Csak az Nagy Mtb-mesekönyvben.létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
Acélrugós teló eleve kizárja az 1,7kg-os tömeget. A DualAir-es RS Reba telók 1,6kg fölött vannak kicsivel.
Csak az Nagy Mtb-mesekönyvben.létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
es ha jol sejtem, nem "legvonalban" merve, hanem a fejcso "vonalara" merolegeseket allitva, ha ertheto ez igy..
A sebesség mindent megold.
es ha jol sejtem, nem "legvonalban" merve, hanem a fejcso "vonalara" merolegeseket allitva, ha ertheto ez igy..
Igen, azt.
egesz pontosan mit nevezunk egy villa beepitesi magassaganak? a hosszat fejcso aljatol a tengelyig?
A sebesség mindent megold.
1 métert se vele, lábban nincs olaj
Tedd hozzá hogy dartot is csak használtan.
Ennyiért kb egy RS dartot kapsz csak, ami legalább nem hullik szét.a villa nyakátmérõjét majd megmérem most nem tudom, kb 100 kg -ot nyomok, túrázgatok hegyekbe, aszfalt + murva földút, stb.. kb.20ezer
jelenleg /patkófék/ van a villán, nem a mostani V fék hanem még az eggyel elõtti megoldás..
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers