Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
az olajszint meg a viszkozitas gondolom minden villanal okoz valtozast, csak azt nem tudom, mennyit, ennek a merteker szeretnem nagyjabol tudni. nem hinnem, hogy ehez szet kene szedni.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
szedd szét, fotózd körbe és akkor majd ötletelünk. itt senki sem látnok.

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
ez megtörtént, nem tudok vele mit csinálni. arra gondoltam, hogy olajszint vagy viszkozitás változtatással elérhetek-é valami változást. esetleg más módszerrel.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nem üzletelsz tanúk és papíralapú nyom (adásvételi szerzõdés) nélkül a jövõben. például

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
valami megoldás esetleg?:(

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ne legyetek már ennyire amatõrök...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
az szép...

én is kifogtam a héten egy trükkös eladót, kemény (fekete) rugót kerestem a Torámhoz, ez a *csög RS meg csak egy ecsetvonásnyi színt rak a rugókra ami a keménységet jelzi (a legkeményebbre meg semmit)...

kérdem az eladót fekete a rugó, van rajta szín? válasz: persze fekete a rugó... megjön, kibontom és ott a piros ecsetvonás a rugón (medium) mondom fasza... :mad:
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
nem tudom, meg nem is nagyon szeretném szétszedni, de annyi a lényeg, hogy a kompressziót állító kupak helyén csak egy heggesztés van..

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás

az egész egység hiányzik..

dobnál vmi képet? :confused:
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
az egész egység hiányzik..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
keményíteni csak másik rugóval tudsz. kupakot meg szerezni kell valahonnan. apróban is szoktak lenni alkatrészek.

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sajnos ez nem fog bekövetkezni..:(

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Kívánok!

Újabb kérdés volna:
Lett nékem ugye egy Pike 426-om, de magyarul átbatytak, mert a Motion Control nem mûködik benne, nincs kupak se, csak ezt senki nem említette, mikor vettem.
Na most, hogy tudnám ezt a villát bekeményíteni a MC-n kívül?
Olajszint, vagy viszkozítással mekkora változást lehetne elérni?
Azért volna fontos, mert dirt-re használom.

Hali

Az nem játszik h visszavegye emberünk akitõl vetted?
Mert végül is elég nagy hiányosság ez szvsz.

zbence

zbence

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Kívánok!

Újabb kérdés volna:
Lett nékem ugye egy Pike 426-om, de magyarul átbatytak, mert a Motion Control nem mûködik benne, nincs kupak se, csak ezt senki nem említette, mikor vettem.
Na most, hogy tudnám ezt a villát bekeményíteni a MC-n kívül?
Olajszint, vagy viszkozítással mekkora változást lehetne elérni?
Azért volna fontos, mert dirt-re használom.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Köszi a felajánlást. Egyelõre még futok pár kört, de ha semmi nem jön össze, akkor élnék a segítséggel.

üdv

Ahogy érzed, de legközelebb csak jövõhetén hétvégén megyek haza.

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Hali

Ne szarakodjál vele. Hozd el hozzám holnap, én meg hazaviszem, meg csináltatom aztán vasárnap meg hozom vissza!
Munkadíj+ egy üveg sör nekem és meg lesz oldva!

Köszi a felajánlást. Egyelõre még futok pár kört, de ha semmi nem jön össze, akkor élnék a segítséggel.

üdv

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Sajnos Gyöngyös nem játszik. De mivel eddig nem találtam BP-n helicoilos szervizt sem, ezért felmerült egy másik ötlet: ragasztás. Léteznek speciális 2 komponensû ragasztók, amik fémport is tartalmaznak. Esetleg ezzel helyettesíteni lehetne a megszakadt meneteket. Mûködhet ez, vagy nem elég erõs egy ilyen ragasztó a fékhez?

Hali

Ne szarakodjál vele. Hozd el hozzám holnap, én meg hazaviszem, meg csináltatom aztán vasárnap meg hozom vissza!
Munkadíj+ egy üveg sör nekem és meg lesz oldva!

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Ja meg még egy tanács: NE kezd el buzerálni!

Sajnos Gyöngyös nem játszik. De mivel eddig nem találtam BP-n helicoilos szervizt sem, ezért felmerült egy másik ötlet: ragasztás. Léteznek speciális 2 komponensû ragasztók, amik fémport is tartalmaznak. Esetleg ezzel helyettesíteni lehetne a megszakadt meneteket. Mûködhet ez, vagy nem elég erõs egy ilyen ragasztó a fékhez?

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Helló!

Tudna valaki ajánlani egy szervizt Budapesten, ahol vállalnak menetjavítást helicoillal (vagy vmi hasonló technológiával)? Egy RS Reba láb PM-es fékfelfogatásáról lenne szó.

Ja meg még egy tanács: NE kezd el buzerálni!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Helló!

Tudna valaki ajánlani egy szervizt Budapesten, ahol vállalnak menetjavítást helicoillal (vagy vmi hasonló technológiával)? Egy RS Reba láb PM-es fékfelfogatásáról lenne szó.

Hali

Nekem barátom csinál ilyet, igaz Õ Würth-re esküszik. Sokkal jobb mint a Helicoil, mert sokkal biztosabb a behelyezés, meg a rögzítés mint a Helicoilnál. Olvass utána, mert mire itt leírom h miért jobb lemegy a nap :) Vmi 2000-2500 ft-bõl megvan az egész ha jól emlékszem, igaz Õ Gyöngyösön van.