Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ezt úgy veszem, h 18-ast keresel :)
Nem feltétlen saját miatt kérdem. De NRS-t csak 16-os méretben tudok :-/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha kell Kala gépe akkor siess. :) Ahogy elment a scutum, én lecsapok a vázra.

A sebesség mindent megold.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

Szerintem is kell :) Milyen méret?

Igen Kala, anthem jó lenne. De kék. KÉK :D. Csapatom pirosfehér, fehéret vagy feketét akarnék:) vagy csak sírok mint egy lány, és örüljek hogy baráti áron van egy jó méretû jó konstrukciójú KÉK váz?:) (súgd meg hány kiló;) )
Meguntam az aláírásom....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ájm bekk!

elkezdetm új gépet építeni. Valaki segítsen már nekem, kell nekem fulltelós váz maratonozni? Vagy csak bedõltem a trendeknek?

Komolyan, segítsen valaki. Sosem volt még fullym, és nem tudom megéri-e cipelni a plusz súlyt (vegyük hozzá hogy most 1,3 kilós vázzal tekerek).

Szerintem is kell :) Milyen méret?

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
az a baj, hogy nagyonnéha. most van egy kék túl kicsi NRS, de Xtc kellene. Vagy hasonló mászós nem-lockolós konstrukció (Speci epic kicsit sok)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

mondom, én is nézegettem, jó vétel volt. Súlyra mennyit tudott?

Amúgy ha már tényleg "kell" nekem egy fully, jól jönne egy tipp hol találok Xtc NRS-t.

apróban néha
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
mondom, én is nézegettem, jó vétel volt. Súlyra mennyit tudott?

Amúgy ha már tényleg "kell" nekem egy fully, jól jönne egy tipp hol találok Xtc NRS-t.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ja, nálam landolt a speci. Asszony rám is pirított, hogy nem voltam elég paranoiás a vásárlásnál. De ha kiderül, hogy mégse jó, akkor "ismerem az eladó srác ábrázatát" :)

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ez a megfogalmazás... :P
Átalakult a váz motorváltóvá. Én meg maradtam a merevgépnél. Egyszer remélem, hamarosan újra lesz fullim :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
mármint a "kell"-t?

Jaj, tényleg, láttam a specidet, gondolkodtam is rajta. Sikerült rásózni Trifóra?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És ezt remélem Trifó is megerõsíti, nagyon hamar :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

ájm bekk!

elkezdetm új gépet építeni. Valaki segítsen már nekem, kell nekem fulltelós váz maratonozni? Vagy csak bedõltem a trendeknek?

Komolyan, segítsen valaki. Sosem volt még fullym, és nem tudom megéri-e cipelni a plusz súlyt (vegyük hozzá hogy most 1,3 kilós vázzal tekerek).

kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
ájm bekk!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

vajon mindegyik ktm hosszabb, mint mas gyartok vazai hasonlo magassaggal?
nekem a knoxville csak ugy lett kenyelmes, h. 50 mm-s stucni van rajta, meg 1" emelkedesu kormany. epp a napokban gondolkodtam, h. kisebb vazzal kellett volna vegyem a gepet?

igazából nem extrém hosszú, ugyanígy vannak méretezve a konák (elsõsorban a magas középcsapágy miatt) is csak ott több méret van...a specikbõl a mervfarúak is ilyen hosszúak. csak ahhoz viszonyitva mondtam hogy 48-as ami nagyjából 19-es (18,88) az egy jó másfél centivel hosszabb mint egy átlag 19-es merevfarú

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
vajon mindegyik ktm hosszabb, mint mas gyartok vazai hasonlo magassaggal?
nekem a knoxville csak ugy lett kenyelmes, h. 50 mm-s stucni van rajta, meg 1" emelkedesu kormany. epp a napokban gondolkodtam, h. kisebb vazzal kellett volna vegyem a gepet?

viszont hosszúak
a 43 as olyan hosszú mint egy átlag 18-as, a 48-as meg egy jó bõ 20-as váz hossza

"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Nem RC 4.0. Egyedi setup mindkettô és a Score RC 3.0 (fekete-fehér) vázra épültek Radium RL taggal. Tagról nem tudok nyilatkozni. Méretbôl a fent linkelt oldalon négy méretet adnak meg. (Vázméret: 38 cm - 43 cm - 48 cm - 53 cm).Neked 48-as passzol a magasságodhoz, ha jól számolom az 18"-as váz...

Ha ennyi pénzt szeretnél költeni :), akkor próbáld meg személyesen megtekinteni a kiszemelt bringát (RC 4.0). Élôben szépek az általam látott Score-ok.

viszont hosszúak
a 43 as olyan hosszú mint egy átlag 18-as, a 48-as meg egy jó bõ 20-as váz hossza

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

köszi!
esetleg valamelyik nem rc 4.0? megnéznék pár képet róla,ami nem katalogusból származik..:)
a radium rl tagról vélemény?
ill. én 181-2 cm vagyok,milyen vázméret kellene nekem ebbõl?

Nem RC 4.0. Egyedi setup mindkettô és a Score RC 3.0 (fekete-fehér) vázra épültek Radium RL taggal. Tagról nem tudok nyilatkozni. Méretbôl a fent linkelt oldalon négy méretet adnak meg. (Vázméret: 38 cm - 43 cm - 48 cm - 53 cm).Neked 48-as passzol a magasságodhoz, ha jól számolom az 18"-as váz...

Ha ennyi pénzt szeretnél költeni :), akkor próbáld meg személyesen megtekinteni a kiszemelt bringát (RC 4.0). Élôben szépek az általam látott Score-ok.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
köszi!
esetleg valamelyik nem rc 4.0? megnéznék pár képet róla,ami nem katalogusból származik..:)
a radium rl tagról vélemény?
ill. én 181-2 cm vagyok,milyen vázméret kellene nekem ebbõl?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

ktm score vázakrol vélemény?tapasztalat?:)
szemre nagyon tetszetõsek..ill. nekem:D másik kérdésem, hogy pl az alu változatbol a vázak ugyanazok csak a felszereltség más ill a rugostag?csak mert szinvilágban az rc 4.0 bejövös lenne:)
fox f80x-el jo páros lenne?

Egy váztípusra épülnek, természetesen. A részleteket itt megtalálod
http://www.ktmteam.h...x.php?site=race

Saját tapasztalatom nincs, de két KTM Score - nem gyári és más más setuppal - tulajdonossal szoktam tekerni idônként. Nagyon elégedettek mindketten a bringa mozgásával és teljesítményével. Imádják :) Gyárilag 100mm-es telókkal szerelik. Én e felé hajlanék, de ez nem zárja ki a F80X-et.
Egyébként a BikMag 2009. március-áprilisi számában tesztelve
http://bikemag.hu/fr...marcius-aprilis

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
ktm score vázakrol vélemény?tapasztalat?:)
szemre nagyon tetszetõsek..ill. nekem:D másik kérdésem, hogy pl az alu változatbol a vázak ugyanazok csak a felszereltség más ill a rugostag?csak mert szinvilágban az rc 4.0 bejövös lenne:)
fox f80x-el jo páros lenne?