Nekem meg van hozzá tagomVan egy Focus First Team vázam tag nélkül.165-ös tagot fogad
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2008. December 31. - 08:47
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. December 30. - 21:37
...komplett gép nem jön szóba? sokkal jobban jársz szerintem, ha megevszel valamit egészben, még ha a végén az összes alkatrészt le is cseréled.
csak specikbõl tudok kiindulni, de a stumpi fsr váz 400 a bicikli meg 600 tuti nem éri meg vázat venni.
most raktam össze a hardy-3 mam.. a gyári gép 120 e.
én ennyibõl raktam össze az enyém...->(tény hogy jól vettem mindent)
hardy 3 mas váz- 13 e
FSA pounder cromo 38 as tányérral rockringgel + fsa platinum DH ISIS monoblokk 25e
Marzó Dirt jam comp teló - 15 e
hátsó kerék- mtx 14e ns coaster ss 8 e füzetés 5e
elsõ kerék volt...
kormány : acor AHB 3000 ft
stucni bikepos flame 6500
pedál odyssey... 3500
lánc 2000 külsõ gumi belsõ gumi 5 összesen
markolat 2000.. fék nincs.. tehát összesen:összesen a sallangokkal 1 ütt: 110000 ft... és ez nem 1 RST teleszkópos szar..
ennyi... sztem.. de ehhez szerencse kell!
üdv
Posted 2008. December 30. - 18:54
Ezt Kishercegnek. Meg, valójában mindenkinek. A Cannondale-nél még a hajlított csöveket is képesek kívánatossá tenni.
köszi, de szerintem sem igazán jó küllemû bicaj. c'dale-bõl a rush tetszik. vázügyben még nézelõdök, lehet megnézem élõben ezt az orbea-t, ha van a bemutatótermükben.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2008. December 30. - 14:56
Posted 2008. December 30. - 14:53
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2008. December 30. - 14:41
Anyagi helyzetem miatt használt ,és nem sürgõs
Van egy Focus First Team vázam tag nélkül.165-ös tagot fogad,90-100 az útja,teljesen merevfarú geometria,tag a felsõcsõben.0km WCS félintegrált fejcsapi van benne és 50 pénz.Ilyen mint a képen,világoskék-fehér.[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/081230/first_team_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Posted 2008. December 30. - 14:33
Anyagi helyzetem miatt használt ,és nem sürgõsúj vagy használt?
Posted 2008. December 30. - 13:46
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. December 30. - 13:36
Segitsetek keresek olyany ösztelos vázat 180cm-hez maratonra amibe elég elöl a 80-as teló (nem akarom lecserélni a mostani foxot) a régi bringát épiteném át ha találnék valami árban is kedvezöt.
új vagy használt?
Posted 2008. December 30. - 13:00
Kala: nem akarlak elkeseriteni de ez az uj scalpel szerintem egyenesen hanyinger.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 30. - 12:48
Posted 2008. December 28. - 15:00
köszi!
Posted 2008. December 28. - 13:57
Posted 2008. December 28. - 11:10
Posted 2008. December 27. - 21:54
ha minden jól megy, a jövõ év folyamán szeretnék egy új vázat. össztelós, 100-120mm közötti úttal rendelkezõ, inkább kicsit cc-s darab az elképzelés. a jelenlegi teló (RS rev 115/130) és cuccok mennének bele/rá, tehát csak váz. nézelõdtem, olvasgattam és eddig ezek vannak "versenyben":
1. orbea occam
2. giant anthem x
3. kona one20 supreme (és giant trance x)
az orbea kép és olvasottak alapján nagyon bejön, bár élõben még nem sikerült megnézni. elvileg 2,7kg, 115mm-t mozog, elvileg fox rp23 van hozzá és 25xeFt. elvileg itthon is kapható. hasonlít a sc superlightra, c'dale rush-ra, kicsit az orange 5-ra, de ezeknél barátságosabb és fõleg megfizethetõ. tetszik.
az anthem x-et is csak képek/adatok szintjén ismerem, viszont errõl teszteket is olvastam már, nagyon jók a visszajelzések. tömege kb 2,3-2,4kg, viszont "csak" 100mm és nekem inkább versenyváznak tûnik. itthon nem tudom mikor lesz(?). külföldön kb 300eFt körül elérhetõ.
a one20 supreme szimpatikus, az ára 270eFt is jónak tûnik, itthon elérhetõ, súlyra/rugóútra is jó, de mégis "csak egy kona":) mellette szól a vázanyag ellene az, hogy nekem nem igazán szimpatikus a négykaros felfüggesztés, bár lehet hogy élõben jól dolgozik.
a trance x bár súlyra/rugóútra jó, viszont 300eFt körül van, és igazából nem tetszik a sok girbe-gurba csõ. viszont giant és a maestro nálam már bevállt. lehet megvárom, 2010-re lesz-e módosítva.
nézegettem még trek ex-t is de végül kiesett.
szal eddig az orbea, esetleg a kona. vélemények, tapasztalatok, esetleg ötletek, más javaslatok?
Szerintem hallgass tiggerre, szóval Stumpi FSR:D
Posted 2008. December 27. - 19:48
ez azért inkább csak specire igazkomplett gép nem jön szóba? sokkal jobban jársz szerintem, ha megevszel valamit egészben, még ha a végén az összes alkatrészt le is cseréled.
csak specikbõl tudok kiindulni, de a stumpi fsr váz 400 a bicikli meg 600 tuti nem éri meg vázat venni.
konát pl csak és kizárólag vázként szabad venni
meg az ember amúgy is elvbõl vesz vázat, nem komplett cuccost
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 27. - 19:34
komplett gép nem jön szóba? sokkal jobban jársz szerintem, ha megevszel valamit egészben, még ha a végén az összes alkatrészt le is cseréled.ha minden jól megy, a jövõ év folyamán szeretnék egy új vázat. össztelós, 100-120mm közötti úttal rendelkezõ, inkább kicsit cc-s darab az elképzelés. a jelenlegi teló (RS rev 115/130) és cuccok mennének bele/rá, tehát csak váz. nézelõdtem, olvasgattam és eddig ezek vannak "versenyben":
1. orbea occam
2. giant anthem x
3. kona one20 supreme (és giant trance x)
az orbea kép és olvasottak alapján nagyon bejön, bár élõben még nem sikerült megnézni. elvileg 2,7kg, 115mm-t mozog, elvileg fox rp23 van hozzá és 25xeFt. elvileg itthon is kapható. hasonlít a sc superlightra, c'dale rush-ra, kicsit az orange 5-ra, de ezeknél barátságosabb és fõleg megfizethetõ. tetszik.
az anthem x-et is csak képek/adatok szintjén ismerem, viszont errõl teszteket is olvastam már, nagyon jók a visszajelzések. tömege kb 2,3-2,4kg, viszont "csak" 100mm és nekem inkább versenyváznak tûnik. itthon nem tudom mikor lesz(?). külföldön kb 300eFt körül elérhetõ.
a one20 supreme szimpatikus, az ára 270eFt is jónak tûnik, itthon elérhetõ, súlyra/rugóútra is jó, de mégis "csak egy kona":) mellette szól a vázanyag ellene az, hogy nekem nem igazán szimpatikus a négykaros felfüggesztés, bár lehet hogy élõben jól dolgozik.
a trance x bár súlyra/rugóútra jó, viszont 300eFt körül van, és igazából nem tetszik a sok girbe-gurba csõ. viszont giant és a maestro nálam már bevállt. lehet megvárom, 2010-re lesz-e módosítva.
nézegettem még trek ex-t is de végül kiesett.
szal eddig az orbea, esetleg a kona. vélemények, tapasztalatok, esetleg ötletek, más javaslatok?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.