösztelos vázat 180cm-hez maratonra amibe elég elöl a 80-as teló (nem akarom lecserélni a mostani foxot) a régi bringát épiteném át ha találnék valami árban is kedvezöt.

bznt

bznt

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
szeretnék egy mongoose ritual vázat de sehol nem találok magyar oldalt, vagy boltot ahonnan lehetne rendelni nem tudna valaki segiteni a megszerzésében:)

köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Feltöltött kép
Ezt Kishercegnek. Meg, valójában mindenkinek. A Cannondale-nél még a hajlított csöveket is képesek kívánatossá tenni.

neked

sztem meg a legcsúnyább hajlítgatott
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Feltöltött kép

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

ha minden jól megy, a jövõ év folyamán szeretnék egy új vázat. össztelós, 100-120mm közötti úttal rendelkezõ, inkább kicsit cc-s darab az elképzelés. a jelenlegi teló (RS rev 115/130) és cuccok mennének bele/rá, tehát csak váz. nézelõdtem, olvasgattam és eddig ezek vannak "versenyben":

1. orbea occam
2. giant anthem x
3. kona one20 supreme (és giant trance x)

az orbea kép és olvasottak alapján nagyon bejön, bár élõben még nem sikerült megnézni. elvileg 2,7kg, 115mm-t mozog, elvileg fox rp23 van hozzá és 25xeFt. elvileg itthon is kapható. hasonlít a sc superlightra, c'dale rush-ra, kicsit az orange 5-ra, de ezeknél barátságosabb és fõleg megfizethetõ. tetszik.
az anthem x-et is csak képek/adatok szintjén ismerem, viszont errõl teszteket is olvastam már, nagyon jók a visszajelzések. tömege kb 2,3-2,4kg, viszont "csak" 100mm és nekem inkább versenyváznak tûnik. itthon nem tudom mikor lesz(?). külföldön kb 300eFt körül elérhetõ.
a one20 supreme szimpatikus, az ára 270eFt is jónak tûnik, itthon elérhetõ, súlyra/rugóútra is jó, de mégis "csak egy kona":) mellette szól a vázanyag ellene az, hogy nekem nem igazán szimpatikus a négykaros felfüggesztés, bár lehet hogy élõben jól dolgozik.
a trance x bár súlyra/rugóútra jó, viszont 300eFt körül van, és igazából nem tetszik a sok girbe-gurba csõ. viszont giant :) és a maestro nálam már bevállt. lehet megvárom, 2010-re lesz-e módosítva.
nézegettem még trek ex-t is de végül kiesett.

szal eddig az orbea, esetleg a kona. vélemények, tapasztalatok, esetleg ötletek, más javaslatok?

Szerintem hallgass tiggerre, szóval Stumpi FSR:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

komplett gép nem jön szóba? sokkal jobban jársz szerintem, ha megevszel valamit egészben, még ha a végén az összes alkatrészt le is cseréled.
csak specikbõl tudok kiindulni, de a stumpi fsr váz 400 a bicikli meg 600 tuti nem éri meg vázat venni.

ez azért inkább csak specire igaz

konát pl csak és kizárólag vázként szabad venni

meg az ember amúgy is elvbõl vesz vázat, nem komplett cuccost :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ha minden jól megy, a jövõ év folyamán szeretnék egy új vázat. össztelós, 100-120mm közötti úttal rendelkezõ, inkább kicsit cc-s darab az elképzelés. a jelenlegi teló (RS rev 115/130) és cuccok mennének bele/rá, tehát csak váz. nézelõdtem, olvasgattam és eddig ezek vannak "versenyben":

1. orbea occam
2. giant anthem x
3. kona one20 supreme (és giant trance x)

az orbea kép és olvasottak alapján nagyon bejön, bár élõben még nem sikerült megnézni. elvileg 2,7kg, 115mm-t mozog, elvileg fox rp23 van hozzá és 25xeFt. elvileg itthon is kapható. hasonlít a sc superlightra, c'dale rush-ra, kicsit az orange 5-ra, de ezeknél barátságosabb és fõleg megfizethetõ. tetszik.
az anthem x-et is csak képek/adatok szintjén ismerem, viszont errõl teszteket is olvastam már, nagyon jók a visszajelzések. tömege kb 2,3-2,4kg, viszont "csak" 100mm és nekem inkább versenyváznak tûnik. itthon nem tudom mikor lesz(?). külföldön kb 300eFt körül elérhetõ.
a one20 supreme szimpatikus, az ára 270eFt is jónak tûnik, itthon elérhetõ, súlyra/rugóútra is jó, de mégis "csak egy kona":) mellette szól a vázanyag ellene az, hogy nekem nem igazán szimpatikus a négykaros felfüggesztés, bár lehet hogy élõben jól dolgozik.
a trance x bár súlyra/rugóútra jó, viszont 300eFt körül van, és igazából nem tetszik a sok girbe-gurba csõ. viszont giant :) és a maestro nálam már bevállt. lehet megvárom, 2010-re lesz-e módosítva.
nézegettem még trek ex-t is de végül kiesett.

szal eddig az orbea, esetleg a kona. vélemények, tapasztalatok, esetleg ötletek, más javaslatok?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Oks, köszi!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Sziasztok!

Ezt a vázat valaki be tudja azonosítani?
Esetleg vélemény róla, és a rugóstagról, már ha ennyibõl lehet...

Köszi!

Ott van hogy MAXX.Német cucc,volt belõle a Razormaxx,speedmax stb.
www.maxx.de

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Sziasztok!

Ezt a vázat valaki be tudja azonosítani?
Esetleg vélemény róla, és a rugóstagról, már ha ennyibõl lehet...

Köszi!