Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
köszi a gyors válaszokat! Rob azért egy körülbelüli árat meglehet tudni, vagy még korai?:) Gondolom akkor így 600 körül lesz a végösszeg.. Ijj pedig az a 2200 dollár elég jól hangzott
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az usa weblapon irt árak nettó árak, mint az usa-ban mindenütt.
az áfa odakinn 12-15% között van, de vannak alacsonyabb áfás államok is.
ha valamibõl, akkor majd az eurós árakból lehet következtetni

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hello!

A 2010 es demo 8 váz a specialized amcsi oldalán 2200 dollárt ír összegként dhx rc 4 es taggal.
http://www.specializ...=45711&eid=4346
A kérdés az lenne , hogy itthon is ilyesmi áron lesz kapható, vagy erre még jönnek egyéb díjak esetleg , vagy egyáltalán ez a 2200 dollár a kisker ár e?

A gyártók/forgalmazók a honlapjukon végfelhasználói és nem nagykereskedelmi árakat adnak meg a termékeiknél.
Igen, jönnek egyéb díjak. Alap állapotban úgy néz ki, hogy listaár + szállítási költség, erre kapsz vámot, majd kiszabják az ÁFA-t.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hello!

A 2010 es demo 8 váz a specialized amcsi oldalán 2200 dollárt ír összegként dhx rc 4 es taggal.
http://www.specializ...=45711&eid=4346
A kérdés az lenne , hogy itthon is ilyesmi áron lesz kapható, vagy erre még jönnek egyéb díjak esetleg , vagy egyáltalán ez a 2200 dollár a kisker ár e?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
próba szerencse. nekem pl a becsúszóból van 2 centi amikor végigmozogta a villa az útját, és centire is kimozogja, szóval nem a villa a hibás, nem értem miért nem csinálták ennyivel alacsonyabbra. a beépítési magassága 63 mm-en kerek 440mm.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

szerintem kicsit chopper lesz a 80-as villával. de még talán elbírja a geo. nekem is elég lapos a fejcsõszög a 108mm-es állásban a mostani vázammal, ami már telóhoz lett tervezve, csak sokkal alacsonyabbhoz. nekem duke sl u-turn van. 63mm-en már egészséges a geo.

80as duke-nak elég alacsony a beépítési magassága, kb 44-45 cm ezért gondoltam hogy beleférne...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
szerintem kicsit chopper lesz a 80-as villával. de még talán elbírja a geo. nekem is elég lapos a fejcsõszög a 108mm-es állásban a mostani vázammal, ami már telóhoz lett tervezve, csak sokkal alacsonyabbhoz. nekem duke sl u-turn van. 63mm-en már egészséges a geo.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

md88 : 1 1/8

nekem is volna kérdésem,, van valakinek tapasztalata a trek session 88 al kapcsolatban?
elsõsorban az érdekelne hogy mit tud az evo linkage,, sunday után milyen érzés lesz?
néztem a geoját, eléggé hasonló te mégis más a felfüggesztése..

Köszi!

Vajon méretre jó lehet a 175 centimhez? (azt írta a felsõcsõhosszára hogy 55cm környéke.. csak nagynak tûnik ránézésre)

80as Duke telóval megbírkózik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ja ez a trekking topik bocs:D

nem ez a vázas topik b..meg
abba meg a trekkingváz is benne van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ja ez a trekking topik bocs:D
I don't care how it pedals

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
smokenak az a baja hogy kõnehéz biliacél, és nem igazán trekking geó.

jó minõségú cro mo vázak meg annyirq drágák -ha egyáltalán gyárt vki minõségi acélból trekking vázat- hogy érdemesebb csináltatni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás

Sziasztok!

Engem jó minõségû trekking cro-mo vázak érdekelnének. Tudtok
olyan helyet, ahol lehet vásárolni ilyen vázat? Mert úgy látom,
hogy manapság a trekking vázak tekintetében az alumínium nagyon
egyeduralkodó lett. Vagy ilyet már csak csináltatni lehet jó
méregdrágán?

próbáld meg a kona smoke 2-9 vázat. az acél, és 622-es kerék kell bele. annyira nem is drága, bár nem tudom mennyire trekkinges a geója. vagy az osztrák katarga cég csinál acél trekking vázakat, bár ha jól tudom azok nem olcsók.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
md88 : 1 1/8

nekem is volna kérdésem,, van valakinek tapasztalata a trek session 88 al kapcsolatban?
elsõsorban az érdekelne hogy mit tud az evo linkage,, sunday után milyen érzés lesz?
néztem a geoját, eléggé hasonló te mégis más a felfüggesztése..
I don't care how it pedals

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
mit gondolok ez a fejcsõ collos, vagy 1,1/8-as?

http://www.vatera.hu..._151742899.html

Megérné megvenni?

vigabi

vigabi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Engem jó minõségû trekking cro-mo vázak érdekelnének. Tudtok
olyan helyet, ahol lehet vásárolni ilyen vázat? Mert úgy látom,
hogy manapság a trekking vázak tekintetében az alumínium nagyon
egyeduralkodó lett. Vagy ilyet már csak csináltatni lehet jó
méregdrágán?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
Tigger: én nem mondtam hogy nem mûködik a fék ezzel a rendszerrel, csak hangosan gondolkodtam. de a végén oda is tettem hogy ennél a rugóút tartománynál nem számottevõ az elmozdulás.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

meg a Probajk arulta ugyanennek a No Saint-re matricazott valtozatat anno. asszem

amit én hoztam be a Balázsnak 8)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg a Probajk arulta ugyanennek a No Saint-re matricazott valtozatat anno. asszem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a nakita az osztrák EHS katalógusvázait takarja, egy évben mi is forgalmaztuk õket itthon (2007?)
a képen látható pedig magellan pixys fs néven is ismerõs lehet, szép astro váz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a régebbi kona vázakon és a magellan pyxis fs vázon is ilyen volt a fékkonzol, csak hogy egy párat említsek. ezen én is sokszor elgondolkoztam hogy mûködik-e rendesen. valszeg igen ha a kona is ezt a rendszert használta éveken keresztül. bár valami fsr-ben jobban bíznék, az tuti nem lógatja bele a gumiba a fékpofát. bár ha belegondolsz ennél a rugóúttartománynál még nem számottevõ a fékpofák elmozdulása.

mért ne mûködne ?

A hátsó "háromszög" egyértelmûen Astro.

lehet ennek a "butított' verziója

http://www.astroeng....etail.asp?id=14