Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, latszik hogy csak fel kell ra tenni egy papucsot es kesz. gondolom kellett egy vevonek de nem volt, igy levadasztak errol hogy majd eladaskor potoljak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Egyik sem, csak a cserélhetõ váltótartófül nélkül fotózták le.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://piacter.bikem...t=201346&cat=15 - ez ilyen egysebességes dolog, vagy törött papuccsal fotózták le?

Gedough

Gedough

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Helló!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet csapágyat cserélni a KONA vázak fõ forgáspontjában (legalábbis a bear/dawg/coiler vonalon)? Mert a csapágyak közötti távtartó rész pont olyan magas, mint a csapágyak belsõ átmérõje. Egyszerre ki lehet lassan húzatni egyik irányba az egészet(4csap.+távtartó)? Vagy mi a helyes eljárás?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

jo lesz bele.

Köszönöm szépen az infót!!! Ha azt is megtudod mondani,hogy az üléscsõ mérete mekkora akkor a mai napra boldogabbá tettél mint a barátnõm :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jo lesz bele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Halihó sporttársak!
Igazából nem tudom,hogy ez-e a megfelelõ topik de lenne egy olyan kérdésem,hogy:kinéztem egy magellán vega dh vázat,és nem tudom,hogy a most vásárolt hajtókarom bele megy-e. Ez konkrétan egy kéttárcsás 09-es simano slx.
Elõre is köszönöm a válaszotokat,és ha esetleg nem jó akkor mit tudnátok ajánlani.

http://www.bringabut...arlas/276/4042/
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ezzel vitatkoznék.:chin:

mivel gyakorlatban nem fogjuk tudni eldönteni....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
bocsánat az esetleges offért, de számomra sosem volt világos, h. néhány gépben milyen megfontolásból van fordított helyzetben a tag. esetleg a rugózott tömeg csökkentése..?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Legalábbis a rugózásban nem sokat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

én meg nyugodtan mernék tenni rá hogy ha nem tudnád melyiken ülsz nem nagyon éreznél klönbséget (azonos tggal persze)

Ezzel vitatkoznék.:chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

most nem akarom tulragozni a dolgot, de akkoris eleg nehez tagadni a hasonlosagot. tradicionalis elso haromszog, fuggolegesen allo rugostag, paralelogramma hatso resz. kona, turner faux-bar, ellsworth, canyon stb horst link. ugyanaz a rendszer.

tudom hogy ettol fuggetlenul meg tervezes kerdese es tok mas karakterisztikaja lesz a mozgasnak, de ha csak a vazak felepiteset veszed figyelembe akkor igenis ugyanugy neznek ki :)

én meg nyugodtan mernék tenni rá hogy ha nem tudnád melyiken ülsz nem nagyon éreznél klönbséget (azonos tggal persze)

ellsworth (az epifan) ilyen zöldben, kékben brutkó jól néz ki, csak azért nem vettem anno mert nem az én súlyomhoz van tervezve. összetörögetni meg drága, bármilyen gari van rá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Egyáltalán nem tagadom, hogy hasonlóság lenne. Sõt nyugodtan ide vehetjük a Horst-Linkes Turnereket, de az új DW-linkes gépek elsõ háromszögét is.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most nem akarom tulragozni a dolgot, de akkoris eleg nehez tagadni a hasonlosagot. tradicionalis elso haromszog, fuggolegesen allo rugostag, paralelogramma hatso resz. kona, turner faux-bar, ellsworth, canyon stb horst link. ugyanaz a rendszer.

tudom hogy ettol fuggetlenul meg tervezes kerdese es tok mas karakterisztikaja lesz a mozgasnak, de ha csak a vazak felepiteset veszed figyelembe akkor igenis ugyanugy neznek ki :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Öreg, állott vicc ez. Szaga van:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mert a kona is pontosan igy nez ki minusz a horst link :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

es par evvel ezelott a turnerek is mind ugyanigy neztek ki ;) a dhr-en kivul persze.

Na persze:D
Ezzel az erõvel mondhatnál Konát vagy bármilyen más, Horst Linkes gépet.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem, bar mult heten voltam egy boltban es logott az ablakban egy [ilyen :D] narancssarga eloxalt id, na az szupperszekszi volt.

es par evvel ezelott a turnerek is mind ugyanigy neztek ki ;) a dhr-en kivul persze.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy nekem kinézetre se jön be.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de szep :)

Feltöltött kép

csak sajnos £2200 a vaz. hasonlo kategorias vaz ami mondjuk Ventana, Yeti, Santa Cruz, Turner [egyik sem az a tucat nev] 4-5-600 fonttal olcsobb. az egy jobbfajta Fox villa ara.

RAUH-Welt
B E G R I F F