Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor micsoda?:)
stílustalanoknak és mindent bevállalóknak persze DJ, de aki már meg bír küzdeni egy akadás nélküli ívberakással akár, az simán vehet egy dropoffot is.

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
[quote name='ViktoRider']KB egy hónap múlva tervezek új telót venni dirtre, streetre, tudnátok nekem ajánlani valamit, max 50000-ig? A következõket néztem ki.
-Apróból Dirt Jumper III
-Dirt Jam Pro 05 v 06.
-Drop Off
-Stance Static

En nem ajanlom a dirt jamet mert sok vele a gond. HAverjaimbol tapasztalom h mind1ik hamar szetment es az osszes meg akar tolle valni!
Inkabb Dirt jumper de akkor 1 jofej csavotol vedd :)
A drop off az olcso es megeri de azert a dirt jumperhez kepest ratyi sztem, nem dirt telo az se street!
May the force be with you! :afro:

ltsoma

ltsoma

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
OK.Szerencsére alul.Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Helo.
Van egy Manitou Black telóm.Jól mozog,de ereszti az olajat.Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak vele?

felül ereszt vagy alul?
bár tökmindegy, házilag szerelni nem sok esélyed van.
alulra egy 10ft-os gumitömítés kell, felülre pedig egy sokezer forintos evil genius szimmeringszett.
szeritnem vidd szervizbe, az a biztos. ott megcsinálják neked, plusz az olajat is kicserélik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ltsoma

ltsoma

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Helo.
Van egy Manitou Black telóm.Jól mozog,de ereszti az olajat.Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak vele?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
sztem nézd az aprót és drágább kategóriás cuccokat is vehetsz akkor olcsón.

én 40ért vettem egy teljesen vadi új stance flow-t, még ki se volt bontva. listaáron meg asszem 80 rongy

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Igen, az a 30-35 nekem is fura volt, az a comp lesz. Most még nem tudok dönteni, ezen fogok gondolkodni még egy ideig:). A manitou oldalán a stance staticnél az 5.8lbs(2.63kg)-os tömeg az nyakkal együtt van már ugye?
A nagy tömeg ellenére most talán a dirt jam pro jön be legjobban, mivel kell is a több anyag kezdésre, meg árban is elfogadható még, a dirt jumper III már drágább, stance 05 meg ereszti a levegõt, a 2006-os meg zsírral van kenve.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kétféle dirt jam van, az egyik csillapitott olajjal, a másik nem, ne keverd õket.

ViktoRider: szerintem azt vedd meg ezek közül, amit megenged a keret. egyik sem sokkal jobb a másiknál. ha van, keress átütõs modellt (nem sok esélye van) talán a dropoff nem annyira dirt villa.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Dirt Jam külföldi e-boltokban kapható 30-35 körül.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
KB egy hónap múlva tervezek új telót venni dirtre, streetre, tudnátok nekem ajánlani valamit, max 50000-ig? A következõket néztem ki.
-Apróból Dirt Jumper III
-Dirt Jam Pro 05 v 06.
-Drop Off
-Stance Static

Elvileg a Dirt Jam Pro 06 már nem OEM, gyakorlatilag lehet kapni nálunk? KB milyen árban lehet? Ha a súlyt nézem, akkor stance static, mer a többi marzo mind 3 kg körül van, de legalább sokáig birják(?) bár nem mintha a stance gyenge lenne. Melyik lenne a legjobb sztetek? Köszi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Akkor egy jó pont a Récsei Ride Bike-nak, ahol az 54.900 Ft-ért árult Reba Race (dobozos) mellé odaadták a pumpát is...

Nekem is Reba Race van tõlük, igaz ebike, de mivel RideBike = Ebike, azért ugyanaz, szóval izé. Velük általában nincs gond, doboz is volt, pumpa is, minden ami JÁR a villához gyárilag.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
míg eljut a boltba, számtalan kézen keresztülmegy egy egy ilyen doboz.
mindegyiknél kikerülhet belõle.
mázlid volt:)
nem sok RS tulajjal találkoztam aki kapott eddig.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Akkor egy jó pont a Récsei Ride Bike-nak, ahol az 54.900 Ft-ért árult Reba Race (dobozos) mellé odaadták a pumpát is...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Probike boltab láttam egy szép RS REBA SL-t.
Aki ott volt azt mondta, hogy nem járnak hozzá pumpák. Már mint az Rs telókhoz a többihez nem tudom.

Ne törd magad a pumpa miatt, mert még megjegyezik a képed.:)
A 2005ös DOBOZOS SIDemhez sem adták a pumpát, pedig a dobozon is rajta van, hogy jár hozzá pumpa. (pump included) Doboz van, pumpa nincs, merthogy állítólag nem volt a dobozban...
Szóval örülj ha egyáltalán sikerül venned valamit amit szeretnél, és keress hozzá aprón telópumpát, vagy mittudomén...

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

hisz ha nem jár mindhez, akkor ne járjon egyikhez sem alapon, gondolom.

Tipikus magyar hozzáállás...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van mikor OEM telókhoz is jár:)
szériafüggõ, de van mikor a nagykerbõl sem kerül már ki a teló mellett.
hisz ha nem jár mindhez, akkor ne járjon egyikhez sem alapon, gondolom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ja hogy OEM-bõl nyomják....
akkor viszont olcsóbbnak kéne lennie, mint a dobozosnak....mondjuk a pumpa árával :)

hát pl reba team poplock, biker ajánlott ár 119 K
bolti lista ár 90 K.....az kb 5 pumpa ára

de Te is pont úgy tudod hogy a biker is nyom oem telókat is....
és a tavalyi sid széria volt az uccsó ahol még említették hogy jár hozzá pumpa....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ja hogy OEM-bõl nyomják....
akkor viszont olcsóbbnak kéne lennie, mint a dobozosnak....mondjuk a pumpa árával :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ha új, akkor jár hozzá, nem igaz, amit mondtak, ne hagyd magad.
külön eladni nyilván jobban megéri nekik

há nem tom....mikor a 10-es kartonból pakolták ki a nejlonzacsis telókat, /amúgy zsírújak/ nem nagyon volt a dobozban hely még pumpának is.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Probike boltab láttam egy szép RS REBA SL-t.
Aki ott volt azt mondta, hogy nem járnak hozzá pumpák. Már mint az Rs telókhoz a többihez nem tudom.

ha új, akkor jár hozzá, nem igaz, amit mondtak, ne hagyd magad.
külön eladni nyilván jobban megéri nekik