Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

fiath.

fiath.

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Még két kérdés megfogalmazódott bennem.
1. A csillapításban turnkey vagy motion control dolgozik?
2. Ha poplock kar nélkül veszem, akkor kézzel tudom tekergetni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Recon SL jó....abban az árban az egyik legjobb vétel, pláne hogy annyiárt az apróban újakat lehet kapni...

fiath.

fiath.

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!
Tudnátok vami jó teleszkópót ajánlani?
max 45000 ft-ot tudok kiadni érte, és agressziv xc-re am-re használnám.
Ha valaki tudna pár sort irni a recon sl-ekrõl azt is megköszönném.

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Csak érzékeltetni akartam hogy a Reba az bõven túl van méretezve ennyi. Sziklakerten nem zúzok át, de nem is úgy megyek mint egy kislány. (közelben vannak elég rázós lefelék, amik azért igénybeveszik a technikát)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

az utolsó két állítás az tapasztalat de mondjuk legyen inkább egyenlõ a fox és rs mozgása... attól függetlenül szerintem a reba jobban bírja mert 4x world cup-okon is a fél mezõny ilyennel megy és ott sziklakert stb van szóval zúzzák neki rendesen. Egyedül az ilyen szervízigény meg gyakori szimeringcsere tántorítana el a rock shox-tól dehát ezért kérdeztem hogy akinek hosszútávon van tapasztalata az eloszlathatja a kételyeimet:)

Te milyen sziklakerteken fogsz lezúzni VB tempóban azaz mi köze ennek a te felhasználásodhoz?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én is tapasztalatra alapoztam

amúgy 5-6 éve meg fox-ot használtak 4x. itthó pl Gulyás Misi ment fox-szal 2003-2004 környékén.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az semmit nem jelent, hogy a versenyeken mit használnak. ;)

A foxban bírja kevésbé a szimering és az rs-nek nagyobb a szervizigénye.

A sebesség mindent megold.

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
az utolsó két állítás az tapasztalat de mondjuk legyen inkább egyenlõ a fox és rs mozgása... attól függetlenül szerintem a reba jobban bírja mert 4x world cup-okon is a fél mezõny ilyennel megy és ott sziklakert stb van szóval zúzzák neki rendesen. Egyedül az ilyen szervízigény meg gyakori szimeringcsere tántorítana el a rock shox-tól dehát ezért kérdeztem hogy akinek hosszútávon van tapasztalata az eloszlathatja a kételyeimet:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
az elsõ 2 állítás ökörség
az uccsó 2vel csak szimplán nem értek 1-et :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Hello
Ma azt hallottam a Rock Shox villákkal kapcsolatban, hogy amilyen olcsó, olyan is a minõsége, pl a szimeringeket többet kell cserélni mint egy Fox-ban.
Tényleg igaz ez vagy csak a Fox tulajodonosok nyugtatgatják magukat ezzel mert sok pénzt öltek a telójukba? (f100 rl és reba rl között vacilálok de a reba fele húz a szívem, mert több anyag van benne és jobban is mozog)

spydermanus

spydermanus

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Szerény véleményem szerint semmit ne rakj rá nem számít semmit néha töröld le a becsúszót és inkább vegyél egy jobb telót. Nem roszindulatból mondom de az rst kappa csak telószerü képzõdmény.

Persze, ezzel tisztában vagyok! :)
Ez volt gyárilag a bringán és addig is szeretném megóvni amíg beszerzek egy újat.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerény véleményem szerint semmit ne rakj rá nem számít semmit néha töröld le a becsúszót és inkább vegyél egy jobb telót. Nem roszindulatból mondom de az rst kappa csak telószerü képzõdmény.

spydermanus

spydermanus

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék:

Van egy RST Capa T4-es villám és eléggé meg van szakadva rajta a gumiharang.
Mit érdemes rátenni hogy védve legyen?
Sehol nem találok ilyesmit neten, csak neoprén védõt, az meg talán túlzás 3k-ért.
Jó lenne az alacsony, vagy akár a teljes szárat védõ is.

Vagy esetleg érdemes benne szimeringet cserélni ami megóvja a kosztól?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
dehogy normális. nekem hosszabb állás után sem igazán enged, max nagyon minimálisan.

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Manitou R-Seven telóm van. Normális, hogy 3-5 nap alatt szinte 0-ra leereszt benne a légnyomás ?
De álltában nem, csak ha mozog.
Ja ! A nagyker szerint hibátlan. :-)))

Szia! Ezek szerint ez a Manitouknál normális? Vagy csak nem értem az iróniát a kommentedben? :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Sziasztok!

Manitou Super Drake Air telóm van. Normális, hogy 3 hónap alatt 0-ra leereszt benne a légnyomás?

Manitou R-Seven telóm van. Normális, hogy 3-5 nap alatt szinte 0-ra leereszt benne a légnyomás ?
De álltában nem, csak ha mozog.
Ja ! A nagyker szerint hibátlan. :-)))
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
nem

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Sziasztok!

Manitou Super Drake Air telóm van. Normális, hogy 3 hónap alatt 0-ra leereszt benne a légnyomás?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Sziasztok!

S.O.S SEGÍTSETEK!

Nekem egy 2008-as 289-es TORA-m van! 120 mm u-turn. Imádom nagyon kellemes kényelmes, puha gyönyörûen mozog! Az egyik barátomnak 302-es TORA-ja van és keménynek találja, és valóban az enyém sokkal könnyebben mozog és lágyabb, az övé nehezebben indul meg és kemény. A kérdés tudja-e valaki hogy a 289-ben milyen színû a rugó??? A 302-ben piros ami elvileg a sztenderd. Ha jól tudom van sárga is ami puha ezek szerint az lehet a 289-ben vagy mitõl puhább az mint a 302????
KÖSZI!

vidd fel balázshoz ;)

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Értem köszi. Bár most jut eszembe hogy elõl valószínûleg nem olyan agyam van amire fel lehet fogatni a tárcsát... FÁÁÁÁÁkkkk.