meg a Probajk arulta ugyanennek a No Saint-re matricazott valtozatat anno. asszem
amit én hoztam be a Balázsnak 8)
meg a Probajk arulta ugyanennek a No Saint-re matricazott valtozatat anno. asszem
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mért ne mûködne ?a régebbi kona vázakon és a magellan pyxis fs vázon is ilyen volt a fékkonzol, csak hogy egy párat említsek. ezen én is sokszor elgondolkoztam hogy mûködik-e rendesen. valszeg igen ha a kona is ezt a rendszert használta éveken keresztül. bár valami fsr-ben jobban bíznék, az tuti nem lógatja bele a gumiba a fékpofát. bár ha belegondolsz ennél a rugóúttartománynál még nem számottevõ a fékpofák elmozdulása.
A hátsó "háromszög" egyértelmûen Astro.
Köszi mindenkinek, ha minden igaz, hamarosan lesz tapasztalatom vele.
Sziasztok!
Véleményeteket kérném errõl a vázról, xc, am-re kéne. Esetleg, ha valakinek van tippje évjáratról, jó lenne.
Köszi!
google segítségével, elvileg 2006.
- amennyiben valamit be szeretnél mutatni, és a sajátod, akkor ott a "Ki milyen bringával nyomul" topic
- idegen bringa/váz esetében a "Mutitopic"
- normális méretû képet linkelj, mert ez széthúzza a topicot
- azonos hozzászólást nem rakunk több topicba
- amennyiben valamit be szeretnél mutatni, és a sajátod, akkor ott a "Ki milyen bringával nyomul" topicCsak meg akartam mutatni, nem tudtam hogy muszáj vmit hozzá írni, bocsi.