Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
1583 értékelése volt az elmúlt hónapban, abból csak 4 volt negatív. Ebbõl kiindulva én nem "paráznék" a helyedben. Ha belegondolsz és csak a konkrét vevõk írnak neki (ennél valószínûleg jóval többen) akkor is napi 50 üzenetet kap.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
az a baj, hogy leszállt a lila köd, és így a slayeren kívül nemnagyon értékelek mást..:)
de ha komolyan.. akkor észérvekre hallgatok, és már rég egy 2008as dawg supreme ül mellettem az apróból, mindenféle áfa, vám és postázási mizériák helyett..
az asx egy elvesztett licitálás után került elõ, kb hirtelen felindulásból.

off
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT
nagyon, de nagyon rákattantam.. és most azon izgulok, hgoy az eladó miért nem válaszol az általam feltett kérdésre. leírásban ottvan, h. szupermennyiségû váz áll rendelkezésre, így ha lehet akkor a 18as méretbõl kérnékszépen(de ha nagyon muszáj lesz, talán megpróbálom majd ráfeszíteni magam az 565ös felsõcsõre). meg gondolom rettentõ hülyén hangzik, de nem tudom mi fog történni a buy now megnyomása után:) jó az addig világos, h. commit tu buy, de mivel az ámerikánus nem kommunikál velem(pedig szép, kerek, nyelvvizsgábavaló mondatokkal, nagyonnemfurkó módon, ahogyillikmódon írtam) éés ahogy látom one day special, ígyhát kezdek feszült lenni.
tehát nyomjam, oszt' lösz valami, vagy gubbasszak még itt egy darabig.. hátha méltat.

elnézéstésinnentõl
on

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vagy orange 5 [randa de finom] trek fuel ex, commencal meta 5, giant trance x, specialized stumpjumper, cube ams

turazni-tekereszni szerintem 5" boven eleg. abban mar van eleg tartalek, kenyelmes de meg tekerheto, es jo sulyu bringat lehet belole kihozni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

http://cgi.ebay.com/...=item27ad60053f
errõl mi a véleményetek..?
mennyire tekerhetõ, hogy érezné magát 140es vanillával, ráhúzható-e a "mindenes bringa" kifejezés?
(ha a következõ év is ilyen lesz mint a mostani, akkor kb vitrinbe megy majd)

szerintem, amit te keresel, az a cannondale prophet. ez nehéz-túlépített, viszont az is bírja a zúzást. speci enduro is jó lehet. sl meg még inkább.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, az elozo szerias 575 pl pont jo lenne, konnyu, de relativ sokat mozog, maratonozni, turazni talan jobb lenne mint egy AS-X.

ilyen mint ez

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ahh.. nemtudom.. megint van slayer akcióban, uspack kb 64$ért hazaküldené, és így kb 230ból lenne egy új vázam. ami talán közelebb áll az öncélú maratonozás-túrázás féle felhasználáshoz mint a yeti..
nemártana elhatároznom magam..
no majd mindjárt.

én meg inkább még keresgélnék.
ha RM akkor inkább altitude, bár az még nem lesz akcióban -meg mellesleg sztem semmivel nem tud többet mint a dawg- csak szebb neve van.

yetibõl meg 575

esetleg sc blur lt

vagy ilyen bevált darabokat mint giant trance x, vagy a nagy S-tõl régi enduro (mint Bálinté) vagy egy stumpi fsr. lehet kisebb a májerfuktoruk viszont erre a célra garantáltan bevált darabok. nem lutri hogy jó lesz e maratonozni (is) etc etc...

sõt. ha lesz tesztprogram simán kipróbálnék egy merida transmissiont mielõtt bármit vennék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ahh.. nemtudom.. megint van slayer akcióban, uspack kb 64$ért hazaküldené, és így kb 230ból lenne egy új vázam. ami talán közelebb áll az öncélú maratonozás-túrázás féle felhasználáshoz mint a yeti..
nemártana elhatároznom magam..
no majd mindjárt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
yeti asx: rovidebb allasban is 6" [150mm] szal a 140-es villa eppenhogy. de Jorusnak pl asszem RS Totem van benne.

picit nehez, de nagyon szepen mozog, kezelheto es tekereszni is lehet vele. meg hazai korulmenyek kozt dh-zni is egeszen nyugodtan.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
nálunk van egy és asszem Zap szereti :)
hátulja eccer cserélve lett mert eltört a papucsnál,de kérdés nélkül ment a csere

szerintem ha tekerõs de sokat mozgó vázat akarsz akkor ez csillagos 5ös!

kisebb állásban a váz és a villa is jó lesz hosszá
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts

örökgari csak elsõ tulajnak
saját márkás tagra elsõ tulajnak 5 év

kösz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
140-es vanilla kicsi lesz bele....

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
http://cgi.ebay.com/...=item27ad60053f
errõl mi a véleményetek..?
mennyire tekerhetõ, hogy érezné magát 140es vanillával, ráhúzható-e a "mindenes bringa" kifejezés?
(ha a következõ év is ilyen lesz mint a mostani, akkor kb vitrinbe megy majd)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

nekem 580 +- 5mm jön be, bár tulképp elvagyok az 590-es meridával is

de a legjobban az 585, 90 es stucni (minez 69 fokos fszög, persze ez nem a fcsõhosszt befolyásoló tényezõ). ja 176 vagyok.

persze nem vagyunk egyformák, szal ez nyilván egyedenként változó.

Jaj. Az enyém 2 centivel rövidebb...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

blero

blero

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
  • LocationAngyalföld

blero, valóban kicsi a váz, de az elejének emelgetése nem feltétlenül emiatt van, mekkora teleszkóp van benne?

köszi a válaszokat!

85-ös reba.
Már a harsány-lejtõ legfelsõ részén is emelgeti,pedig az nem veszélyesen meredek.

nem tudom eldönteni,hogy megéri-e a vázat lecserélni...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
övé igen....még:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Tudom. :) Csak kíváncsi vagyok, ki mennyire van képben. :)

ez az õ váza,gondolom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sõt;)

Tudom. :) Csak kíváncsi vagyok, ki mennyire van képben. :)

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
blero, valóban kicsi a váz, de az elejének emelgetése nem feltétlenül emiatt van, mekkora teleszkóp van benne?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Kérdezd meg Mcgywert. Azt hiszem neki pont ugyanilyen van.

sõt;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha tenyleg olyan allapotban van [bar kep alapjan eleg jonak tunik] szerintem siman. foleg hogy DT tag van benne...

2200 euro kompletten a bringa

RAUH-Welt
B E G R I F F