Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Nem kell adapter! Így ahogy van fel tudod rakni és kész!

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a RST Gila Plus- T6 villámra EZT a féket? Úgy értem hogy ehhez még kéne adapter vagy az az adapter amit adnak hozzá az jó is lenne? Kezdõ vagyok... köszi. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az itthoninak 445mm de hogy ez 80 vagy 100mm-es azt a jó ég tudja.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
80 mm úttal ha jól emlékszem akkor 440 mm a beépítési magassága.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Sziasztok!

Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy a régi 28-as becsúszós Rock Shox Sid-nek mekkora pontosan a beépítési magassága? 2005 vagy újabb.
Köszi!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

S.O.S SEGÍTSETEK!

Nekem egy 2008-as 289-es TORA-m van! 120 mm u-turn. Imádom nagyon kellemes kényelmes, puha gyönyörûen mozog! Az egyik barátomnak 302-es TORA-ja van és keménynek találja, és valóban az enyém sokkal könnyebben mozog és lágyabb, az övé nehezebben indul meg és kemény. A kérdés tudja-e valaki hogy a 289-ben milyen színû a rugó??? A 302-ben piros ami elvileg a sztenderd. Ha jól tudom van sárga is ami puha ezek szerint az lehet a 289-ben vagy mitõl puhább az mint a 302????
KÖSZI!

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Muszáj lesz szétnézni az apróba, hát ezt nem is tudtam, hogy ilyen új telókat 20-30% olcsóbban lehet kapni ott. Köszönöm mindenkinek a segítséget, még csak tervbe van a vásárlás, majd vmikor április-májusba de tudom, hogy mindenféleképpen szét kell nézni elõtte az apróba:)

yep!

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hát, ha 35-öt adnál egy Toráért, akkor én a helyedben megtoldanám pár ropival egy ilyenért:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: új Rock Shox Recon SL fehér

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Nem rossz teló. Ha kicsi a súlyod, rugócsere. ~ 4000 Ft Vagy böngéssz az apróban.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja
anno vadiúj, bicajból bontott rs dart 3-at vettem, 3 éve,bicajbolttól, garanciával 18E-ért, ha ez jelent vmit
annyit ér, fõleg ha nem vagy túl agresszív, illetve getzi kövér, mint én /95kg/
egyébként, nem rossz teló, de 30-40E körül használtban is érdemes lehet szétnézni...

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

lehet túl sokat törölgetted a becsúszót és az koptatta el :D

hát lehet:D

idén pl dart3 elvileg csak 29-er van

régebben meg a franc tudja. tán más csillapítás ?

de 35 körül én már inkább ilesmibe gondolkodnék :

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 2010 Rock Shox Tora SL

fúú az nem semmi 35ért újonnan. így viszont nem kérdés:)

yep!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

persze, az egész bringát szoktam tisztítani minden túra után

lehet túl sokat törölgetted a becsúszót és az koptatta el :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ja tényleg amúgy a dart2 és a dart 3 között mi a különbség? jobb a rugózás egy fokkal vagy mi? 69kg körül vagyok szal a súlyom nem akadályozza a hozzájutást. az xcr sok telóhoz képest egy kalap fos. arról nem beszélve, hogy a becsúszók pár hónap alatt elkoptak. és köszi a választ.

idén pl dart3 elvileg csak 29-er van

régebben meg a franc tudja. tán más csillapítás ?

de 35 körül én már inkább ilesmibe gondolkodnék :

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 2010 Rock Shox Tora SL
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
persze, az egész bringát szoktam tisztítani minden túra után

yep!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
tisztitottad minden hasznalat utan?

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
ja tényleg amúgy a dart2 és a dart 3 között mi a különbség? jobb a rugózás egy fokkal vagy mi? 69kg körül vagyok szal a súlyom nem akadályozza a hozzájutást. az xcr sok telóhoz képest egy kalap fos. arról nem beszélve, hogy a becsúszók pár hónap alatt elkoptak. és köszi a választ.

yep!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
sok mindennek nevezném a Dart 2-3-at csak nem gyengének ha 65kg alatt vagy véletlenül se vegyél mert nem lesz jó a rugózása. AZ xcr ehhez képest egy kalap fosssssss.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Dart 3-ról valakinek tapasztalat? A Suntour XCR telómmal már a tököm kivan:D Régebben is néztem már ezt az rs telót, de olyan 'gyengének' találtam (bár a mostaninál csak jobb lehet). Vagy ebbe a 30-35ezres árkategóriában van Manitou-ba jobb? Mert ez az a teleszkóp márka amirõl fogalmam sincs milyen...

yep!

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Levegö nélkül mozog csak igazán ;) Ezek még az Italy telókhoz valók, ha jól tudom.

Igen de eredeti olasz marzo lesz 07-es évjáratu, és 90+ kilóhoz kell egy kis zoxigén is a szisztembe :D

pzs

pzs

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!Az érdekelne,hogy az eberminator duplavállas teló milyen minõséget képvisel?