szemre nagyon tetszetõsek..ill. nekem:D másik kérdésem, hogy pl az alu változatbol a vázak ugyanazok csak a felszereltség más ill a rugostag?csak mert szinvilágban az rc 4.0 bejövös lenne:)
fox f80x-el jo páros lenne?
Ajánljatok nekem dirt street vázat, ami erõsebb az acél Hardy-nál, mert elrepesztette homlokcsõ merevítésnél, és nyeregvázcsõnél. Kevés dolog van amit nem tud, de mindent kipróbál, ellenben szépen bicózik. Tippek?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Nem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketman
hat...igen kotomi007 en is hallottam,hogy nem a legmenobb vazak....de hogyha làjtos bicozasra kellene neki akkor megteszi az is amugy meg Hotte passz nem tom az arat...ugy 35000 korul lehet talan.....
Nem baj, köszi. Ez már egy jó kiinduló pont. Lájtosra kéne és elsõsorban 4 cross pályán szeretném vele próbálgatni a tudásom. De még csak terv. Bár már formálódik.hat...igen kotomi007 en is hallottam,hogy nem a legmenobb vazak....de hogyha làjtos bicozasra kellene neki akkor megteszi az is amugy meg Hotte passz nem tom az arat...ugy 35000 korul lehet talan.....
Körülbelül mennyi az ára?altrix airborn szerintem jo kis vaz es nem is draga....
altrix airborn szerintem jo kis vaz es nem is draga....
RAUH-Welt
B E G R I F F
sztem max 22segitsetek legyszi! uj vazat veszek a kiszemelt egy merida hfs 3000 D az en sajat bringam az egy merida (2003-as) es 20''-as a felso cso hossza 560 mm a nyeregvaz cso hossza pedig 505 mm jo dontes lenne a 24''-es meret??? az en magassagom kb 1.92 koszi a segitseget elore is!
Nem jó döntés. "22-es méretet válassz! Egyébként meg: http://www.bikefun.hu/downloads/listsegitsetek legyszi! uj vazat veszek a kiszemelt egy merida hfs 3000 D az en sajat bringam az egy merida (2003-as) es 20''-as a felso cso hossza 560 mm a nyeregvaz cso hossza pedig 505 mm jo dontes lenne a 24''-es meret??? az en magassagom kb 1.92 koszi a segitseget elore is!
kezdõ kérdés: mit jelent a vázméret és milyen hatása van a riderre, valamint a vázméret változásával ugye a szögek nem változnak csak a tengelytáv és a felsõcsõ hossz.